kako da dobijem neki kontakt za firmu u rusiji radio bi kao zidar imam zavrsenu skolu ako ima javite na 0621864499 ili darkojagoda@hotmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..........
Neću da se raspravljam sa tobom.....isuviše mi je stalo do tebe
Драго друштванце,имам једно питање за вас активне,а и неактивнеко би могао да ми одговори.Пре пар дана сад позвала фирму у Златиборској и у неко доба се једна фина тета јавила.Када сам је питала каква је процедура за доношење докумената,тачније шта бих требала да доднесем,она ми рече да прво треба да се закаже за предају документа и разговор
а ја како сам све разумела,а и знам од поједних пријатеља који су предали,да одеш "на невиђено" у фирму и понесеш CV,пропратно писмо и документе.Е сад,с обзиром да сам решена да конкуришем за посао,може ли неко да ми каже КАКО
.Требала бих да идем за пар дана у Бгд,па сам хтела и да банем до Златиборске
па молим
ако може само мали савет како,шта да понесем од докумената и остало.Хвала унапред
![]()
П.С. У крајњем случају може одговор и на пп,како год само да добијем одговор![]()
Pirinač ramFlamamooooooooooooo Google nema rezultate... koje ti je to?
![]()
Pozz Zex. Zanima me to sto si napisao o promrzlini prstiju. Ne znam kako da te pitam,malo mi cudno to sto si napisao.Ja recimo na -10 ovde kod nas ne radim sa rukavice. I ne mi ladno,pa se pitam da li bi imao ja problem tamo ako bih radeo sa rukavice? Hvala
Свака ти се позлатилаNišta u Srbiji nemože bez zakazivanja za zakazivanje, pa je tako nažalost i u tvojem primeru. Savetujem ti da odeš u firmu čim ti se za to ukaže prilika bez obzira za kada ti je "kao" zakazano. To nema veze s' vezom, nego ti kad možeš jednostavno pođi i prijavi se za posao. Neznam za šta konkretno želiš da konkurišeš ali, procedura je takva da nema pravila šta ti je za to sve potrebno u smislu dokumentacije osim kao što si već napomenula da poneseš CV, propratno pismo i pismenu preporuku od neikih ranijih poslodavaca ukoliko je moguće da takav dokument obezbediš.
Pored nevedenog ponesi sa sobom pasoš,obostranu fotokopiju lične karte, instrukcije iz banke za dinarski i devizni račun (samo ako imaš i ako si kojim slučajem korisnik usluga Banca Intesa-e). Na birou rada, ako imaš kod njih prijavu i nalaziš se na evidenciji, možeš zatražiti potvrdu da si nezaposlena i da si na evidenciji za nezaposlena lica kojom možeš besplatno izvaditi potvrdu u Osnovnom sudu iz tvog mesta prebivališta kojom taj organ potvrđuje da se protiv tebe ne vodi nikakav krivični postupak i da nisi do tog trenutka kažnjavana. Sve nabrojano, u ovom pasusu, je poželjno da imaš a nije neophodno prilikom apliciranja za posao, čime bi mogla impresionirati poslodavca u smislu da si na sve mislila pre nego što si došla aplicirati. Možda to kod nas i ne "pali" ali bilo gde na zapadu bi to svakako uticalo na ostavljanje prvog utiska za koji mnogi nisu svesni da je presudan prilikom odlučivanja onih koji sprovode postupak zapošljavanja.
Toliko od mene u ovom trenutku inspiracije.![]()
Mamooooooooooi za mene jedne. Fataj
Drugari, moram da vam se pohvalim. Kao i obično zovem ja njih danas, da ih pitam kako su... i saznam da sam najavljen za let za 19. u petak uz moguće pomeranje od dan ili dva, a trebao bih da idem neznam ni ja kuda. U igri je Habarovsk, NPS1 ili Magadan. u fazonu za gde ti kupe kartu tu ideš, čudno mi to sve al' ajd'... čekam... Ne verujem. To je informacija koju sam sam iskamčio, a još me zvanično niko od teta Micika nije pozvao, valjda će sutra, jer Boban reče kako treba da me zovu. I viza mi važi do 15 septembra... koj' su očin radili mesec dana kad se to tako dešava... Eto tako... to je novo... Drugari nećem da slavim... to će bude kad se vrnem ako ikada i odem.
