Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baki ja neznam kako si ti prosao na kujumbi u siv investu !?!? ali ja radim vec vise od godinu dana u siv investu I ako ostane ovako radicu I dalje !!!! a sto se tice odela I odbijanja putnih trroskova meni nisu odbili ni za jedan put kada sam isao na odmor a odelo ko odelo na minus 40 kakvo odelo moze biti dobro I udobno ??? a sto se tice plata da kasnile su dva meseca ovde kod nas u magadanu ali su nam juce uplatili I razliku za august I septembarsku platu I oktobar I to u dolarima !!!!!!!! iskreno ja bih voleo da je satnica malo veca ali kad nije nije kako svima tako I meni

Poslednja izmena od moderatora:
baki ja neznam kako si ti prosao na kujumbi u siv investu !?!? ali ja radim vec vise od godinu dana u siv investu I ako ostane ovako radicu I dalje !!!! a sto se tice odela I odbijanja putnih trroskova meni nisu odbili ni za jedan put kada sam isao na odmor a odelo ko odelo na minus 40 kakvo odelo moze biti dobro I udobno ??? a sto se tice plata da kasnile su dva meseca ovde kod nas u magadanu ali su nam juce uplatili I razliku za august I septembarsku platu I oktobar I to u dolarima !!!!!!!! iskreno ja bih voleo da je satnica malo veca ali kad nije nije kako svima tako I meni

Pa dobro gospodine malo je providno da je samo vama dobro cinjenica da je 40 ljudi nezadovoljno u magadanu su strajkovali ljudi skidano im je 35 dolara na dan za hranu i smestaj neki su sinoc krenuli naravno ako ih je gos[podin Ivica pustio ali dobro zelim vam srecu gospodine nastavite da radite ali jako sunjam u vas da ste bas vi gospodine Ivica napisali ovaj post srecno vam bilo i daleko vam lepa kuca

To je jedino gradiiste gde nisam bio,ali ovako,putujes do moskve a onda najverovatnije do bratska i odatle vahtom(ruska verzija autobusa)desetak sati do kujumbe.nista dobro nisam cuo o gradilistu jer je zaaaabaceno,nema neta,nema mob.ima hladnoce zimi a komaraca leti.relativno je veliko gradiliste,radi se na dva mesta,ali treba videti i takvo da bi se kasnije cenila ona bolja.na svim gradilistima uglavnom je ista vrsta posla,ali kao i uvek najvazniji su ljudi.sretno

Hvala na odgovoru!!!

Zorane dalek je put za kujumbu putuje se dosta let iz Beograda traje nekih dva sata i cetrdeset minuta
do Moskve u moskvi se ceka dosta za krasnojarsk let ti traje nekih pet ipo sati onda se ceka voz trans sibirskom zeleznicom do karabule tu se putuje dobrih 12,13 casova od karabule ide vahta to ti je kamion namesten kao autobus snjim putujes do lota 3 na lotu tri bices dan dva onda opet vahtom do lota 2 tj nps 2 kujumba to je najgora deonica puta koja traje od 11 do 15 casova kako ti se zalomi

Hvala na odgovoru!!!

Pozdrav.. Da li moze neko da mi pomogne i odgovori sta se desava u firmi??? Posto je moj tata dosao pre cetiri meseca i niko ga jos ne zove da se vraca, a kada on pozove uvek kazu da se ceka proglasenje??? :worth:

zavisi do profila posla koji tvoj tata obavlja da li je potreban i obicno prvo idu radnici koji su duze u firmi a i ocene koje dobije sa gradilista to mora da zna koju je dobio obicno 4 i 5 odma idu nazad 3 vec malo duze cekaju

On je stari radnik, isao je vec tri puta, dva puta na NPS1 i u Tjumen, imao je dobru ocenu. Zbog toga nam nije jasno sto ne ide i ne znamo sta da radimo, a bas nam je frka, posto je vec cetiri meseca ovde.. Ako neko moze i zna neka pomogne ili ako zna neke druge firme gde moze da se ide neka nam javi... Hvala Vam puno unapred.... :worth::worth:

