redcoa1812
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Mima sta si po zanimanju,na koliko su ti uradili vizu,kada si odradio prvi lekarski?..ja isto ocekujem priglasenje za sabetu...unapred hvala i srecno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mima sta si po zanimanju,na koliko su ti uradili vizu,kada si odradio prvi lekarski?..ja isto ocekujem priglasenje za sabetu...unapred hvala i srecno
Poziv iz Velestroja 11.01.2014 u 13 h u Zlatiborskoj na potpisivanje ugovora i 12.01.2014 u 6:45 pravac Moskva,i na kraju Sabeta
Neka se javi ko jos putuje tada za Sabetu![]()
Meni rekli jos nista
Mesecno oko 10 dolara sam trosio na gradilistima. Ponesi Rublje ili ih uzmi na bankomatu u Moskvi da ih imas u svakom trenutku za sim i drugo...
2 stvari su mnogo bitne:lekovi protiv prehlade i protiv dijareje. Ferveks kesice i Lineks preporuka.
Moj muz isto ceka priglasenje, mesec Dana kako he stigaoрекли су ми да су послали захтев за приглашење и да ће ме обавестити када стигне. да будем стрпљив
Srecno Mima. Sada citam I ne kontam gde dodje da su najgori uslovi, gde je najsurovije... nps11, il I nps19, NPS 1, NPS 2, Magadan I'll Sabeta
Verujte nps0(Sabeta) je bez premca.to mesto zasluzuje jer je najsevernije,najhladnije,ocajne mob.mreze,bez prodavnice...sta vise reci
чуо сам причу да ће да исплате до краја децембра да би могли обрачунају годишњи извештај. Шта кажу колеге који су по неколико година у овој фирми.. хоће ли почетком јануара или крајем децембра?bice plata eko kad da prostite
pa svake godine je isplacena pred novu godinu ali ove cemo da vidimo ko zna mozda budu i paketiciчуо сам причу да ће да исплате до краја децембра да би могли обрачунају годишњи извештај. Шта кажу колеге који су по неколико година у овој фирми.. хоће ли почетком јануара или крајем децембра?
још нешто.. пошто смо подигли нови пасош у руском конзулату информисани смо да од 30. децембра до 10. јануара конзулат неће радити тако да се у том периоду немојте надати да ће стизати визе или приглашења.. ко је позван до тог датума позван је, ко није нек у миру проведе Божић са породицом..![]()
![]()
Kada si zadnji put bio u Sabeti,....
Шаљи га на градилиште које је далеко од цивилизације где нема дискотека и искушења.Hvala svima na odgovorima,,, pitam gde je najgore da saljem muza,,, hahahaha sala....Ali nek ide sto per....
Ove godine bio sam na nps2,sa mnogo njih koji su dosli sa nule.celu zimu su sastavljali cevi za shipove na nenormalnoj temperaturi.bez sokova cigareta kafe...ocajan smestaj(kontejneri),losa hrana,pa kad su dosli kod nas mislili su da su u raju
Veruj nije to baš tako kako kažeš. Sin mi se upravo vratio odande. Jest hladno i nizak je pritisak vazduha, ali ako si stvarno zdrav ne osećaš preterane smetnje, ali hrana, smeštaj i općenito opskrba je bolja nego npr. na nps2: Sva roba dolazi brodom, doduše retko, ali dolazi, Što se mreže tiče može se javljati iz offica, nekoliko se puta uspeo javiti i s običnom hrvatskom karticom, a što se tiče prodavnice, ima magazin u kojem možeš kupiti skoro sve.Verujte nps0(Sabeta) je bez premca.to mesto zasluzuje jer je najsevernije,najhladnije,ocajne mob.mreze,bez prodavnice...sta vise reci
Veruj nije to baš tako kako kažeš. Sin mi se upravo vratio odande. Jest hladno i nizak je pritisak vazduha, ali ako si stvarno zdrav ne osećaš preterane smetnje, ali hrana, smeštaj i općenito opskrba je bolja nego npr. na nps2: Sva roba dolazi brodom, doduše retko, ali dolazi, Što se mreže tiče može se javljati iz offica, nekoliko se puta uspeo javiti i s običnom hrvatskom karticom, a što se tiče prodavnice, ima magazin u kojem možeš kupiti skoro sve.