Drugari, moram da vam se pohvalim. Kao i obično zovem ja njih danas, da ih pitam kako su... i saznam da sam najavljen za let za 19. u petak uz moguće pomeranje od dan ili dva, a trebao bih da idem neznam ni ja kuda. U igri je Habarovsk, NPS1 ili Magadan. u fazonu za gde ti kupe kartu tu ideš, čudno mi to sve al' ajd'... čekam... Ne verujem. To je informacija koju sam sam iskamčio, a još me zvanično niko od teta Micika nije pozvao, valjda će sutra, jer Boban reče kako treba da me zovu. I viza mi važi do 15 septembra... koj' su očin radili mesec dana kad se to tako dešava... Eto tako... to je novo... Drugari nećem da slavim... to će bude kad se vrnem ako ikada i odem.
Znaci, moja greska je sto sam do sada insistirao da razgovaram sa Mikicom, a u stvari je Boban "vesnik proleca"?!![]()
Свака ти се позлатилахвала ти на одговору,пуно ми је помогло то што си написао и да се одлучим да током недеље одем за Бгд и правац Златиборска.Што се тиче посла,већ сам једном напоменула да сам више рада за неке "женске" послове,али није проблем да аплицирам за молера или тесара
ту се могу снаћи
.А свакако имам животну причу коју ћу им испричати,па нек иде живот
......у Русију
Даће Бог
да прође све како желим
Mmm.. mmm... mmu.. Vise ni reci... Gut-gut..
Па рекох биће ти пуноOči moje nemam ja od pozlate ništa! Nego lepo reci: -Svaka ti dala!![]()
Njegose brate neka ti je srecan put , vala si se nacekao STRPLJEN SPASEN nego reci mi u kojoj struci si konkurisao????VELIKI POZDRAV..!!!![]()
Па рекох биће ти пуно![]()
Komšija, nema to nikakve veze sa kim razgovaraš, već kakav ti je "horoskop" tj. kakve je ko sreće. Konkretno ja ne verujem sve dok me tekice ne pozovu da ću uopšte i ići. Po Bobanovim rečima najava leta mi je za petak a od tetkica ni glasa ni java. Boban ili Mikica potpuno je nebitno koji ti se javi kad zoveš. Likovi su i oni na svoj način. Mikica ti zbrzelja to što ima pa se ti misli kasnije šta ti je sve rekao, dok Boban mora da je Lala, pa kod njega za razliku od ovog prvog sve ide na tanane.Moj utisak je da njima tamo stvarno nije nimalo lako i da se uopšte ne treba čuditi kada čuješ i nešto što ti u tom trenutku i nije toplo za uši.
U zadnje vreme mi se isključivo Boban javlja pa ispade da je on "vesnik proleća". Mikica obično dobaci: Jel' to onaj? I tako... svaki put napravim neki skeč na svoj račun kako ne bi ostali ljuti što ih stalno zovem, već ostanu pod utiskom kakvim takvim da se ipak na kraju smeju samnom a i ja sa njima.
Da, i ja sam mislio kako im nije lako, dok neki od njihovih prethodnika nije provaljen kako radi u talu sa pojedinim agencijama! Ali dobro, necu mraciti temu.Jos malo cu imati strpljenja, ali vrlo malo. A onda odoh po dokumenta, pa neka kazu da nesto ne moze, ili da moram da nadoknadim neke njihove eventualne troskove, kao sto se desavalo nekim ljudima.
