JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Ljudi jel prosla plata,nama nije stigao sms iz banke jos uvek...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad me dragi zvao ,rece tamo u tjumenu se prica da je bila plata ...ali meni isto nema poruke ,,,mada ja i zaboravila da treba plata ovih danaLjudi jel prosla plata,nama nije stigao sms iz banke jos uvek...?
e sad me dragi zvao ,rece tamo u tjumenu se prica da je bila plata ...ali meni isto nema poruke ,,,mada ja i zaboravila da treba plata ovih dana![]()
A zasto utorak?Evo svi koji imaju racune preko rajfajzen banke danas su mogli jos u tri da podignu platu,a mi koji smo preko inteze izgleda da cekamo utorak.....![]()
Mislim da za Krasnodar 20% ne vazi, jer je to jug Rusije. To je tako zvanа "северная надбавка"deki kazu da sve nps imaaju 20 posto
Jel to vazi i za Nps7 Krasnodar(Evropski deo)?Inace moj dragi je pre dva dana predao pasos,viza je vec stigla..krecemo sa pakovanjem,a nismo se jos ni raspakovali kako treba....Srecan put momci zdravlje i sreca neka vas prati sve ostalo samo dolazi..![]()
srecnica!,,,mada ja i zaboravila da treba plata ovih dana![]()
Ja nisam dobila poruku ni za akontaciju i to sam otisla posle nedelju dana do banke da proverim.Javite ako je bila plata![]()
Pozdrav iz Jakutska.suncano plus 20 stepeni
Sent from my GT-S6310 using Forum Krstarice mobile app
Najzad, dugo ocekivan poziv (5 meseci morate priznati nije malo). Sreda, nps2, Novi Urengoj, ledeno hladan kao coca-cola (a moze i pivo). POLECEM.
![]()
Najzad, dugo ocekivan poziv (5 meseci morate priznati nije malo). Sreda, nps2, Novi Urengoj, ledeno hladan kao coca-cola (a moze i pivo). POLECEM.
![]()
![]()
au izvini,nisam znao da treba tri razlicite ja sam mislio da jednu iskopiram tri puta![]()
Hvala bogu najzad sta si po struci![]()
zavarivac, a zahvaljujuci forumasima nism ludnuo od ovog cekanja. Hvala svima, jer lakse je kad nisi sam