Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da pokušam objasniti neke činjenice. OOO Velesstroy Moskva NEMA fiksirani tečaj, plaće su takve kakve jesu u RUB. Da li i kada će biti kakvih korekcija plaća, vidjet ćemo. Vratio sam se sa GNPS-1 Yamal, 21.01. i idem nazad 06.02. i moje informacije su da Velesstroj Beograd dobiva plaće po 1/4 i 1/2 ali na kraju je sve isplaćeno. Mi u V.M. isto tako dobivo plaće na vrijeme ali je pitanje visine te plaće odnosno "kursa". O zatvaranju gradilišta nemam informacija.

Znam samo da smo strajkovali na kecu danas i legla dr pol nov a dec obecan do 10feb.nesto je mnogo trulo u firmi,da li ima ili nema para za nas.Jadno i bedno se osecam i samo ovo da prodje,kad na ovakav nacin se boris za svoje pare.

Pozdrav svima. Juce sam primio poziv od gospodina Bobana Stojkovica iz Velestroja koji mi je rekao da je bilo proglasenje i da bih trebao za 7-8 dana da putujem u Tjumen na satnicu od 5.5 dolara -28 %, sto znaci na satnicu od 4 dolara. Medjutim nije imao informacije na koliko dugo bi trebao da idem. Interesuje me dali je jos neko dobio poziv da ide?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back