Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u pravu si za forum para vredi ma kakvi para zlata ali dodje i taj dan kad covek krene putem rusije pa sve muke zaboravi :whistling:

:klap:
samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi

nešto razmišljam....svi odlazite za Rusiju samo ja neeeeee :rida::rida::rida:
dočekujem, ispraćam i........:strika::lol:

samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi

Pa kad bi svi dali samo po dolar od plate mogla bi na odmor malo do moskve na malo duzi period zasluzila si ti to odavno:D

Interesuje me da li neko zna da mi kaze da li primaju mlade gradjevinske inzenjere? I koja to firma salje u Rusiju,i koliko se to ceka za odlazak? Unapred sam vam zahvalan.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

super si mama!:hahaha:

majka je jedna......:cistinaocare::lol:
Sinko, moraš malo da čitaš......sve ti piše na ovoj temi.....kreni u nazad sa čitanjem ....Velestroj šalje ljude, čeka se zavisno od slučaja do slučaja. Ima i drugih firmi ali nisu tako sigurne. Ima i prevaranata, raznih oglasa.....čitaj u nazad

evo majka ja im pocela zavideti na odlascima , i mislim se mogla bi i ja makar dva meseca :zcepanje:, zarazno je to vuce nas ,,,
pozdrav i sve najbolje onima koji putuju ,,, zdravlja pa svega ostalog ...

https://www.facebook.com/jovan.babic.5 evo linka lakse ces da me nadjes na fb ja se izvinjavam svima nije reklama

ali ja nemam nalog na FB :lol:
prelepi su

- - - - - - - - - -

stvarno se ne snalazim bas najbolje na forumu i to slanje slika ali mozes da vidis na fb moj profil jovan babic ima dosta slika pa mozes da uzivas a slobodno mozes i da ukrades koju :D

hahaha ma ok......natenane gledam večeras....sad moram da idem
vidimo se :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back