Vika Violeta
Početnik
- Poruka
- 30
Jeste,sad su me zvali,ne moze da mi salju postom moram licno da idem zbog nekih potpisa. A bez resenja o prethodnom zaposlenju ne mozes da se prijavis na birou rada,tako su mi rekli iz biroa. Znaci,oni moraju da ti daju to resenje da vise nisi njihov radnik i da mozes da se ponovo prijavis na biro.
Izvini sto se mesam,ali moram da ti kazem dok cekas posao kod njih,to dok sredjuju vizu i ostalo ne vodis se kao njihov radnik.Tek kad krenes tamo gde te odrede tog trenutka potpisujes resenje,i onda si njihov radnik.
Jedino zbog nadoknade,ali tada resenje ne sme da bude starije od mesec dana,tako je bar bilo pre.
Pošto u Srbiji posla nema, a ide i zima pa ionako posrnula građevina staje, hteo bih od iskusnih koji su bili u Rusiji da čujem mišljenje koju firmu da kontaktiram.. Velestroj je naravno u opciji, mada vidim na forumu da mnogi čekaju mesecima, tj. od početka godine što je tužno.. Nađem br. Hopex-a i sekretarica ili šta li je već kaže: ne radimo u Rusiji već samo u Srbiji, što me začudilo?! sad čujem i za SIV invest.. I da li da se prijavim kao moler ili farbar, šta li je u ovom periodu tamo traženije? Hvala i pozz svima, posebno onima koji su u Sibiru daleko od kuće 
P.S. jesi li definitivno odustao?
ona, mislim, nista ne radi na gradilistu