Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O uverljivosti ove očigledne prevare govore sledeće činjenice:

1.) Nalog za elektronsku poštu je na Gmail serveru.
2.) Velesstroj-ev klip sa YouTube-a
3.) Na prvoj strani u naslovu "ošišana" latinica.
4.) Inicijalna uplata od 900.00 RSD na ime sređivanja papirologije.
5.) Kontakt - telefonom isključivo preko mobilnog operatera.
6.) Nepostojeća adresa sedišta agencije. Bar je na sajtu nema.
7.) Nedostatak referenci.

www.posaourusiji.rs

Sajt je sklepan na brzinu. Obratite pažnju na nepismenost i žurbu da se sajt objavi u rubrici "armirači" a posebno na opis poslova u sve tri rubrike.
Možda oni sve to i rade ali sigurno po konceptu da vam uzmu lovu i pošalju vas recimo u Velesstroj ili neku drugu firmu, međutim kao takva, agencija ne postoji u APR-u.
Na stranici gde odgovaraju na često postavljana pitanja, jedno od pitanja je: NA KOLIKO SE IDE U RUSIJU? ODGOVOR: UGOVOR NA RAD U RUSIJI SE POTPISUJE OD 3 DO 6 MESECI. Valjda je trebalo napisati "Ugovor ZA rad u Rusiji" idemo dalje... NA GRADILISTU IMATE AMBULANTU I PEKARU UKOLIKO OGLADNITE IZMEDJU OBROKA. Zanimljivo je da možeš kupiti pitu ili perecu kad god poželiš tik uz gradilište. Ovo nemože biti ni u najidelanijim uslovima. TROSAK PRIJAVE IZNOSI 900 DIN, U TU CENU VAM JE URACUNATO ZAKAZIVANJE INTERVJUA I PRATECA PAPIROLOGIJA. Ovo prvo verujem da se "oznoje" da pozovu neku firmu i najave nečiji doalazak, ali mi nije jasno na šta su mislili kada su napisali da prateća papirologija iziskuje ove troškove. LJUBAZNI VODIC SA OVOG SAJTA KOJI CE VAM POMOCI OKO SVEGA STO VAM NEBUDE JASNO. Verujem da su jako ljubazni, to ne dovodim u pitanje.
Kome ovo nije dovoljno nek' ide da se prijavi kod njih. Sretno!

:uja: Evo i mene.Moj dragi je bio u prvoj turi povratnika iz Tjumena nakon one racije.Na aerodromu su ih sačekali iz firme i uzeli pasoše.Sledećeg dana usledio je poziv da se vraćaju 13 juna.Juče su opet zvali i rekli da mu se radi biznis visa i da najverovatnije putuje za mesec dana.Posle jedno sat vremena opet su zvali da potvrdi da prihvata ovu opciju.Danas se čuo sa nekoliko njih što su u Tjumenu radili zajedno njih niko nije sačekao na aerodromu niti do sada kontaktirao.Dali to ima veze sa ovde odrađenom procenom i tamo preporukom šefova ne znam.Mi smo trenutno u toj fazi tj čekamo biz.vizu.

Poslednja izmena:
Mog dragog su danas zvali,stiglo mu je priglasenje i ide najvrovatnije za Novi Urongoj.Rekli su mu da ce da ide kad stignu svih 400 priglasenja,a iskreno se nadam da ste tu i vi svi koji jos niste otisli....Iskreno nesto se ni ne nadam da ce u skorije vreme otici,na svu srecu pocinje branje visanja pa idemo u biznis...:)

Supruga su pitali danas da li bi opet isao za Kazahstan pocetkom jula - sto bi mu bio vec treci put...
I sad, iako bi dosao malo kuci, rekao im je da bi isao - u strahu da ga posle ne pozovu nazad u RF.

Nego, zna li neko za beogradsku firmu PLANT? Navodno salju za Angolu ...

Supruga su pitali danas da li bi opet isao za Kazahstan pocetkom jula - sto bi mu bio vec treci put...
I sad, iako bi dosao malo kuci, rekao im je da bi isao - u strahu da ga posle ne pozovu nazad u RF.

Nego, zna li neko za beogradsku firmu PLANT? Navodno salju za Angolu ...

Bio sam ja na razgovoru u Planum-u za razgovor o poslu u Angoli plate nisu neke sad je kao zastoj nisu gotovi projekti.Kome treba broj od coveka u planumu nek se javi na PM :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back