bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Nešto mi konfuzno komuniciraju
a i Tijana je besna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mi konfuzno komunicirajua i Tijana je besna
![]()
javio se dragi i trebalo bi za deset dana da krene ..........a meni tih deset dana nikad dalji draga bubuljka,,,,,danas radio 14 sati ,,,, eeee jos ovo je pedesetak dana kako je otiso i tesko breeeeeeeeee
lako je tebi draga zanimas se svake noci u kafance ,,,,![]()
Pozdrav svima.Nije Nesko001 vec ,sto bi vi rekli, zence.Nesko001 se javlja sms-om da je ok,slab im je signal na 19,a akontacija je juce legla(otisao je 24.05.).Rade prekovremeno pa kontam da im svi vi trebate.Ne stizem da pratim forum,ne zamerite,pa ne znam ima li ovde nekih drugih vesti sa 19-ke.Punooooo bi mi pomogli da me uputite na te str,jer od mojih klinaca ne mogu ni ovu poruku da napisem u cugu.svima koji su "na cekanju" zelim da uskoro polete.PS rado bih ovde dodala sve one vase predivne smajlice,ali duznost majke zove,te vam svima saljemo![]()
Znam draga,kad si pregurala ovih pedeset tih deset će proći dok trepnešMa mi smo jači pol nema toga što mi nemožemo
- - - - - - - - - -
Ubijam vreme i tugu![]()
bubuljka ono tvoje s razni ukusi![]()
Pozdrav svima.Nije Nesko001 vec ,sto bi vi rekli, zence.Nesko001 se javlja sms-om da je ok,slab im je signal na 19,a akontacija je juce legla(otisao je 24.05.).Rade prekovremeno pa kontam da im svi vi trebate.Ne stizem da pratim forum,ne zamerite,pa ne znam ima li ovde nekih drugih vesti sa 19-ke.Punooooo bi mi pomogli da me uputite na te str,jer od mojih klinaca ne mogu ni ovu poruku da napisem u cugu.svima koji su "na cekanju" zelim da uskoro polete.PS rado bih ovde dodala sve one vase predivne smajlice,ali duznost majke zove,te vam svima saljemo![]()
Nešto mi konfuzno komunicirajua i Tijana je besna
![]()
Dobro vece svima! Bobuljka, verujem da konfuzno komuniciram, jer inace nemam dugu praksu u ovakvoj komunikaciji, prosto-niti me privlaci preterano, niti imam vremena! A na sve to, i jesam konfuzna generalno u svojoj svakodnevici, a narocito poslednja tri dana! Otkako ispratih brata! Borba , sto sa sopstvenom brigom, sto sa brigom nase mame- uz sve moje licne brige! Nadam se da ce razumni razumeti o cemu pricam! A da sam nova, nova sam, ali pobogu- nismo na gradilistu u Rusiji , pa postoji podela na NOVI i DZOMBE, ili u vojsci, pa stara garda iskazuje netrpeljivost prema novima!http://forum.krstarica.com/images/smilies/iconconfusedtv3.gif U cudu sam, zaista! Elem, slucajno sam nabasala na forum, u nameri da saznam nesto o celoj toj prici u Rusiji, registrovala se da bih mogla nesto da pitam one koji mozda imaju neko iskustvo, pre toga nasumice procitala ukupno desetak poruka, koje su medjusobno bile kontradiktorne, razliciti stavovi i iskustva... i NITI SAM IMALA VREMENA DA CITAM SVE REDOM, NITI BIH BEZ TOGA ZNALA STA JE NA KOJOJ STRANI, JE L TE?! Sto znaci, odlucila da ipak postavim par pitanja, nikog ne deranzirajuci direktno, pa ko nadje vremena i volje-odgovori, a ko ne-ne! Nikom nista, niti je ko ugrozen. Stoga, nije mi jasno necije frktanje, prosipanje besa, A NICIM IZAZVAN NI LICNO NI DIREKTNO NA BILO KOJI NACIN! Ne razumem to nadobudno ponasanje, i bezrazloznu neprijatnost1 To je vec pojava koja bi morala da zabrine onog ko je ispoljava! Bobuljak, izvinjavam se sto uz tvoj citat napisah, greskom sam, a kad sam provalila, mrzelo me da idem ,,jovo-nanovo,, , jer jedva ugrabih vremena i za ovo, cekaju me deca da ih okupam. A do sada su igrale igricePozdrav
