Mirko Arsenijevic
Početnik
- Poruka
- 38
Ljudi ceka li neko jos za Krasnodar????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ljudi stvarno vam svaka cast,itekako je krvav dinar. Pricali su mi brat i kolega sad kad su se pre mesec vratili sa dvojke. Imali su malo jace od -60 par dana,ne mozes biti napolju,zive rane se otvaraju po telu od hladnoce i jos se nadje neko tamo da te zaj...... ljudi pucaju. Treba to prvenstveno psihicki izdrzati.Ha ha da kakvo iskustvo,neznaju oni Ledeni sta je muka.Na -50 kad radis a sekunde te dele od smrzavanja,kad jedes hranu koja je mesecima zaledjena i jednolicna,kad ti rusi potrose svu vodu pa cekas do 2 ujutru da se istusiras.Krvava je to dolar!
Ha ha da kakvo iskustvo,neznaju oni Ledeni sta je muka.Na -50 kad radis a sekunde te dele od smrzavanja,kad jedes hranu koja je mesecima zaledjena i jednolicna,kad ti rusi potrose svu vodu pa cekas do 2 ujutru da se istusiras.Krvava je to dolar!
Kakav sam baksuz, nebi me ni cudilo da firma propadne, cim sam se ja prijavio...uzas blagi, sankcije, ratovi, lopovske privatizacije, kasnjenje plata u ime visih ciljeva,svetske krize, ratovi u raznoraznim vukojebinama, sad NEKA Ukrajina...ima li kraja sranjima...
Cao narode i od mene ima li nekih vesti jos ca 11 osim temperature.Ja se jos uvek nisam cula sa svojim suprugom i zanima me svaki detalj. Hvala u napred i veliki pozdrav!
nemoj tako nisi bio tamo i nemoj da lupetas lako ti je pisati kad si TI u njihovoj igri idi budi 1 mesec tamo oa se onda javi
Ti lupetas ! Treba pricati onako kako jeste, samo nek je istina, ne znam cemu lazi! Naravno da je tesko ali je podnosljivo!
Niko ne spori da je tesko raditi po Sibiru ali siriti dezinformacije je nesto drugo !!!
recitwe mi samo kakva je kujumba jel to neko novije gradiliste ili nije.kakve su temperature tamo,hrana,da bar znam nesto.....recite mi samo istinu molim vas od srcavolim istinu ma kakva da je pa makar i da je crna......
![]()
sasa molim te jesi bio tamo ali iskreno mi reci i koji si posao radio .mozda bravar u radionici na 36 poz
Tako je.U pravu si. Informacije koje sam napisao su lazne. (Y)
- - - - - - - - - -
Kujumba?! Najbolje gradiliste,najlepse je raditi tamo. Ne radi se nista I tako. Sve najbolje. Ako ne verujes meni pitaj Sasu lo,on/a sigurno zna![]()
Ne prozivam te. Dobro,ajde onda nam napisi malo opsirnije kako je tamo. Bas me zanima I misljenje drugih osoba. Eto da ne bude da ja sirim negativnu energiju ovde pa da me mrzite zbog toga. Napisi tvoje iskustvo,odnosno tvoga muza. kako ti se muz zove I sta radi tamo,mozda ga I znam. Napisi sve sto ti znas od muza o tom gradilistu,bar u 10-15 recenica. Molim te,ne bilo ti tesko.Zasto ti mene prozivas? Zato sto sam demantovala tvoju prvu poruku? Uvek cu napisati kad neko nije u pravu!
a sad mi je jasno VI uvek bolje znate ovde nego mi koji tamo radimo .svaka castVidim da nisi pratio temu, suprug mi je tamo i radi napolju!
potrazice ga moj muz..prenela sam sve podatke..ali nista ti nisam javila,jer sta ako ne moze bas sutra da ti se javi -da ti ne dajem laznu nadu....
tamo su sve isprobavali sto se moglo i ona stara gvozdjurija je tamo ,pitaj ih koliko FRANCUZI rade i idu kuci za 5000Kakva radijacija?![]()
jel ti muz pri nekoj kancelariji ili je radnik.Znam da je losa komunikacije,samo preko tog firm.telefona mogu.Do duse jednom je pokusao na skajp ali neuspesno..Meni se moj tek juce javio I to sa neke 064 na koju red cekaju dugo.Ako nesto znas ti mi napisi,ja vec sad mislim kad cu ponovo nesto moci da saznam,hvala ti unapred![]()
devojke...sve sam to i ja relativno skoro prosla...i znate sta? Navikla sam da se ne javlja...Nije pri kancelariji...radnik je...ali ocigledno neko od njegovih kolega ima pristup internetu...od prosle subote do petka se uopste nije javljao..a u poslednjih 3 dana...2 puta...preko fejsa...a mogu da ocekujem da se opet ne javi 10 dana...pravilo je da nema pravila....treba da budemo zadovoljne kada ih cujemo jednom u 10 dana...surovo-ali je tako
da...9 sati...nista posebno i nema da ti kaze...nedeljom se radi do 13h....u sobi ih je po 4-5...toplo im je nutra...cak i pretoplo....lagan je tempo rada...moj muz npr.svako vece ide u neku teretanu...a uz dobru ekipu se sve izdrzi...znam da je sve navika,ali treba da prodje neko vreme,znas on je tamo tek 10 dana,ali nek su zivi i zdravi,Nije ni njima lako,posao, hladnoca,odvojenost i na sve to i oni misle o svojim porodicama ovamo,ali to je sto je,Mislila sam iskreno da ti je muz pri kancelariji pa je sasvim normalno da ce se cesce javljati,Nisam stigla nista da ga pitam koliko ih je ukupno tamo,rece samo da nije mnogo hladno i da se nekako sve izdrzava,da je solidna ekipa oko njega i to je to jer brzo prodje par minuta,Jel oko 9 h vremen.razlika da li znas?
tamo su sve isprobavali sto se moglo i ona stara gvozdjurija je tamo ,pitaj ih koliko FRANCUZI rade i idu kuci za 5000
da...9 sati...nista posebno i nema da ti kaze...nedeljom se radi do 13h....u sobi ih je po 4-5...toplo im je nutra...cak i pretoplo....lagan je tempo rada...moj muz npr.svako vece ide u neku teretanu...a uz dobru ekipu se sve izdrzi...