Ne beri brigu Zoki,ta poruka nije za vas. Mene hoce Ljilja da izbaci iz njenog srca![]()
Eh!Sta reci!?!Ok....Ja opet pitam.Jer zvao neko finansijsku u Velestroju,da pita kad ce plata?Jer zna neko njihov fantomski tel. broj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne beri brigu Zoki,ta poruka nije za vas. Mene hoce Ljilja da izbaci iz njenog srca![]()
0116555042Eh!Sta reci!?!Ok....Ja opet pitam.Jer zvao neko finansijsku u Velestroju,da pita kad ce plata?Jer zna neko njihov fantomski tel. broj?
budi uporan kurajicu !!!jos kada bi se neko javio na bilo koji broj od firme bilo bi super![]()
meni leglo,,,,, pola plate ,,,haosssssss ,,,,,,,znaju da mi treba za soping pa zakinuli da mi sacuvaju ,,,Jer stvarno legla,AnaVule ili?
Bila plata ali se ne uklapa u sate....![]()
ma ne rekli muzu od ponedeljka da se nada drugoj polovini ,,,,Легло и мени пола плате.. Можда до краја дана легне и друга половина?
ma ne rekli muzu od ponedeljka da se nada drugoj polovini ,,,,
Но добро није ништа лоше само да буде у понедељак..среда.ma ne rekli muzu od ponedeljka da se nada drugoj polovini ,,,,
Још боља варијанта је да приступите вашем налогу на сајту банке интезе, имате сва стања, исто тако ако купујете нешто у иностранству, а немате еврића на визи електрон, пребаците сами динаре са Инспајер картице на електронку..Plata nije legla cela,vec samo pola plate. Ne panicite,ostatak ce vam biti uplaceno u ponedeljak
Ako niste dobili izvestaj putem sms-a iz banke,vas racun mozete proveriti tako sto ce te ukucati slovo ''R'' i poslati na broj 1500,ali samo ukoliko ste taj broj sa kog budete slali registrovali u banci. Ako saljete sms sa drugog broja procedura je drugacija...slovo R (razmak) *************. Umesto zvezdica ukucate vas broj racuna sa vase dinarske kartice,ili sa vase inspire kartice. Nadam se da ste shvatili.
Jel to fora ili sta? Zovu me malopre i kazu ,, jeste predali pio listing,, Ja odgovorim da jesam ,, E pa posto jeste kog datuma,, ja opet odgovorim. ,, onda se spremajte ma put 30 januara,, i tu ja popizdim itd.,, sta da radim kog mog?
- - - - - - - - - -
Jel to fora ili sta? Zovu me malopre i kazu ,, jeste predali pio listing,, Ja odgovorim da jesam ,, E pa posto jeste kog datuma,, ja opet odgovorim. ,, onda se spremajte na put 30 januara,, i tu ja popizdim itd.,, sta da radim kog mog?