milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Ljudi,sta se desava sa ostatkom plate.Ja sam primio,otprilike,pola a kad ce druga polovina?!?Velestroj nisam mogao da dobijem cili dan.![]()
Spremaju se da zbrisu prijatelju.................................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,sta se desava sa ostatkom plate.Ja sam primio,otprilike,pola a kad ce druga polovina?!?Velestroj nisam mogao da dobijem cili dan.![]()
Ljudi,sta se desava sa ostatkom plate.Ja sam primio,otprilike,pola a kad ce druga polovina?!?Velestroj nisam mogao da dobijem celi dan.![]()
Mog brata su zvali za atest, treba da ide za Sabetu! A da li neko zna kakva je firma Putevi Uzice, pouzdanost placanja i takva slicna pitanja?
Klasicna navlakusa kao nesto nije u redu. ne nasedajte opipavaju. Cim pozovu za neku nebulozu odjebite ih da vidite kako se slihtaju posle. To je da drze ljude na broj jer ko zna kad ce da idu a uzeli dokumente. Neka kaze da nije zadovoljan umesto klasicnog uvlacenja pa da vidis pesmu. A kako mi se meni cini pre februara niko za sabetu.zdravo svima.danas su zvali iz velesstroja mom suprugu i rekli su da treba opet ide na atest,a to je vec treci put... A na pitanje kad che otprilike da putuje,rekli su od 15 do 25 januara. dal su zvali jos nekoga?
Њима је потребна машинерија, бројке.. ту се ваља лова.. Хоће ли бити Пера грађевинац или Мика пекар њих то не интересује. Зато се не секирам и стрпљиво у нади чекам своје место под сунцем. Добар дан свима..Tako je kolega, i ja sam bio dva puta po mesec dana kao turista(na cemu sam velesstroju zahvalan) a amateri su dobili papire na tri do sest meseci da rade
Danas sam zvao Velestroj na broj koji jezaduzen za masince,javili su mi se i zadovoljan sam odgovorom koji sam dobio,nakon provere u kompijuter receno mi je da sam u obradi za radnu vizu i po poslednjoj informaciji koja je juce potvrdjena iz moskve da papiri stizu do polovine decembra i rade mi se za Sabetu.Time mi je potvrdjen poziv koji sam dobio pre desetak dana iz Velestroja i tada mi je receno da mi papiri stizu do 12.12.2013 i da bi trebao krenuti do 20.12.2013.naravno put Sabete....![]()
Pozdrav svima.
Tražim posao u Rusiji da li neko može da mi preporuči neku kompaniju koja legalno šalje radnike tamo.
Unapred zahvalan.
Pitanje je vremena kada ce kola krenuti nizbrdo u vezi isplata i visine satnica. Te price da ce vecina odustati od Rusije i ako satnice padnu ispod 5 dolara nema veze sa istinom. U Srbiji je stanje katastrofalno a bice jos gore. Moze biti da mnogo njih odustaje a zato ce ih biti nekoliki puta vise koji se prijavljuju. Ja cu se drzati firme jer su za sad plate i vise nego zadovoljavajuce. Ako bi potrajalo jos godinu dve bilo bi odlicno da se jos koji dinar uzme.
Sent from my GT-S6310
Није проблем. Одговорио сам ти искрено пре неколико секунди.
Нешто ми се ове жене ућутале нема кукумавчења кад ће плата![]()