Dekararus83
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
kakva lepa vest? koji tvoj brat? Opet sam pobrkala decu
ma nema veze, ja ću se obradovati svakako
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
Brat po oruzju.Javice se on,siguran sam.I znam daq ces se radovati kao i ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva lepa vest? koji tvoj brat? Opet sam pobrkala decu
ma nema veze, ja ću se obradovati svakako
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
Ма ништа много важноPozivam mog brata,da na javnom kaze lepu vest.Mozda nekog iskreno obradujes.Zasluzio si.Znas bato da na tebe mislim.![]()
Brat po oruzju.Javice se on,siguran sam.I znam daq ces se radovati kao i ja.
Ма ништа много важноСтигла ми радна виза.
![]()
![]()
На питање кад и где путујем рекли ми да се стрпим. Бићу на време обавештен.Bas su navalili danas sa pozivima.Svaka cast! Znas li gde ides?
Можда у Казањ )) Да кренем да ладим балтику 7 ? ))На питање кад и где путујем рекли ми да се стрпим. Бићу на време обавештен.
Ха ха шта вреди кад алкохол не пијем. Може руски квас, то не одбијамМожда у Казањ )) Да кренем да ладим балтику 7 ? ))
Ха ха шта вреди кад алкохол не пијем. Може руски квас, то не одбијам![]()
А што мораш бити брусач.. пријави се на друго занимање и хватај воз, нешто слично твојој струци.. Мој другар опичен као струја је пре месец дана био на разговору за посао у оном контејнеру са Жиком.. и на питање шта знаш да радиш, он не знам скоро ништа али сам вреданSvima van zelim sretan put,dobru zaradu,sve i svako dobro.
Sad razgovarah sa Bobanom,Mikicinim kolegom,uljudan momakali kaze da za brusacima nema nigde potrebe.
Bem te zivote i moju matematiku kad sam nesposoban.
Svima puno srece.
Узимам поклон и прослеђујем другу Декију. Јел може тако? =)KHM KHM.Poklon se ne odbija.
Узимам поклон и прослеђујем другу Декију. Јел може тако? =)
Dali ste mozda bili da radite preko Beogradskog hopeksa , ili mozda znate nekog ko je bio , kakvo je stanje i kako se ubaciti za taj posao .
Pozdrav i hvala .
Dali ste mozda bili da radite preko Beogradskog hopeksa , ili mozda znate nekog ko je bio , kakvo je stanje i kako se ubaciti za taj posao .
Pozdrav i hvala .
A bre ne zezajte "vilmicu", vidite da je od skoro ovde. Sreco svi su iz te price i pitaj sta te interesuje, svako zna po nesto
![]()
A! Evo - Drnjaci cestitam na dobijanju radne vize (po prvi put!A bre ne zezajte "vilmicu", vidite da je od skoro ovde. Sreco svi su iz te price i pitaj sta te interesuje, svako zna po nesto
Узимам поклон и прослеђујем другу Декију. Јел може тако? =)