A pa hvala, hvala

Volim ja da nasmejem i utesim dobre i fine dusice, kao sto si ti. Sto se Ruskinja tice, znam i ja da ih hvale nasiroko i nadugacko, evo upravo gledam Vece kod Ivana Ivanovica i gost mu je Lane Gutovic, pa upravo prica o takvim zenama, citiram : Ima raznih zena- radodajke, lakodajke, brzodajke, poledjuse i potrbuse

Mislim da je pricao bas o Ruskinjama, potpuno se uklapa u sve sto sam o njima cula, veruj mi i to cula iz prve ruke

A nasi muskarci, mislim na vecinu, ipak su tradicionalisti, patrijarhalni i ne cene i ne vole takve zenske, pogotovo PRAVI muskarci koji umeju da cene PRAVE zene, vredne postovanja i ljubavi, a verujem da je tvoj dragi u toj grupi PRAVIH, tako da se opusti i uzivaj

A oni drugi muskarci koji vole takve cice, nece se na gradilistima bas mnogo ovajditi, osim ako nisu kuvarice

Salim se draga moja

Opusti se i uzivaj jer Ruskinje nisu ni blizu tako lepe i zgodne kao Srpkinje, a i nikako nisu zanimljive PRAVIM muskarcima, kao sto rece Lane Gutovic lepo ih opisujuci. Hvala jos jednom na komplimentu i javi kad dragi stigne