Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada se kuckam sa rođom na fb koji je trenutno u Krasnadoru.
Kaže mi da je temperatura već odavno u plusu i da ih trenutno vetar zajebava mnogo jako duva.
Na moje pitanje koje se odnosilo na hranu smeštaj toplu vodu rad net itd odgovorio mi je sve zavisi kako gde ,hrana je extra
Na pitanje o satnici radnom vremenu i plati čekam odgovor izgleda da ga net zeza

Dobro vece svima.dali neko moze da mi objasni gde se nalazi Velesstroj sad?

probacu da ubacim mapu i sliku zgrade mislim da cu tako olaksati,jer su sve zgrade u toj ulici plave i u staklu
velestroj zgrada .jpg

Prilozi

Dobro vece dragi ljudi, prvo Zlaji zelim sve naj, naj i puno lepih trenutaka u odrastanju njegove princeze!!!!! Ja napokon imam lepih vesti, meni se suprug javio sa 11 i kaze da je sve ok. Hrana je dobra nije jako hladno -10 danas i sve ostalo je dobro,osim signala koji je naravno problem,a po svemu sudeci bice i na dalje. Danas nam je lep dan i bas razmisljam kako je coveku malo dovoljno da bude srecan, hvala svima na podrsci i lepim recima jos jednom i nadam se da je i Danijele napokon nesto saznala.Meni je Boban pomogao oko prvih informacija,tako da ja za sve njega zovem, ali kako sam ja razumela on je zaduzen za varioce,ako se ne varam.:)

hvala hvala i vama sve najbolje želimo i da vam se na radost vrati ;-)

@sitar je vec postavio/la "Pokusaj na ova dva broja,to nije broj salterusa vec od Bobana i Mikice :0648108919 i 0648629202.Naravno budi sto dramaticnija. " i to direktno kao odgovor Vama

Bobanov br je prvi i covek je izuzetno fin i ja sam sa njim najnormalnije razgovarala i stvarno je sve ispregledao i kontaktirao dok mi nije dao konkretan odgovor. Mikicu nisam nikad cula i ne znam za koga(mislim na profil radnika) je on zaduzen.

Pslao rođo još jednu poruku:
radovi na gradilištu se privode kraju,
on oko 16 dolazi kući jer mu ističe viza,
radi se 10 sati dnevno, nedelju ne pominje,satnicu ne pominje,
intermeta ima ,koliko i kako neznam,
hrana dobra uslovi dobri,
vreme im ide na ruku nije hladno ali vetar duva kao lud,

eto toliko od mene i njega.

Da ne ispadne da uči sin oca kako se prave deca ali mislim da bi svi mi trebali ovako da ispišemo kada dođemo do nekih informacija i da ne vodimo posle oko toga polemiku kako je gde,
naravno sve ovo treba prihvatiti sa dobrom dozom rezerve možda on to kaže da je sve dobro da se njegovi nebi brinuli ili je to sve tako stvarno ajd budi pametan.

Pslao rođo još jednu poruku :
radovi na gradilištu se privode kraju,
on oko 16 dolazi kući jer mu ističe viza ,
radi se 10 sati dnevno, nedelju ne
pominje, satnicu ne pominje,
intermeta ima , koliko i kako neznam,
hrana dobra uslovi dobri ,
vreme im ide na ruku nije hladno ali vetar duva
kao lud,
eto toliko od mene i njega.
Da ne ispadne da uči sin oca kako se prave deca
ali mislim da bi svi mi trebali ovako da ispišemo
kada dođemo do nekih informacija i da ne
vodimo posle oko toga polemiku kako je gde,
naravno sve ovo treba prihvatiti sa dobrom
dozom rezerve možda on to kaže da je sve dobro
da se njegovi nebi brinuli ili je to sve tako
stvarno ajd budi pametan.
CESTITAM ZLAJO...bas tako treba..jos da imas info i za satnicu, al aj..U svakom slucaju, konkretno, nema sta..

Nemoj da zezaš narod jer sam došao odatle, i Budi precizan ima je na NPS2 i to slabo.Imaju na NPS1 samo rusi i po neki naš koji je dobar sa njima pa koristi vajles,kao ja jedno vreme.

Ne zezam narod. Ako pogledas malo bolje, kolega je zaista pisao 05.03, i manje vise redovno danima umazad, sto znaci da ima neta. A ako pogledas jos malo bolje, videces da je bio i posle toga, sinoc recimo. Znaci, ima neta, a ja cu dodati - povremeno.
Mogu da budem samo PRECIZNA, ne mogu da budem precizan, ali si to mogu mirne duse da kazem za tebe.
Nije NPS1 nego GNPS1, kad smo kod preciznosti.
Imam jos par sitnica da dodam, ali polako.
:manikir:

poslovođe su neznalice...

Da, moze biti da si u pravu. Ali su bas zato poslovodje, jer mogu planirani deo da sprovedu u delo. Znaci, mozda su neznalice, ali su sposobni da organizuju deo posla koji se tice njih tako, da kao sto si sam rekao, vas desetorica maltene izgradite pola magacina, opstezitja, menzu...i to maltene bez alata. Sto znaci da su mozda neznalice, ali su sposobni, a to je super.

Najvise se zale na nase sefove, kako kazu, bivse konobare i taksiste itd. Uglavnom, ne podnose Srbe i Hrvate.

Ima medju nasim sefovima i bivsih igraca u striptiz barovima, kao i cuvara reda na vratima ti istih barova (sad su im pomocnici), i sad zajedno glume nevidjenu strogost i strucnost, a jedini argument koji imaju je vika. Ali... rusi.... koji su glasni, aljkavi, ljenji.... koji ne znaju da se kvaka na vratima koristi kako za otvaranje tako i za zatvaranje vrata....koji su prvi u redu za dorucak, rucak ili veceru, .... i sa druge strane, nekoliko potpuno normalnih, komunikativnih i pristojnih ljudi.
Imaju oni o nama koje sta da kazu i prigovore, ali imamo i mi o njima.
Uostalom, imaju beneficirani radni staz za rad (ja znam za Jamal). Koliko rade, odlicno su placeni...
Jel ih ima po gradilistu? Malo... uglavnom voze kamione (verujem da nije ni to lako), po neki bauerista, elektricari i to je uglavnom to. I u kuhinji su ruskinje, i kirgistkinje...(90%)...Opet napominjem, pricam o Jamalskim NPS-kama... svuda su nasi i Kirkizi.
Ohrana (obezbedjenje na gradilistu) oduzeti alkohol prodaje nasima i rusima...
Prema tome.... uostalom, oni rade u nasoj firmi, ali u svojoj zemlji.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back