Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam imao tu ponudu za samaru ali mi bilo nesto previshee dobro da bi bilo istinito, troshkova nema osim nekih 12900din ali nisam hteo rizikovati pa sam odustao. javi sta si ti odlucio i dali putujesh za samaru
dobro veče svima. imam ponudu da idem u grad Samara , jugoistočno od Moskve a firma je VOLGA GRADNJA.- vodi je naš zemljak Vlada Arsić. da li je neko nešto čuo i kakvo iskustvoi ima ? hvala unapred

Pozdrav,

Sta se gradi u Kujumbi?
Kakav je smestaj, hrana, koliko ima ljudi, ima li neta, mobilne veze, itd...
Cime se ti bavis i na kom gradilistu?

Srdacan pozdrav!

Pozdrav i tebi...ne slusaj ti CENTR ne zna ona koliko ja radim ali iz Srbije :D...ipak treba spakovatoi muza...otpratiti..cekati tu platu...pa jos kad docekas treba to i potrositi...za to vreme ja ne radim nista...uzivam...i eto kao brinem se za njega...muka je to, ja da ti kazem :manikir: ...di me nadje bas za Kujumbu :dash:... majke mi nista ne znam...ali ima ovde dva dobria forumasa koji su bas sad tamo pa ce ti sigurno odgovoriti na sva tvoja pitanja ... SRECNO :bye:

Poslednja izmena:
Ovi sa biro ne imaju prava traziti niista, sem toga sto propisano u zakonu. Kod Kum1 ili doslo do nesporazuma (i na birou pomislili da on traze nadoknadu) ili ga zavlace, kako bi u opstini ne digao "pozitivni prosek" nezaposlenosti. Mog sina , kako shvatam, isto zbog toga ne postavili na evidenciju, jer ne imao licnu kartu (istek rok trajanja), a pokazao njima vazeci pasos! A u zakonu opste ne precizirano da treba pokazati licnu kartu nego dokument, gde moze uzeti svi relevantne podatke (cak i vozacku moze da da, kamoli vazeci pasos!) i radnu knjizicu. Sve! Bezobrazluk, sta oni rade tamo!
Izvinjavam se za offtop. Ne uzdrzala se. :|
Tetka,nemas ti pojma,lupas gluposti,mesas zabe i babe.

Pozdrav i tebi...ne slusaj ti CENTR ne zna ona koliko ja radim ali iz Srbije :D...ipak treba spakovatoi muza...otpratiti..cekati tu platu...pa jos kad docekas treba to i potrositi...za to vreme ja ne radim nista...uzivam...i eto kao brinem se za njega...muka je to, ja da ti kazem :manikir: ...di me nadje bas za Kujumbu :dash:... majke mi nista ne znam...ali ima ovde dva dobria forumasa koji su bas sad tamo pa ce ti sigurno odgovoriti na sva tvoja pitanja ... SRECNO :bye:

Hvala na odgovoru.

Pozzzzz.

Pozdrav,

Sta se gradi u Kujumbi?
Kakav je smestaj, hrana, koliko ima ljudi, ima li neta, mobilne veze, itd...
Cime se ti bavis i na kom gradilistu?

Srdacan pozdrav!
zorane dole ti je hladno ponesi sto toplije stvari!interneta nema samo mob.mreza i to slaba kise su svaki dan hrana nije nesto smestaj je ok!moj muz je tu vec dva meseca!

- - - - - - - - - -

Blago vama kad cekate platu :) moj muz jos nije dobio prvu ;)

svetlana nesikiraj se dobices je posle dva meseca ako je u firmi velestroj toliko smo mi cekali!pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back