Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A majku mu,nahvaliste nulu,dvojku.pa jos i zapoljarje tj pur pe i magadan tj Gok pavlik i slika o idealnom radu i redovnoj plati u Rusiji bice velicanstvena.
Nekad ne mogu da razumem ni sebe a kamoli druge.
poz

Ako ti je idealno da spavas u toplo ,da imas sta da pojedes,i vezu sa spoljnim svetom,,onda prijatelju procitaj jos koji put poruke da mozes da skontas sustinu,ovde komentarisemo o osnovnim stvarima koje su potrebne da normalno funkcionisete,a ko hoce vise neka uplati pansion u hotelu

Poslednja izmena:
Ako ti je idealno da spavas u toplo ,da imas sta da pojedes,i vezu sa spoljnim svetom,,onda prijatelju procitaj jos koji put poruke da mozes da skontas sustinu
Kao prvo,prijatelji nismo jer se ne poznajemo ato je jedan mali preduslov za dalje.
Ja samo dajem svoje misljenje nikoga ne vredjajuci,tako da ti taj osori komentar moga pisanija nije na mestu ali avaj..kao sto napisah tvoje pravo.
I jos nesto,to verovatno ne bih napisao da nesto od toga i rada tamo nisam osetio.

Kao prvo,prijatelji nismo jer se ne poznajemo ato je jedan mali preduslov za dalje.
Ja samo dajem svoje misljenje nikoga ne vredjajuci,tako da ti taj osori komentar moga pisanija nije na mestu ali avaj..kao sto napisah tvoje pravo.
I jos nesto,to verovatno ne bih napisao da nesto od toga i rada tamo nisam osetio.

Shvati ti to kako hoces,svako ko udje u ovu pricu zna da u Rusiji ne tece med i mleko i da je svaki dinar krvavo zaradjen,ali kada se jos preko toga nadje neko sa iskustvom da rezimira temu od 400 i kusur strana u dve recenice od koje u jednoj recenici neznamo sta je tvorac teo da kaze,nemozes ostati ravnodusan da ne prokomentarises.poz

:zpozdrav: Upravo sam se čula sa dragim.Trenutno tj od novembra je na NPS 2 jeste smeštaj nije idealan,hrane ima i tople vode ali ne stalno.Takođe imaju lekara tj lekarku i med.sestru sa sasvim solidno opremljenom ambulantom (znam pošto je zakačio bronhitis) i bio par dana na bolovanju koje je takođe plaćeno 6 radnih sati.Signala za mob ima.Trenutno rade na"prijatnih" -15 doduše sa snegom.Rade se i noćne smene.Plate će biti ovih dana bar je njima tako rečeno.
Inače u poređenju sa drugim gradilištima gde je bio ovo je ajde da ne bude prejaka reč najneidealnije po svim parametrima.Inače od maja je RF (Tjumen,Ufa,Samara).

:zpozdrav: Upravo sam se čula sa dragim.Trenutno tj od novembra je na NPS 2 jeste smeštaj nije idealan,hrane ima i tople vode ali ne stalno.Takođe imaju lekara tj lekarku i med.sestru sa sasvim solidno opremljenom ambulantom (znam pošto je zakačio bronhitis) i bio par dana na bolovanju koje je takođe plaćeno 6 radnih sati.Signala za mob ima.Trenutno rade na"prijatnih" -15 doduše sa snegom.Rade se i noćne smene.Plate će biti ovih dana bar je njima tako rečeno.
Inače u poređenju sa drugim gradilištima gde je bio ovo je ajde da ne bude prejaka reč najneidealnije po svim parametrima.Inače od maja je RF (Tjumen,Ufa,Samara).

Hvala na referatu. Znas li mozda koje kartice funkcionisu tamo za telefon i internet?

A majku mu,nahvaliste nulu,dvojku.pa jos i zapoljarje tj pur pe i magadan tj Gok pavlik i slika o idealnom radu i redovnoj plati u Rusiji bice velicanstvena.
Nekad ne mogu da razumem ni sebe a kamoli druge.
poz

Ni jedno gradiliste ne hvalim.samo negde je bolje negde gore.bar menu.najbolje je(do sada)bilo u samari I skovorodinu.najgore u talakanu I nps2.naravno moj utisak:-)

Hvala na referatu. Znas li mozda koje kartice funkcionisu tamo za telefon i internet?

