Sutra,mozda cela semptembarska
Sutra malo, hahaha... Bilo bi lepo da bude mada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra,mozda cela semptembarska
Moram da iznesem da je stvarno Siv invest dno dna i svi njegovi vlasnici i suvlasnici teski prevaranti i moram da pohvalim velestroj da je za njih institucija
Moram da iznesem da je stvarno Siv invest dno dna i svi njegovi vlasnici i suvlasnici teski prevaranti i moram da pohvalim velestroj da je za njih institucija
Натерали су раднике, причам о Велестроју Београд, да потпишу нове уговоре по којима се плата уместо долара везује за рубљу. На тај начин се раднику краде 10%-20%. И тога ће се придржавати! Е, сад у истом том Уговору пише и "обрачун и исплата зараде за текући месец вршиће се задњег дана у месецу" (тачка 1). Наравно, то се неко мало зајебунио па су у тачки 8 исправили "зарада се може исплатити у једном или више делова до краја месеца за претходни месец", но господин Кроки (ово "Кроки" је намерно написано) изгледа да није обавештен о томе и данас, 07,11,2014, године још увек раднике није обрадовао септембарском платом! Па, ако сте у могућности пренесите му да је, по Уговору, то требало да уради до краја октобра! Нисам правник али мислим да обе стране треба да се држе Уговора и да поштују оно што је тамо записано!
Alo ljudi,naravno da smo uskraceni za deo plate,naravno da cekamo visse nego sto treba,naravno da idemo u najvece vuko....ne.ali do god na svako nase mesto konkurise vise od deset ljudi tako ce se i ponasati gazde.meni se ne ide za 6$,ali ima onih koji ce ici i za 3,5-4$.i gde sam onda ja tu.kazu da nismo u obavezi da idemo ako necemo,a znaju da moramo.eeee tugo nasa.svi smo punoletni i svako od nas zna kako ce.sretno svima
Alo ljudi,naravno da smo uskraceni za deo plate,naravno da cekamo visse nego sto treba,naravno da idemo u najvece vuko....ne.ali do god na svako nase mesto konkurise vise od deset ljudi tako ce se i ponasati gazde.meni se ne ide za 6$,ali ima onih koji ce ici i za 3,5-4$.i gde sam onda ja tu.kazu da nismo u obavezi da idemo ako necemo,a znaju da moramo.eeee tugo nasa.svi smo punoletni i svako od nas zna kako ce.sretno svima
Pur pe hladno,vraski hladno pa se popne do 0 pa opet -27 ko siniusoida pa treba nagle promene izdrzati.hrana dobra,smestaj opstezitije,grad gubkinski samo nedeljom na 3 sata,internet ok megafon,mts,rostel.poz svima
Stigla uplata samo izgleda da je polovina !
Pozdrav pratim ovaj forum jos od kako sam se prijavio u Velestroju kao zavarivac. Danas su mi rekli da mi prave papire za Purpei i da ce bidi gotvi sredinom decembra ili krajem. tako da ako bi mogo jos neke informacije tipa sta bi bilo dobro da se ponese od stvari garderobe sta se radi tamo i to ( idem kao zavarivac za horizontalu i vertikalu sa MIG co2 i elektro bazicnom elektrodom) hvala ti unapred .
Kada pisete da je legla plata,molim vas da precizirate koja je firma u pitanju![]()
Po kom kursu rub su platili?
? Koliko din je rublja 2,2?Ako je tacno polovina,pi mojoj racunici je oko 93?opet sitna prevara,mnogo ljudi,velika korist