Evo i mene nov sam clan ovde inace u ovu pricu sa Velestrojem sam se ukljucio jos 10.04.2013 kada sam im predao kompletnu dokumentaciju! Smucilo mi se sve ovo cekanje,iscekivanje,ko ima nekog ide brze,ko nema ima da ostari ovde.Stvarno je strasno sta se radi u ovoj firmi.Po struci sam masinski tehnicar,konkuriso sam za bravara i bio u Lestanima jos oko 01.04.2013.,Sta znam tamo u Lestanima je bilo sve ok to sto su meni dali da radim bilo je jako smesno sobzirom da sam u tom poslu od 2001 g odma posle srdnje skole i da sam zadnjih 5 g bio poslovodj u jednoj privatnoj metalskoj firmi u kojoj sam vodio 20 ljudi.Sve sto su me terali sam odradio za primer,od citanja tehnicke dokumentacje,secenja brenerom,brusenja i uklapanja U profila pod odredjenim uglom.Sefovi u lestanima su bili skroz fer i korektni lepo sam se snjima ispricao i da kazem lepo prosao sa dobrom ocenom i dobrom pocetnom satnicom za bravara majstora 6,5 dolara.E tek su onda nastupili problemi................Ubrzo posle toga su me zvali tacnije Boban da donesem hitno sva dokumenta,radnu knjizicu i pasos i sve ostalo kao idem ubzanim putem!!!!!!! Pa sam bio na spisku za let 18.maja i onda nije bilo karte za mene,strpi se jos par dana! Posle toga kad god sam ih pozvao uvek je bilo isto ceka se priglasenje ne moze da se ide kao turista au medjuvremunu mnogo ljudi je otislo na po mesec dana turisticki i to dosta ljudi koje ja licno poznajem i sa kojima sam u kontaktu! Napokon pre 3 nedelje javljeno mi je da mi je stiglo priglasenje od ljubaznih gospodja iz Velestroja i da imam biznis vizu do 08.09.2013 i da cu uskoro da poletim!!!! Dani prolaze,viza polako tece i tece i nazovu me da i kazu da moram da idem na njihov lekarski u Maglajskoj!!! Iako sam imao vazeci lekarski navodno moraju svi da idu na njihov lekarski a ja licno poznajem ljude koji su otisli i neke koji sutra putuju a da nemaju taj lekarski njihov!Isterali su mi jos 1500 dindzi iz dzepa i prosao sam taj lekarski i dalje cekam i cekam.......................Na kraju sam zvao i reko ili me ljudi saljite ili mi vratite dokumenta!Da mi vrate dokumentra traze mi da platim nesto,para nemam jer zbog njih ne radim vec 3 meseca i navodno mi je obecano da sam na spisku za let za 19.07 daj boze da uopste odem!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra satnica,6.5 dolara. Trebali bi sutra da ti jave da li putujes el jok.Evo i mene nov sam clan ovde inace u ovu pricu sa Velestrojem sam se ukljucio jos 10.04.2013 kada sam im predao kompletnu dokumentaciju! Smucilo mi se sve ovo cekanje,iscekivanje,ko ima nekog ide brze,ko nema ima da ostari ovde.Stvarno je strasno sta se radi u ovoj firmi.Po struci sam masinski tehnicar,konkuriso sam za bravara i bio u Lestanima jos oko 01.04.2013.,Sta znam tamo u Lestanima je bilo sve ok to sto su meni dali da radim bilo je jako smesno sobzirom da sam u tom poslu od 2001 g odma posle srdnje skole i da sam zadnjih 5 g bio poslovodj u jednoj privatnoj metalskoj firmi u kojoj sam vodio 20 ljudi.Sve sto su me terali sam odradio za primer,od citanja tehnicke dokumentacje,secenja brenerom,brusenja i uklapanja U profila pod odredjenim uglom.Sefovi u lestanima su bili skroz fer i korektni lepo sam se snjima ispricao i da kazem lepo prosao sa dobrom ocenom i dobrom pocetnom satnicom za bravara majstora 6,5 dolara.E tek su onda nastupili problemi................Ubrzo posle toga su me zvali tacnije Boban da donesem hitno sva dokumenta,radnu knjizicu i pasos i sve ostalo kao idem ubzanim putem!!!!!!! Pa sam bio na spisku za let 18.maja i onda nije bilo karte za mene,strpi se jos par dana! Posle toga kad god sam ih pozvao uvek je bilo isto ceka se priglasenje ne moze da se ide kao turista au medjuvremunu mnogo ljudi je otislo na po mesec dana turisticki i to dosta ljudi koje ja licno poznajem i sa kojima sam u kontaktu! Napokon pre 3 nedelje javljeno mi je da mi je stiglo priglasenje od ljubaznih gospodja iz Velestroja i da imam biznis vizu do 08.09.2013 i da cu uskoro da poletim!!!! Dani prolaze,viza polako tece i tece i nazovu me da i kazu da moram da idem na njihov lekarski u Maglajskoj!!! Iako sam imao vazeci lekarski navodno moraju svi da idu na njihov lekarski a ja licno poznajem ljude koji su otisli i neke koji sutra putuju a da nemaju taj lekarski njihov!Isterali su mi jos 1500 dindzi iz dzepa i prosao sam taj lekarski i dalje cekam i cekam.......................Na kraju sam zvao i reko ili me ljudi saljite ili mi vratite dokumenta!Da mi vrate dokumentra traze mi da platim nesto,para nemam jer zbog njih ne radim vec 3 meseca i navodno mi je obecano da sam na spisku za let za 19.07 daj boze da uopste odem!!!!!!!!!!!!!!!!
Nestalo mi interneta pa sedim sa porodicom... Fini neki ljudi...![]()