tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
ahahahaha pa ne pije se svima sobajle ,,,to samo ovima iskusnima ,,,,cccccsamo ti narucuj,,,sag ce onii,,,,a keva ako naidje ,,,drz seee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moznja moznja.KONOBAAAAR
ahahahaha pa ne pije se svima sobajle ,,,to samo ovima iskusnima ,,,,cccccsamo ti narucuj,,,sag ce onii,,,,a keva ako naidje ,,,drz seee![]()
ahahaha pa da ,,obradovace se ona,,,meka srca je na svoju decu ,,,cccc,,,,,ahahahahaha kevooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sedi s nama saaad kad nam dobro ide a posle kaznjavaj
ahahaha pa da ,,obradovace se ona,,,meka srca je na svoju decu ,,,cccc,,,,,
takooo,,,moze i na moj ,,,racun,,,nek ide zivot ,,,KONOBAR DE,DER JOS JEDNU TURU NA MOJ RACUN ZA OVO DRUSTVO![]()
auuu....alkosi jedni...sta napravi ova Rusija od nasi muzevii...ma ajd jednu turu i na moj racun....ma nek ide zivot
![]()
![]()
takooo,,,moze i na moj ,,,racun,,,nek ide zivot ,,,![]()
UUU koliko piva da neprodjemo ko ovi nasi zika i milan
Ode moj sin sutra u 11 sati za Moskvu, a zatim Urengoy.
Vracaju se Heroji nasi kuci!
Jedan vec ovde i drugi za koji dan stize! Pa-da-ba-du! Pa-da-ba-du! Pa-da-ba-du!![]()
Dekarus i Drinjaca !!!hahahahaaha
- - - - - - - - - -
Milane i ja sam juče zvao Bobana (izgleda da smo nas dvojica najdosadniji) i meni je isto rekao da ni oni ne znaju zasto nam kasne papiri ali kad budu stigli onda idemo za 2 - 3 dana. Rekao je da nas razume i da nam nije lako sto toliko cekamo ali i da je njima " tesko"Radi se prva viza na tri meseca i produzice se tamo tkz. zeleni karton. U Sabetti ima posla za narednih 5 godina pa ko voli nek izvoli !!!! A do tada
a moze i
![]()
Pravila firme su jako stroga po tim pitanjima...Cim dodje do fizickog obracuna,automatski se otpustaju,nema veze da li je nas,rus,kirgiz...itd.Negde na gradilistima su ljude terali kuci zato sto su bili pijani,i to posle radnog vremena...pre 3 dana su na 11-ici njih dvadesetak (i moj muz) konacno otisli do grada u nabavku (5 sati voznje do prvog grada)... mnogi su se ponapijali i maltretirali vozaca...sve zajedno su hteli da ih vrate za Bg...ali su se na kraju neka ddvojica sama prijavila i rekla da su oni pravili haos...i evo veceras se spremaju za put nazad.Kaze muz da je malo falilo da se vidimo prekosutra
Devojke (zene) odradjuju lavovski deo posla..Nase devojke su uglavnom u geodeziji,PTO,administraciji,ali ima ih i vrhunskih inzenjera...I ostali kancelarijski poslovi su uglavnom na zenama,i veruj mi,radi se udarnicki...Ja sam zanjih 2 meseca vezan za kancelariju,i nisam ni verovao koliko je to obiman i ogroman posao.ali,da ne brinemo 'nase' zene ovde,vecina tih su ili sa muzevima ili sa momcima tu,tako da,ne brinite....Muzevi su vam na sigurnom...Osim,neka lisica,vucica ili medvedica,ako im se svidi...Отдуд си то поставио.... Сад ће ове наше да измлате своје мужеве.. пре него што оду )) Из предострожности...
Нисам мислио на локални женски свет... већ на наше.. Предпостављам да има девојака и жена инжињера...
nemoj se nadati da ce se tamo produzavati viza. Moraces da se vratis pa tek ovde da se radi nova. Pogotovo sto se gotovo uvek prvo radi jednoklratna (biznis) viza, pa tek onda radna dozvola. Ne isplati im se darade svakome odmah. ograniceni su brojem,a ne znaju ko moze to da izdrzi. U pocetku svi misle da mogu da izdrze bar 6 meseci. Ali veruj da nije tako...