Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogli ste da kazete paket do 1kg[/QU

pa meni to niko ne bi ni morao da napominje,pa sam se vodila time...ali....

I to sto kazes... Ma meni je muz lekove i carape trazo da mu posaljem preko jednog prijatelja koji je trebao da krene nekoliko nedelja posle njega, ali javili mu da nece skoro. Pa sam se zato ja obratila ovde, inace njemu nije ni palo na pamet da nekoga maltretira
:-)

Pa sve je oko kg.ima krema, sapun za ves, nes kafa, lekovi... A kako da saznam ko ide zovem firmu i odem tamo kad je polazak i zamolim nekoga?

Meni je izasao decko sa foruma u susret i poneo paketic oko kilogram , slala sam mojoj ljubavi kapu lekove i neki slatkis se prosvercovao, mada mu je receno kapu i lekove molim te ponesi a ostali slatkise ako moze moze ,,,sve je stiglo i naravno znaci to njima tamo i tek kako i ako nije bas razmazen :D...

druze ako cekas ti od decembra moguce da neces ni ici vise imam prijatelja koji je cekao mesec dana i otisao...

- - - - - - - - - -

ili su ti papiri nesto zagubljeni nesto to nije uredu jel ne moguce je da jos nisi otisao

- - - - - - - - - -

a u firmi su mi rekli meseci ipo dana najvise..

druze ako cekas ti od decembra moguce da neces ni ici vise imam prijatelja koji je cekao mesec dana i otisao...

- - - - - - - - - -

ili su ti papiri nesto zagubljeni nesto to nije uredu jel ne moguce je da jos nisi otisao

- - - - - - - - - -

a u firmi su mi rekli meseci ipo dana najvise..

Pravilo je da nema pravila, ja sam dobio papire posle 7.5 meseci. Ko moze da ceka, neka ceka, dobice papire!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back