Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citat Original postavio Subabus Pogledaj poruku
Šta da ti kažem... putuješ 2,5h do moskve pa 4,5h krasnodar pa vozom oko15h i još do NPS1 18h u vahti. Kada stigneš ima soba,kupatila,wc.Kuhinja i sve su naši ljudi.Sada neznam šta si po zanimanju?Ja sam bravar monter.I kao prvi bilo je mnogo teško i rad 50dana bez odmora i ne manje od 12h a više puta i preko 17h.Tako da smo ubili dobre sate. Ali spremi se na sve i svašta da radiš.Sada idu topliji dani jer su najgori prošli. Interneta nije bilo dok sam ja bio do 3.3. I nadam se da ću se vratiti tamo.Gradilište je novo u izgradnji podigli smo i jednu montažnu halu.Mnogo smo odradili nas 10-tak. na oruk i bez alata.Bilo je čupavo ali i zanimljivo.Pitaj ako te nešto još interesuje.

mislio je na Krasnojarsk... buni te NPS1 koji ima isto u Urengoi ali ovaj NPS1 je na trasi Kujumba-Taiset i ima ih 4 ukupno... i nema veze sa trasom koja ide iz Taiseta za Vladivostok (istocni sibir-pacifik) koja se spominje ovde... NPS11 kod Lenska, NPS15.... na toj trasi postoji 42 NPS-a....

ok bio sam na NPS 1 U JAMALSKOJ OBLASTI zatomi nije bilo jasno poz...

Citat Original postavio Subabus Pogledaj poruku
Šta da ti kažem... putuješ 2,5h do moskve pa 4,5h krasnodar pa vozom oko15h i još do NPS1 18h u vahti. Kada stigneš ima soba,kupatila,wc.Kuhinja i sve su naši ljudi.Sada neznam šta si po zanimanju?Ja sam bravar monter.I kao prvi bilo je mnogo teško i rad 50dana bez odmora i ne manje od 12h a više puta i preko 17h.Tako da smo ubili dobre sate. Ali spremi se na sve i svašta da radiš.Sada idu topliji dani jer su najgori prošli. Interneta nije bilo dok sam ja bio do 3.3. I nadam se da ću se vratiti tamo.Gradilište je novo u izgradnji podigli smo i jednu montažnu halu.Mnogo smo odradili nas 10-tak. na oruk i bez alata.Bilo je čupavo ali i zanimljivo.Pitaj ako te nešto još interesuje.

mislio je na Krasnojarsk... buni te NPS1 koji ima isto u Urengoi ali ovaj NPS1 je na trasi Kujumba-Taiset i ima ih 4 ukupno... i nema veze sa trasom koja ide iz Taiseta za Vladivostok (istocni sibir-pacifik) koja se spominje ovde... NPS11 kod Lenska, NPS15.... na toj trasi postoji 42 NPS-a....

bravo majstore.taman sam hteo da se umesam,kad ono imo jos iskusnih.bio sam na nps10,21,34 i 40.sve na tom potezu.

bravo majstore.taman sam hteo da se umesam,kad ono imo jos iskusnih.bio sam na nps10,21,34 i 40.sve na tom potezu.

ma ja jos nigde nisam bio ali sam se informisao malo u zadnjih mesec dana oko aktuelnih gradilista dok nisam saznao gde idem...
idem za Kujumbu na nps1 ili 2
ako nekog zanima gde je NPS1 u Kujumbi nek kopira ove koordinate u google earth ili u google maps
60°43'48.60"N 97°31'26.08"E

Увек сам мислио да НПС1 и НПС2 припадају Уренгоју.

evo vidi kako lazu ljudi,vec dvojica su rekla da je bila plata a nije..ne znam kakvo je to zadovoljstvo lagati...izvini
Откуд си ти сигурна да они лажу? Можда су они примили плату а други нису а тек ће.

ево нашао сам и ја једну

84.gif
[/URL][/IMG]

pitanje: da li neko zna tacno kako funkcionise prebacivanje sa jednog gradilista na drugo gradiliste?
kada dobijem radnu dozvolu za npr kujumbu, da li ta dozvola vazi samo za kujumbu ili mogu da radim sa tom dozvolom u npr samari? hvala

p.s. kada ce plata? :)

cao narode,treba mi vasa pomoc.Suprug je u utorak otisao u Lensk nps11, zadnji put se javio sa aerodroma u Irskutsku.Trebao je da stigne u Lensk juce ujutru oko 6 po nasem vremenu,stalno je nedostupan,a kod sebe ima i nase i ruske kartice i njihov net.Zove se Vladimir Caric varioc iz Panceva,naravno da i u firmi Velestroj za njih radi nemaju nikakvih informacija.Prilicno sam uznemirena jer je do sada bio u Tjumenu i jos negde i sve je bilo ok.Hvala na bilo kakvoj pomoci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back