Strpite se gospodine, čekamo vašu kartu. Spremite neophodno za put i boravak i ostanite dostupni. Može se desiti i u toku dana da vas obavestimo da je karta tu i da već sutra krenete. Više ne najavljujemo par dana unapred već, danas za sutra.

Spakovan sam ja ima već mesec dana, velim ja njojzi kao i to da sam najavljivan za četiri datuma i svaki put izvisio. Biće sve u redu, strpite se.
Drugari hvala vam na podršci i saosećanju, ovo je golgota za mene. Očaj je stanje koje me krasi u poslednje vreme. Tu sam jer se stvar koliko toliko iskristalisala jutros, a da nije ostao bih pri svome. Nije meni kratak fitilj čak, naprotiv. Koliko god on dug bio, kratio se sam od sebe svaki put kada bi završio tel. razgovor ali, eto setio se neko da kaže prave reči u pravom trenutku te promenih svoju odluku. Da li bi se kajao, neznam ni sam. Znam da sam pokušao sve i uradio što je bilo do mene, te s' tog aspekta mislim da ne bi.
U nekom od pređašnjih postova sam pisao detaljno o fazama kroz koje sam prošao, a ko ga je čitao shvatio je i razumeo me je zbog čega sam bio povukao onakav potez ne želeći i peti put sa nekim datumom da me prevedu žednog preko vode. Valjda će sada konačno biti onako kako su rekli.

Hvala vam svima na razumevanju i pozdravljam celu ekipicu a posebno našu majku

koja nas brižno setuje i pazi na nas.