Dekararus83
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Ne vidim sta je covek pogresno rekao.A da se ne zafrkava i sve okrece na zajebanciju puko bi.Prosto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve sto je reko bas je tako....netreba bezati od istine,ali i ne vidim nista ne prihvatljivo u njihovoj prici....
Pa prijavi se.Traze kuvarice recimo.Sve prihvatljivo trebaju pare.
Suprug mi je tamo i kaze da smestaj nije nista losiji od drugih smestaja,hrana takodje a da je hladno,hladno je.Nekad se desava i da masine zamrznu od hladnoce.Jednog dana je bilo ispod minus 50 a sledeceg pa oko minus 20.Od dana do dana je velika razlika u temperaturi.Par dana je bio zastoj valjda zbog temperature i toga sto su masine zamrzle,neznam tacno.I kaze da se zbog tog razredjenog il vec kakvog pritiska oseca umornije al nista posebno da nemoze da se radi.Toliko o svezim informacijama.
Da li neko zna firmu kojoj su potrebni monteri dalekovoda za rad u Rusiji?
Сурчинска? а ха ха јесу ли могли да оду још даље у вуко..у
druze ja cekam za sabetu od 29septembra..farbar sam po struci...odradio dva lekarska i jbg jos nista...od kog datuma ti cekas?
sasa lo-mozete da pitate supruga da li je u toj grupi od 11januara bilo farbara,i da li uopste ima farbara u sabeti?ja cekam od septembra,inace sam farbar...hvala i veliki pozdrav
Telefoni rade ali se prebacuje centrala, ostace isti brojevi.
Postojala je radionica ''Antipino'' u istoimenom delu grada Tyumena i ja sam tamo bio,medjutim koliko sam cuo od Mikice(aktivnog clana foruma koji je u Tyumenu),tamo samo trenutno radi radionica Cikistov i gradiliste V1. I ja idem tamo pa cemo videti sta i kako,nista nije sigurno-to je sigurnoDanas su nam javili da bi trebalo da se ide 20.01 na gradiliste Antipinski u Tjumenu ako smo dobro zapamtili,a nemozemo da ga nadjemo,mi smo kontali da ce na V1,V2 ili V3 kad ono neko nepoznato gradiliste.Da li znas nesto o tom gradilistu?Pozz............![]()
Postojala je radionica ''Antipino'' u istoimenom delu grada Tyumena i ja sam tamo bio,medjutim koliko sam cuo od Mikice(aktivnog clana foruma koji je u Tyumenu),tamo samo trenutno radi radionica Cikistov i gradiliste V1. I ja idem tamo pa cemo videti sta i kako,nista nije sigurno-to je sigurno![]()
radio je kao dispecar na nps 2 novo urengoj .strasno.katastrofa otiso da zaradi em se smrzava em ovo,ma sedi kuci I cutite bolje, tamo raznih ljudi ima a ti sa istima trebas da spavas ma uzas.
javno cu ti odgovoriti na pp.....imas sajt za takvu vrstu upoznavanja....a pazi mozda i nagazis na necijeg muza na nekom od gradilista sa takvim ponasanjem...