I ja sam pitala da li u N.Urengoju na 1 ima neta i niko mi nije reko... :)
Suprug je na tom gradilistu cujemo se porukama preko aplikacija,takodje sam uplatila i medjunarodni poziv u telenoru pa ga zovem na ruski broj,interneta ima i u ofisu ali je guzva.Poslednjih par dana je vreme jako lose pa je svaki vid komunikacije otezan,veza malo puca,inace temperatura je bila -46 duva jak vetar, pa ako vam neko putuje neka se naoruza toplim stvarima.pozz

Suprug je na tom gradilistu cujemo se porukama preko aplikacija,takodje sam uplatila i medjunarodni poziv u telenoru pa ga zovem na ruski broj,interneta ima i u ofisu ali je guzva.Poslednjih par dana je vreme jako lose pa je svaki vid komunikacije otezan,veza malo puca,inace temperatura je bila -46 duva jak vetar, pa ako vam neko putuje neka se naoruza toplim stvarima.pozz

E hvala ti mnogo,napokon neko da mi odgovori...znaci od skajpa nista...

zavisi do profila posla koji tvoj tata obavlja da li je potreban i obicno prvo idu radnici koji su duze u firmi a i ocene koje dobije sa gradilista to mora da zna koju je dobio obicno 4 i 5 odma idu nazad 3 vec malo duze cekaju

Ma ti sandra8333 sve znas ko da si direktorica u firmi...to sto ti pises i stari radnici ne znaju,ti mislis da je sve tako lako...kakve ocene ako imas nekog ,neku vezu,ides ako ne cekas pa ako se smiluju zovu te..

Ma ti sandra8333 sve znas ko da si direktorica u firmi...to sto ti pises i stari radnici ne znaju,ti mislis da je sve tako lako...kakve ocene ako imas nekog ,neku vezu,ides ako ne cekas pa ako se smiluju zovu te..

Oni koji se bune. Ili prigovaraju . Ili uzmu papire besni i iz firme . Njih zovu jako brzo dan ili dva i kazu stiglo priglasenje. To mi govori iskustvo i praksa

U Tjumenu je po treći put ali je šef tražimo da se vrati!Najduže je letos bio kući, mesec ipo dana ali su bili stopirana povratnici za Tjumen.

I nas trojica smo predlozeni za povratak . Jedan se kolega jos bunio na kraju nije ni hteo da potpise novi ugovor u rubljama . Vratilismo se a on je posle 6 dana uzeo papire iz firme . I njega su vec zvali da mu je gotovo priglasenje a nas dvojicu jos ne.

Očito nema pravila,ali letos je trebao da ide na Sabetu ali da prethodno treba miloš da potpiše premeštaj, pošto nije javljeno mu je da čeka septembar i da je prvi na spisku za povratak.Tako je i bilo otišao u prvoj turi.

znam dosta toga jer mi muz radi dugo za tu firmu i jos 6 komsija koji su isto tamo duze vreme i znam i ja da je najbolje biti dobar sa nekim od sefova i direktora tad ti priglasenje stize odma i moj muz je imao to iskustvo da je zaglavio kuci 5 meseci cekajuci priglasenje koje je odavno stiglo al navodno moralo kao na neku obradu i kad je nazvao da pita da povuce pasos sutradan su ga zwali

znam dosta toga jer mi muz radi dugo za tu firmu i jos 6 komsija koji su isto tamo duze vreme i znam i ja da je najbolje biti dobar sa nekim od sefova i direktora tad ti priglasenje stize odma i moj muz je imao to iskustvo da je zaglavio kuci 5 meseci cekajuci priglasenje koje je odavno stiglo al navodno moralo kao na neku obradu i kad je nazvao da pita da povuce pasos sutradan su ga zwali

a sto se tice ocena svako zna da imaju ocene svakog meseca ako su u minusu smanjuje im se plata to ti pise i u ugovoru ako si ga citala

Moze li neko pametniji od mene da mi objasni po kojoj je racunici 500 dolara jednako 37000dinara,ja racunam al mi ne ide.Ozbiljno,toliki je avans uplacen,sto je po meni dosta manje nego sto bi trebalo da bude,u ugovoru pise da je avans 500$

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back