tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
srecnooo ,,,sada je sve u tvojim rukamaKofer ubacen,auto krece via Zemun.Samo da pozelim zdravlja i srece svima koji ostaju.Samo glavu gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srecnooo ,,,sada je sve u tvojim rukamaKofer ubacen,auto krece via Zemun.Samo da pozelim zdravlja i srece svima koji ostaju.Samo glavu gore.
izvini a gde si se to prijavio,jel tajna?![]()
Kofer ubacen,auto krece via Zemun.Samo da pozelim zdravlja i srece svima koji ostaju.Samo glavu gore.
Sine, srecan ti put i neka se sto pre ostvare svi tvoji planovi![]()
Kofer ubacen,auto krece via Zemun.Samo da pozelim zdravlja i srece svima koji ostaju.Samo glavu gore.
Pozdrav svima. Jos jedan Rus ovde-
uuuu ali sam ja propustila , kad ode drinjaca ahahahaha ....srecno drinjaca sve najbolje ,,nek posluzi i vreme cuvaj sePozdrav iz Jakutska.suncano plus 20 stepeni
Sent from my GT-S6310 using Forum Krstarice mobile app
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/402399/Srbi-rade-na-crno-od-Sibira-do-Urugvaja
Занимљив чланак.. Много читају форуме новинари!
Upravo put na Vnukovo pa cekicanje 19 sati.Pa let pa cekic sedam sati pa opet let.Al ko ga sisa,nezaboravno iskustvo.Treba doziveti.Eto cisto da se javim iz Moskve.
Upravo put na Vnukovo pa cekicanje 19 sati.Pa let pa cekic sedam sati pa opet let.Al ko ga sisa,nezaboravno iskustvo.Treba doziveti.Eto cisto da se javim iz Moskve.
Ma nemoj da se sekiras bice utorak ili sredu preko inteze i moj prijatelj je skoro doso iz tjumena i ni njemu nije legla biceNama prazan racun,,,greska izgleda neka,,,,,![]()
Nama prazan racun,,,greska izgleda neka,,,,,![]()
I STA VAM TO GOVORI?A gde nasa Bobuljka nestala???![]()
Pa ja sam zvao firmu u Zlatiborskoj i jedna teta lepo mi je rekla da sve zavisi od onih u rusiju a sto se tice cekanja i do dva meseca se ceka priglasenje a kad se dobije onda ide sredjivanje vize i te zavrzlame jel koliko ja razumem da je to priglasenje garantno pismo koje firma daje i zahtev za stranim radnikom valjda je tako bar sam ja to tako shvatio e sa neki su cekali i vise do pet meseci nema pravila koliko ja vidimKoliko se ceka priglasenje?
Akad ga dobijes,koliko na odlazak?
pozdrav svima a srecan put i dobro zdravlje onima koji putuju.
I STA VAM TO GOVORI?
Da su mnogi otisli da rade,sad se formira nova plejada u cekaonici za Rusiju.
I da ja ne dobih odgovor na prethodni post,tj pitanja.
BOGME ZABRINU TI SVE ,,,neko suncanje palo cujem hi hi hitu sam,pratim vas krišom
![]()
BOGME ZABRINU TI SVE ,,,neko suncanje palo cujem hi hi hi