Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmm...ne bih da budem dosadan,ali moram :rumenko: kakva je situacija za ženski rod za odlazak u Rusiju preko Velestroja?
Odgovor pls :worth:

Možda da probaš kao kuvarica ukoliko imaš takve kvalifikacije. Ako ti je struka nešto sasvim drugo onda savetujem da pokušaš kao pomoćnik u kuhinji. probaj, zašto da ne?! Za druge zanate i profile neznam ti dati dobar savet. Bitno je doći do uhlebljenja i raditi bilo šta u to ime. Gola je borba za opstanak!

Samo neznam da li si muško ili žensko. :eek: Bitna je suština o čemu sam pisao.

Pre svega da vas sve pozdravim !:D
Nova sam na forumu,slučajno sam naletela na ovu temu,tražeći info o hopexu i mnogo mi se dopala tema i način na koji jedni drugima pružate podršku,pa se nadam da ćete i mene primiti u društvo:) ...Nisam imala nikakve vesti,pa sam dugo saamo čitala stranice,ali evo...
Mog verenika su juče pozvali i rekli mu da je stiglo priglašenje,a danas su mu javili da sprema stvari,jer bi 19-og trebalo da ide...Kao,samo da kupe karte...Eto,najzad se pojavilo malo nade posle duuugog čekanja... :worth:

ups,suština je da sam žensko i da sam kuckala brzo :rumenko: pa to sam i mislila,ali rekoše mi da sad ne treba radnika za kuhinju,tačnije pomoćnog osoblja :think:
Realno,nije mi bitno da radim u struci jer nije izvodljivo u početku,bitno mi je da odem da radim,može vešeraj,kuhinja,magacin...ali avaj,treba veza :sad2:

koliko dugo je cekao da ga pozovu?
Pre svega da vas sve pozdravim !:D
Nova sam na forumu,slučajno sam naletela na ovu temu,tražeći info o hopexu i mnogo mi se dopala tema i način na koji jedni drugima pružate podršku,pa se nadam da ćete i mene primiti u društvo:) ...Nisam imala nikakve vesti,pa sam dugo saamo čitala stranice,ali evo...
Mog verenika su juče pozvali i rekli mu da je stiglo priglašenje,a danas su mu javili da sprema stvari,jer bi 19-og trebalo da ide...Kao,samo da kupe karte...Eto,najzad se pojavilo malo nade posle duuugog čekanja... :worth:

Pozdrav dobri ljudi... Videh sad citajuci temu da se dugo ceka polazak od trenutka kada se predaju papiri.... Tata je papire predao danas i rekli su mu da ide cim mu srede neku karticu u banci, a to kao traje osam dana... Pa me interesuje da li je to uopste moguce tako brzo,s obzirom da ljudi cekaju po tri cetiri meseca? Jel ima neko da je otisao tako brzo? Inace on ide kao masino bravar, radio je ovde u nekoj firmi i onda je tu sreo tog coveka iz firme IMD Metal Co, koji mu je rekao da dodje kod njega na taj kao probni rad da vidi da li mu odgovara... on je otisao, zavrsio tu kao obuku za 10 min, jer je covek prethodno video da ume da radi i rekao mu da popni neki obrazac ako zeli da ide, da ce ga vandredno poslati sto pre.. i eto danas predade to sve, pa sad ne znamo kada da ocekujemo da ce ici...

Moze,ali na turisticku vizu...

:uja: Evo i mene.Moj dragi je bio u prvoj turi povratnika iz Tjumena nakon one racije.Na aerodromu su ih sačekali iz firme i uzeli pasoše.Sledećeg dana usledio je poziv da se vraćaju 13 juna.Juče su opet zvali i rekli da mu se radi biznis visa i da najverovatnije putuje za mesec dana.Posle jedno sat vremena opet su zvali da potvrdi da prihvata ovu opciju.Danas se čuo sa nekoliko njih što su u Tjumenu radili zajedno njih niko nije sačekao na aerodromu niti do sada kontaktirao.Dali to ima veze sa ovde odrađenom procenom i tamo preporukom šefova ne znam.Mi smo trenutno u toj fazi tj čekamo biz.vizu.

Nema veze sa preporukom posto u ponedeljak uvece niko iz firme nije bio na aerodromu da uzme pasose za dalje sredjivanje papira.A nemoguce da niko od tolikih ljudi sa tog leta nije prosao.Stvar je u njihovoj nemarnosti.A naravno da ima ljudi koje nece zvati da se vrate,iskreno to je katastrofa,dobar procenat ljudi uopste nije ni dana radio to za sta se prijavio,i zbog toga mi ispastamo.Juce ujutru su me zvali sa pitanjem da li sam zainteresovan za nastavak saradnje,ako jesam da im dostavim pasos,i da ce se sredjivati biznis viza i da moramo cekati mesec do mesec ipo dana.

Pozdrav svim forumasima, vidim da ima mnogo novih clanova sto me raduje da se tema nastavlja, polako sustizemo 200, a skoro smo se radovali 100 stranici :) i imam poruku za mamu one carapice boje teget uopste mi ne trebaju, ovde je toplo pa i pretoplo, nego imamo drugi problem , SALJITE AUTAN ubise komarci i neke musice :) VELIKI pozdrav iz Tyumena i laku noc :bye:

Pozdrav dobri ljudi... Videh sad citajuci temu da se dugo ceka polazak od trenutka kada se predaju papiri.... Tata je papire predao danas i rekli su mu da ide cim mu srede neku karticu u banci, a to kao traje osam dana... Pa me interesuje da li je to uopste moguce tako brzo,s obzirom da ljudi cekaju po tri cetiri meseca? Jel ima neko da je otisao tako brzo? Inace on ide kao masino bravar, radio je ovde u nekoj firmi i onda je tu sreo tog coveka iz firme IMD Metal Co, koji mu je rekao da dodje kod njega na taj kao probni rad da vidi da li mu odgovara... on je otisao, zavrsio tu kao obuku za 10 min, jer je covek prethodno video da ume da radi i rekao mu da popni neki obrazac ako zeli da ide, da ce ga vandredno poslati sto pre.. i eto danas predade to sve, pa sad ne znamo kada da ocekujemo da ce ici...

mislim, ne treba gajiti veliku nadu i jako uzdati u te "cvrste garancije" odlazka u roku od 7-10 dana... da posle ne bude ovog: :worth::worth::worth: Bolje da tata (i svi ukucani) psihicki pripremaju se na znatno duzi rok cekanja na odlazak

Pozdrav svim forumasima, vidim da ima mnogo novih clanova sto me raduje da se tema nastavlja, polako sustizemo 200, a skoro smo se radovali 100 stranici :) i imam poruku za mamu one carapice boje teget uopste mi ne trebaju, ovde je toplo pa i pretoplo, nego imamo drugi problem , SALJITE AUTAN ubise komarci i neke musice :) VELIKI pozdrav iz Tyumena i laku noc :bye:

hej majkino.:zag:..čuvaj ti te čarapice :cistinaocare:.....ne znaš sinko kad će sneg :zcepanje:
pozdrav i za tebe :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back