Vidimo se do srede
Vidimo se sigurno, a zavisi od internet veze, moguce i kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidimo se do srede
u pravu si za forum para vredi ma kakvi para zlata ali dodje i taj dan kad covek krene putem rusije pa sve muke zaboravi![]()
Pa kad bi svi dali samo po dolar od plate mogla bi na odmor malo do moskve na malo duzi period zasluzila si ti to odavno
samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi
nešto razmišljam....svi odlazite za Rusiju samo ja neeeeee
dočekujem, ispraćam i........![]()
super si mama!Možeš sinko
![]()
Pa kad bi svi dali samo po dolar od plate mogla bi na odmor malo do moskve na malo duzi period zasluzila si ti to odavno![]()
izvini a gde si se to prijavio,jel tajna?zavarivac, a zahvaljujuci forumasima nism ludnuo od ovog cekanja. Hvala svima, jer lakse je kad nisi sam
Interesuje me da li neko zna da mi kaze da li primaju mlade gradjevinske inzenjere? I koja to firma salje u Rusiju,i koliko se to ceka za odlazak? Unapred sam vam zahvalan.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
super si mama!![]()
hvala mama,nisam u toku nov sam,upravo citam.majka je jedna......
Sinko, moraš malo da čitaš......sve ti piše na ovoj temi.....kreni u nazad sa čitanjem ....Velestroj šalje ljude, čeka se zavisno od slučaja do slučaja. Ima i drugih firmi ali nisu tako sigurne. Ima i prevaranata, raznih oglasa.....čitaj u nazad
srecno bas mi bude drago kad tako neko krenezavarivac, a zahvaljujuci forumasima nism ludnuo od ovog cekanja. Hvala svima, jer lakse je kad nisi sam
evo majka ja im pocela zavideti na odlascima , i mislim se mogla bi i ja makar dva meseca
samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi
nešto razmišljam....svi odlazite za Rusiju samo ja neeeeee
dočekujem, ispraćam i........![]()
Jovane, jel ovo tvoj kucov na avataru?
Jeste imam ih 4 komada jednog muzijaka i tri zenke to su moje sibirske ljubavi![]()
stvarno se ne snalazim bas najbolje na forumu i to slanje slika ali mozes da vidis na fb moj profil jovan babic ima dosta slika pa mozes da uzivas a slobodno mozes i da ukrades kojusvaka čast...prelepi psi
daj sliku na pp da ih vidim.....a ja ću tebi moje internacionalne ljubavi da pošaljem
https://www.facebook.com/jovan.babic.5 evo linka lakse ces da me nadjes na fb ja se izvinjavam svima nije reklama
stvarno se ne snalazim bas najbolje na forumu i to slanje slika ali mozes da vidis na fb moj profil jovan babic ima dosta slika pa mozes da uzivas a slobodno mozes i da ukrades koju![]()
Najzad, dugo ocekivan poziv (5 meseci morate priznati nije malo). Sreda, nps2, Novi Urengoj, ledeno hladan kao coca-cola (a moze i pivo). POLECEM.
![]()
Odlicno icicemo u ponedeljak do banke .legla plata ,,,
Pozdrav iz Jakutska.suncano plus 20 stepeni
Sent from my GT-S6310 using Forum Krstarice mobile app
legla plata ,,,
intesaJel imas racun u intesi ili rajfajzenu?
Pozdrav i tebi brate,kako je tamo?Pozdrav svima. Jos jedan Rus ovde-