I za mobilni I za internet kartice kupujes u N.Urengoju na aerodromu.uglavnom 90%smo uzimali ruski MTS I uplacivali kredit(1000rub.)ostali Megafon.mobilne veze funkcionisu odlicno,vezu imas non stop.internet (za laptop)kako tako,ali za cega nama treba(skajp,facebook...)funkcionise mali usporeno.meni je internet na mobilnom posluzio da vidim najnovije vesti iz srbije I sportske rezultate I kosta 300rub.mesecno (bezlimitni).TOLIKO ZA SADA

.

Jel she taj nocni rad placa as uvecanjem

licno nemogu da poverujem da ljudi i dalje rade u velestroj,ja sam radio prvo u amerco pa u hopex ,licno vise nikada kad preracunas koliko radis tamo pa koliko cekas ponovo da odes ,drugari pa svaki dobar majstor i ovde ce zaraditi te pare ,i nece biti na toj hladnoci.tamo sam se svega nagledao i muka mi je kada ovde citam kako ljudi jure za tim velestrojem uzas

bravo druze,ljudi bre cekaju po 6 meseci da bih otisli,licno znam decka koji je vrhunski majstor i od njega sam licno naucio da radim,njega nisu zvali zvali neke povratnike i mene i jos par koji smo bili prvi put isli njega nisu,tamo kada smo dosli ono katastrofa ovaj bio konobar onaj drugi neznam taksista povratnici dvojica znali da rade ostali nista.pa gde je tu onda logika

bravo druze,ljudi bre cekaju po 6 meseci da bih otisli,licno znam decka koji je vrhunski majstor i od njega sam licno naucio da radim,njega nisu zvali zvali neke povratnike i mene i jos par koji smo bili prvi put isli njega nisu,tamo kada smo dosli ono katastrofa ovaj bio konobar onaj drugi neznam taksista povratnici dvojica znali da rade ostali nista.pa gde je tu onda logika

Logika je..da je nema.samo sreca,faktor snalazenja.A to sto ljudi idu i pricaju o Veless je stanje u drzavi itd,tj faktor moranja.
I ustvari gde ces to ovde ma kakvim majstorlukom(ne vredjajuci nicije znanje i vestine)zaraditi 130.000rsd pa na vise...molim te.
Jeste da se sad ceka da ide tj proguralo se iz dva puta msm na platu za oktobar,pokusavaju da duguju 2 meseca pa app a vidim da su blizu toga i nikom nista
Hmm..da,samo da podsetim.Niko ob nas nije otputovao na rad u delovima,ne radi u delovima,jedino su mu misli mozda podeljene jer misli na svoje najmilije sto je priznacete ljudski i normalno.Pa prema tome i ta zasluzena plata ne treba da bude u delovima i da kasni jer i niko od nas nije kasnio.
Sad mi je makar malo lakse.
Svako dobro vam zelim,oni koji cekaju da docekaju,koji putuju da sretno i zdravo stignu..i da da se uskoro oparimo,zasluzili zmo.

slazem se sve ali brate cekas 6 meseci da bih otisao i onda tamo radis neznam od 3 do 6 meseci pa to je katastrofa,cast izuzecima ima tu i odlicnih majstora ali vise je tu onih koji veze nemaju,ja licno nebih vise isao ni pod kojim uslovima licno nisam tamo trosio nepijem i sve sto sam zaradio tamo kada sam se preracunao to i ovde isto moze kvalitetan majstor za jednu sezonu da zaradi ,a ne da gubi vreme oko toga javili mi idem za 10 dana pa onda kao nema karata javicemo i tako sve dok te nepozovu kada je stvarno frka onda odradise i to i cekas ti opet dugo dok im netrebas ponovo a ljudi nesvataju da tu ustvari gube

Није чудно што повратници чекају кад сваким даном примају нове кандидате.. што више лоптица у бубњу то је потребна већа срећа да те извуку. добро би ми сад легла једна тура од 6 месеци. таман да фино започнем 2014..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back