Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miki sad si slobodan ko tičica :lol:

Jos kad bi kao slobodnjak poceo da polako pise,sa sve znakovima interpukcije.....:per:

- - - - - - - - - -

E,ljudi da se javim!Hvala vam svima na podršci :D Ovih dana je bilo mnogo cimanja oko para,pa se nisam ni javljala,samo lupam glavu,ali uspeli smo da skupimo oko 100evra! :D Danas je moj dragi poleteo,bar mislim pošto se nije javljao posle 12h,a rekao je da misli da će imati prostora da se čujemo još jednom,ali malopre sam mu poslala poruku,kad više nije dostupan. :sad2:
Inače,promenili su mu...umesto u Tjumen ide u Jakute.Ide na šest meseci.Zna li neko nešto o tom mestu?Unapred hvala i pozdrav svima!

Jeki,imas nekoliko stranica unazad objasnjeno sve sto ja znam....Ako se nesto nije promenilo u medjuvremenu...

zna li neko nesto o habarovskom ili ti 38
nek mi kaze tamo bi trebalo da odem
Ovde sam pricala o utiscima mog muza, koji bio u Habarovsku. Grad je nesto veci od Novog Sada, kaze da je lep. Zili u radnickom hotelu po cetvoro u sobi, imali i vesmasinu kod sebe. Hotel zatvara se od 23 noci do 5 sati ujutro. Tako da disciplina stroga, alkohol unositi ne dozvoljavali isto. Radili u centru grada. Treba nositi autan sa sobom, jer blizina reke Amur - gamadi koliko hoces, ali uz radno odelo dobijali oni i mrezice od insekata. Muz tamo cak isao na pecanje :)

Danas sam bio u Lestanima na probni rad i prosao sam test za bravara-montera. Tamo vrse i obuku za buduce varioce, video sam dosta mladog sveta na obuci ... Kazu da dostavim licno ili brzom postom dokumentaciju i da ocekujem poziv za mesec, mesec i po dana ...

DA LI NEKO POZNAJE ACA KRUNICA KOJI IMA FIRMU I RADI U SOCI PODIZVODJAC? DOBIO SAM PONUDU DA IDEM NA RAD U SOCU, SATRNICA 5 DOLARA P;REVOZ BUSEM IZ BEOGRADA . ZENA KOJA MI JE TO NASLa je iz loznice I TRAZI 150 E. ZA TO . IDEM NA BOSANSKI PASOS NA TURISTICKU . AKO KO STA ZNA NEK MI JAVI ZNACICE MI

DA LI NEKO POZNAJE ACA KRUNICA KOJI IMA FIRMU I RADI U SOCI PODIZVODJAC? DOBIO SAM PONUDU DA IDEM NA RAD U SOCU, SATRNICA 5 DOLARA P;REVOZ BUSEM IZ BEOGRADA . ZENA KOJA MI JE TO NASLa je iz loznice I TRAZI 150 E. ZA TO . IDEM NA BOSANSKI PASOS NA TURISTICKU . AKO KO STA ZNA NEK MI JAVI ZNACICE MI

druze nemoj drug mi je bio tamo cista prevara oticices sigurno al ces se vratiti bez para kao i on i jos trista njih em das pare a ne zaradis nista u stvari dobijes tamo 100 dolara za trosak a soci je jedan od najskupljih gradova moj savet trazi neku drugu pricu sigurniju evo hopex oni nikom nisu ostali duzni bar ja nisam cuo

Danas sam bio u Lestanima na probni rad i prosao sam test za bravara-montera. Tamo vrse i obuku za buduce varioce, video sam dosta mladog sveta na obuci ... Kazu da dostavim licno ili brzom postom dokumentaciju i da ocekujem poziv za mesec, mesec i po dana ...
Pozdrav druze , pokuso sam ti sinoc poslati poruku pa nisam uspio. Ja bih trebo za 10 dana da idem na probu za bravara pa me interesuje sta su testirali i dali znas koliko traje obuka za varioca , zato sto sam 8 god. vario u firmi pa taj posao radim solidno. Pozdrav i puno hvala:hvala::hvala::hvala:

getImage.jpg

to je prave sibirski komarce :D

Drustvo niko nista ne pise novo ja cuo malo pre jedan turista koji je dosao iz Tjumena pre 6-7 dana dobio poziv danas za sutra u 10.
Nije bio u lepu zemlju Kazastan radice u Moskvi opet kao turista.
Ne znam da ima let u 10 casova ili sastanak u Zlatiborskoj mogo bi neko da to proveri.
Izgleda da turistcka sezona jos uvek u toku obecali mu da ce za taj mesec dobiti proglasenje i kada se vrati sa turistickog putovanja ide za desetak dana opet ali legalno.

Pozdrav druze , pokuso sam ti sinoc poslati poruku pa nisam uspio. Ja bih trebo za 10 dana da idem na probu za bravara pa me interesuje sta su testirali i dali znas koliko traje obuka za varioca , zato sto sam 8 god. vario u firmi pa taj posao radim solidno. Pozdrav i puno hvala:hvala::hvala::hvala:

Mrzi me da pisem duge tekstove a ne bih ti u manjem broju reci mogao reci sve sto zelim pa sam ti poslao svoj broj telefona na PP

Prijatelju ako ih gde ima u Srbiji ima ih u Bg tu su i Sava i Dunav.i opet nemogu da se mere sa sibirskim kad stanu ispred spavaone ko mi ispred menze i cekaju na nas
Nemoj molim te o komarcima to nije tema.
Sto ne odgovoris na p.p.samo si poslao zahtev za prijateljstvo.
Vi inzinjeri (akademski gradani) mislite da mi sa trecim stepenom to jest nisko obrazovani neznamo ama bas nista.
Ala sam te skontao

Cao Dekarus, pozdrav od Darebre :) ... dali radis preko Velestroja? Meni su rekli da cu prvi ugovor potpisati na 6+6 meseci, dali to znaci da kada odem ostajem 6 meseci na radu pa se vracam ovde pa onda posle neznam koliko vremena idem opet ... ili ... jednostavno pitanje sta to znaci?

pozdrav,trebalo bi to da znaci,to je neka fora zelenog kartona.Nisam ni ja najupuceniji,nov sam u ovoj firmi,mada mi to tvoje 6 +6 deluje kao bajka za prvi put.Sacekaj ti pa kad dobijes kartu,znaces na koliko ides bez povratka.Taj podatak znas samo onda kad potpises ugovor,videces iz iskustva forumasa da ne ispune uvek ono sto verbalno obecaju.Pisanu rec postuj.Zelim ti da odes sto pre a period od nekih mesec i po dana im treba za vize ako rese da te salju.Ovde imas lika koji je po sada pokazanom najverodostojnije odgovore davao i nije mu problem pomoci ako nesto zna pa se ti jos malo i konsultuj sa njim.Trustnote.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back