Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav Milane,

Vidim da putujes sutra, dosta si se nacekao.
Ako mozes da mi odgovoris na jedno pitanje?
bio si na sistematskom pregledu, pa ako mozes da mi kazes sta se sve radi od analiza?

Unapred zahvalan!

Pazi sve zavisi gde treba da ides, meni su radili sve od glave do pete su me pregledali. Krv vade stolicu nosis, mokracu, ocno, usno, ultra zvuk kompletnog stomaka. ultra zvuk srca, psihijatar, snimaju pluca i pregled koze. Pregled na polne bolesti i ko zna jos sta, kazem da ti od glave do pete...

Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam za svoj zahtev ali forum je vec prilicno veliki i ne bih voleo provesti narednih mesec dana u pretrazivanju istog. Voleo bih otici na rad u Rusiju, imam tu srecu da trenutno nemam zenu i decu pa bih mogao da pristanem na mnoge uslove koje sam video u 20-ak strana sto sam procitao. Dakle potrebna mi je lista kontakata firmi ili pojedinaca koji mi mogu pomoci u tome. Moji jedini uslovi su da imam sta da jedem i pusim a voleo bih i da primam platu (kao i svi) za svoj rad a da kasnjenje ne bude vece od mesec dana nakon zadnjeg dana u mesecu (radim vec dve godine u Francuskoj i preziveo sam i mnogo vece cekanje ali bih voleo da nemam potrebu za tim. Unapred da javim prevarantima da umem da budem gadan kad me neko ne plati. Radio bih bilo kakve poslove (fizicke). Radim vec dve godine u Francuskoj ali ne poznajem nikakve materijale i standarde u Rusiji tako da bih takodje radio kao pomocni radnik (gradjevina ili drugo nemam iskustva sa strujom i vodom (veoma ograniceno i osnovno). Po struci sam serviser racunara i ne prezam od fizickih poslova ali sam u svojoj struci majstor 1/1. Unapred hvala ukoliko neko nadje dovoljno vremena i strpljenja da mi odgovori, ili uputi na prethodne postove. Unapred se izvinjavam ali je 662 strane previse :)
Naravna kako vec ide u zivotu iako radim 6 godina a kako sam vojsku odsluzio pre profesionalizacije nemam dan upisanog radnog staza, i ne smeta mi ukoliko postoji potreba za istim da radim godinu dana prijavljeno negde, takodje pomazu iskustva i predlozi za odabir (nisam fan keramike ali ako ima neko cene po kvadratu da pomogne u odabiru profesije :))
Takodje veliku prednost dajem poslodavcima koji ne zahtevaju ruku i nogu za odlazak. Mali mi je budzet pripreme i vec unapred me odbija davanje novca osim za vizu i lekarski pregled.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam za svoj zahtev ali forum je vec prilicno veliki i ne bih voleo provesti narednih mesec dana u pretrazivanju istog. Voleo bih otici na rad u Rusiju.
Adresa Velesstroja:
Beograd
Surcinski put br. 1z

Brojeve telefona Velesstroja:
011 6555979
011 6555983
011 6555975
Ova firma, po mom misljenju, najpouzdanija. Zvati najbolje u 8 sati, jer tesko njih dobiti. Najbolje valda otici direktnno posle razgovora po telefonu.

Poslednja izmena:
Pozdrav dragi ljudi,
bila sam 29.09. na razgovoru za inzenjera gradj. u Zagrebu, receno mi je da ima se javim na mail i cekam odgovor koje papire da saljem, javila sam se drugi dan i sad cekam tjedan dana i pomalo sam nestrpljiva.. bila bih super zahvalna ako netko moze da mi kaze koliko dugo se ceka, mislim znam za vizu treba minimum 2 mj. ali brine me sto mi jos nisu javili sta da im saljem...

Poslednja izmena:
pa il imas njihov mail? Onda na njega posali svoj CV i skane dokumenata - diplome, radne knjizice, preporuka... Sve, sto smatras moze poboljsati tvoje sanse u konkurenciji..
Pozdrav dragi ljudi,
bila sam 29.09. na razgovoru za inzenjera gradj. u Zagrebu, receno mi je da ima se javim na mail i cekam odgovor koje papire da saljem, javila sam se drugi dan i sad cekam tjedan dana i pomalo sam nestrpljiva.. bila bih super zahvalna ako netko moze da mi kaze koliko dugo se ceka, mislim znam za vizu treba minimum 2 mj. ali brine me sto mi jos nisu javili sta da im saljem...

Pozdrav svima! Brat je bio na 15, neki su krenuli na 13, i on sa njima, javio se u toku puta. Od tada nista. Inace nisam panicar, ali mi dugo vec mesec i 4 dana nismo imali kontakt nikakav. Ne bih da unosim negativgu, ali me vec hvata strah. Znacile bi mi bilo kakve informacije oko NPS 13. Hvala unapred

Il si zvala Velesstroj? Pitaj njih za brata.
Pozdrav svima! Brat je bio na 15, neki su krenuli na 13, i on sa njima, javio se u toku puta. Od tada nista. Inace nisam panicar, ali mi dugo vec mesec i 4 dana nismo imali kontakt nikakav. Ne bih da unosim negativgu, ali me vec hvata strah. Znacile bi mi bilo kakve informacije oko NPS 13. Hvala unapred

moj tata je pre tri meseca otisao preko ove firme negde u sibiru je..receno kako ide na 6meseci a viza mu istice za koji dan..platu nisu dobili a izgleda da i nece ..nemaju lekara decko se jedan povredio sam se u kontejneru lecio posto nemaju zdravstvenog radnika..rade od jutra do sutra...tako da neznam sta da ti kazem..tati su rekli dok je bio ovde da je satnica 7dolara tamo kad je otisao receno je da je 3-4 dolara..aj nek je i toliko al da im plate...u policiji su nam reklii da je to klasicna trgovina ljudima..e sad mi se bojimo da nesto preduzmemo...cekamo da vidimo oce se vratiti

moj tata je pre tri meseca otisao preko ove firme negde u sibiru je..receno kako ide na 6meseci a viza mu istice za koji dan..platu nisu dobili a izgleda da i nece ..nemaju lekara decko se jedan povredio sam se u kontejneru lecio posto nemaju zdravstvenog radnika..rade od jutra do sutra...tako da neznam sta da ti kazem..tati su rekli dok je bio ovde da je satnica 7dolara tamo kad je otisao receno je da je 3-4 dolara..aj nek je i toliko al da im plate...u policiji su nam reklii da je to klasicna trgovina ljudima..e sad mi se bojimo da nesto preduzmemo...cekamo da vidimo oce se vratiti

Preko koje firme dunjadora?
Nadam se da će sve biti u redu sa svima njima, pa i sa tvojim tatom :)

pretpostavljam da je u pitanju firma siv invest,ja cekam papire od jula,i cuo sam samo lepe reci za njih,super sto postoji ovaj forum da nozemo da cujemo i druga misljenja i iskustva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back