Dobro vece svima! Bobuljka, verujem da konfuzno komuniciram, jer inace nemam dugu praksu u ovakvoj komunikaciji, prosto-niti me privlaci preterano, niti imam vremena! A na sve to, i jesam konfuzna generalno u svojoj svakodnevici, a narocito poslednja tri dana! Otkako ispratih brata! Borba , sto sa sopstvenom brigom, sto sa brigom nase mame- uz sve moje licne brige! Nadam se da ce razumni razumeti o cemu pricam! A da sam nova, nova sam, ali pobogu- nismo na gradilistu u Rusiji , pa postoji podela na NOVI i DZOMBE, ili u vojsci, pa stara garda iskazuje netrpeljivost prema novima!http://forum.krstarica.com/images/smilies/iconconfusedtv3.gif U cudu sam, zaista! Elem, slucajno sam nabasala na forum, u nameri da saznam nesto o celoj toj prici u Rusiji, registrovala se da bih mogla nesto da pitam one koji mozda imaju neko iskustvo, pre toga nasumice procitala ukupno desetak poruka, koje su medjusobno bile kontradiktorne, razliciti stavovi i iskustva... i NITI SAM IMALA VREMENA DA CITAM SVE REDOM, NITI BIH BEZ TOGA ZNALA STA JE NA KOJOJ STRANI, JE L TE?! Sto znaci, odlucila da ipak postavim par pitanja, nikog ne deranzirajuci direktno, pa ko nadje vremena i volje-odgovori, a ko ne-ne! Nikom nista, niti je ko ugrozen. Stoga, nije mi jasno necije frktanje, prosipanje besa, A NICIM IZAZVAN NI LICNO NI DIREKTNO NA BILO KOJI NACIN! Ne razumem to nadobudno ponasanje, i bezrazloznu neprijatnost1 To je vec pojava koja bi morala da zabrine onog ko je ispoljava! Bobuljak, izvinjavam se sto uz tvoj citat napisah, greskom sam, a kad sam provalila, mrzelo me da idem ,,jovo-nanovo,, , jer jedva ugrabih vremena i za ovo, cekaju me deca da ih okupam. A do sada su igrale igricePozdrav
Poštovana Brankice138,
Dobro ti nama došla. Po ovome što si napisala osetih se prozvanim, jer sam jedini koji je konstatovao da novopridošli pitaju već pitano, Bez namere da tražim objašnjenje, čudim se konstatacijama da je neko "frktao", "prosipao bes", "nadobudno se ponašao" a posebno bio "bezrazložno neprijatan". Baš bezveze...
Naći će se već neko ko će da ti odgovori na tvoja postavljena pitanja.
Vidim da te zanimaju informacije oko priglašenja.
Tvoj brat je otišao bez priglašenja koliko sam zaključio i to na turističku vizu. Otišao je zato što je prihvatio ponudu da tako ode bez sređenih papira jer to bila potreba firme u trenutku na koju je on pozitivno odgovorio. To što se tada odlazilo na turističku vizu, među nama na forumu se tumačilo i još uvek tumači dvojako. Delim mišljenje da će se dok ti je brat tamo povesti računa kako se pokazao kao radnik u struci i kao čovek na osnovu čega će dobiti ocenu po povratku u Srbiju i od koje ocene mu zavisi povratak i status za dalji angažman. Neko ima tu sreću da mu se srede papiri tj. priglašenje još u drugom mesecu dok je u Rusiji i taj tada ne čeka puno za povratak, a neko nesreću da se po povratku sa turističke vize načeka i mesec, dva pa i tri za isto.
Što se tiče uslova boravka na svakom gradilištu je sve podređeno potrebama. Postoje kantine, marketi kako gde. Hrana je jednolična ali količinski nemože da fali. Sve od garderobe osim donjeg veša i čarapa se pere u veš mašinama na gradilištu. Alkohola ima u onoj meri koliko je ko u kondiciji da ga konzumira, a što se tiče kafe, ima je ne brini pa tako i gde da se skuva.
Toliko od mene... Pozdrav!
jel bilo poziva od jutros???![]()
treba li priglasenje za turisticku vizu?
jel bilo poziva od jutros???![]()
Aha bilo je....mi smo ih zvali da nam kazu da se strpimo jos par dana....PAR DANA......Vec cetiri meseca vrte istu pricu.....![]()
Taze informacije iz Tjumen,prelazak u Kazahstan se plaća kao osam sati rada na gradilištu.Znači ipak imaju dnevnice.