Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni moj rece da i nedeljom radi ceo dan. i da, da radi do 10-11... moracemo to da raspravimo :tiganj: jer, grad je blizu, provod, zurka... sala mala. verovatno nemaju svi isti tempo rada.
mada bi bilo dobro da i moj malo navrne u teretanu :)

ko hoce radi ceo dan...i moj bar kaze da radi :roll:a zenska grad nije blizu...eto da te utesim...a radno vreme od 8-23...pa evo sad si me bacila u razmisljanje ...kad ovaj moj sve to stigne ..rad...teretana...hm...:think:

Ne prozivam te. Dobro,ajde onda nam napisi malo opsirnije kako je tamo. Bas me zanima I misljenje drugih osoba. Eto da ne bude da ja sirim negativnu energiju ovde pa da me mrzite zbog toga. Napisi tvoje iskustvo,odnosno tvoga muza. kako ti se muz zove I sta radi tamo,mozda ga I znam. Napisi sve sto ti znas od muza o tom gradilistu,bar u 10-15 recenica. Molim te,ne bilo ti tesko.

Ne bih da se ponavljam jer sam vec prenosila neke korisne informacije, pisalo se dosta o tome. A informacije od mog supruga cucete za 4 meseca. Tada ce biti dosta povratnika pa cemo videti.

Tako je.U pravu si. Informacije koje sam napisao su lazne. (Y)

- - - - - - - - - -

Kujumba?! Najbolje gradiliste,najlepse je raditi tamo. Ne radi se nista I tako. Sve najbolje. Ako ne verujes meni pitaj Sasu lo,on/a sigurno zna ;)

Samo da se nasmejem odakle ti ta informacija? Pročitaj predhodne moje postove koje sam izbacio...Ako ti treba mogu i slike da ti pošaljem? Zašto pišete nešto tako???

cini mi se da se neko skoro interesovao za odlazak u rusiju preko sida... e, pa da kazem da sam cula (napominjem cula, mozda nije istina, --- mada pre ce biti da jeste ---) da su dvojica sidjana uhapseni bas zbog toga. najgore od svega je to sto su, navodno, posteno placali ljudima 800 evra, koliko im je bila plata i da nisu trazili nista zauzvrat, tipa platiti put licno i slicno. putovalo se autobusom... ne znam zbog cega su uhapseni, ali cuh, takodje, da sad u policiji ima viska pasosa, sto bi trebalo da znaci da su neki ljudi verovatno jos u rusiji...
unapred se izvinjavam ako nesto ili cak sve nije istina, ali pisem ovo za sve koji se interesuju za rad u rusiji da budu oprezni i da dobro provere sa kim ce da saradjuju... cak i ako nisu iz tog grada, covek se uvek moze dobro raspitati... mala je srbija.
pozdrav

Izvinjavam se malo je off ali nisam mogao da izdržim a da ne pitam, naravno ako se i to "pročulo", da li se jedan od te dvojice zove RADE ?

ko hoce radi ceo dan...i moj bar kaze da radi :roll:a zenska grad nije blizu...eto da te utesim...a radno vreme od 8-23...pa evo sad si me bacila u razmisljanje ...kad ovaj moj sve to stigne ..rad...teretana...hm...:think:

znam da nije blizu :) sala to bese :)
ozbiljno, verovatno nemaju svi iste obaveze, ja kada god sam se cula sa mojim, to je uglavnom bilo izmedju 1 i 2, a to je kod njih 22-23 i tada je zavrsavao sa poslom..

sta te briga, tvoj ce doci fit :) a moj samo spominje neke kolace :kolac:

e pa ljudi....da cestitamo nasem drugaru ZLAJI rodjenje cerkice
super.gif.pagespeed.ce.5ZrCJeaZGs.gif
Da je ziva i zdrava 100 godina !!!!
xheart.gif.pagespeed.ic.8dIAPDhRF7.png

Cestitke ponosnom tati,nek je ziva i zdrava :klap:
Ljudi ne prepirite se ko ovde laze ko ne. Svaciji utisak i dozivljaj situacije je drugaciji,neko neke uslove podnosi neko ne,veovatno je i bitan faktor ko je u koje vreme isao (nije isto ici u decembru-januaru ili u junu),cinjenica je da nama nasi muskarci i ne prenose sve,nego to jos malo i uviju u lepu sjajnu foliju iz ljubavi da ne bi brinuli, a jos je veca cinjenica da ja ili bilo koja od vas koja je ostala da ceka moze samo preneti informacije koje cuje,ali da nema realan dozivljaj sta oni tamo dozivljavaju i sa cime se bore. Tu smo da razmenimo utiske i jedni drugima pruzimo podrsku,bez da se prozivamo. Ajde ziveli vi meni svi,odoh da stavim kafu u to ime :ok:

Poslednja izmena:
Koliko ćemo se načekati mi koji prvu platu dobijamo u aprilu jer povratnici nemaju akontacija,pa bili i dva-tri meseca kući????nema logike što povratnik koji bude kući 3 meseca nema akontacija a čeka na prvu platu 2 meseca i ako ovako bude i do 3 meseca.:(

Od decembra je ovaj virus s platom
dva dela pa 5i 11i u sledecem mesecu dok ne dodju do 45 ili 60 dana njima ocekivanog i prihvatljivog kasnjenja.
A ti radnice likuj i zali se sto nisi otisao u nekom roku.
Ponavljam, ne potcenjujem nikoga i sam sam bio i samom mi rade papire za jamalsku oblast(usrecih se) ali avaj,cinjenice su cinjenice.
poz svima

Može li neka informacija ako je neko raspoložen da napiše,ako se radi lekarski u jednoj oblasti dali se za tu oblast i radi produženje vize ili se može koristiti lekarski i za druge oblasti.?hvala

Ja cu da ti objasnim. Posto ti je muz u Magadanu trenutno,ako je u BG radio lekarski za tu oblast I ako je dobio vizu 006 onda je trebao tamo da uradi jos jedan lekarski. Ali,ako je dobio biznis vizu onda tamo nema lekarski. Nije bitan lekarski vec viza I papiri. Ako ima papire za Magadan,ne moze da dobije radnu vizu za drugu oblast. Nego,sta nam Pavle kaze,kako mu je tamo,jel gradiliste pri kraju.Sta on radi tamo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back