JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Ovo je prvi put da dodjem ovde i u tri ujutru zateknem Tijanu "zelenu"! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НннништаŠta sam sve propustila za jedan dan nepojavljivanja na forumu?![]()
neka logika meni govori da ne bi trebalo da bude zabranjeno.. Ali ko to zna kakvima podaktima oni sve koriste se i na osnovu cega to nemoguce, kao sto tebi rekli...Dali ti imas u Srbiji stalno nastanjenje?
Mozda i gresim, ali zar nisi ti, pre neki dan, rekao da ne mozes da radis sa bosanskim pasosem?
Ne znam za Velestroj i kako su to odradjivali pre spajanja firmi,
a za Hopex cu da nagadjam: moguce je da zaposljavaju samo drzavljane RS.
Drinjaca,imaju jos dve adrese,jedna je u Dobanovacki put,ne znam broj,preko puta je neka perionica ili servis,trecu ne znam...
Dacon...To je snimljeno u Vjazemskom,gradu blizu Habarovska,i taj ceo region je nacionalni park,gde se pazi na ocuvanje azijskog tigra...
BakiBataja...Gde si ti bio na gradilistu?I kod nas su ulazile otrovnice,cak su jednu zenu napale,dok je sirila ves u perionici,hvala Bogu imala je klompe,pa su je ubili.Ja inace imam video klip medveda,na samom putu,kako trci oko kamiona.Ali sve krupne zveri pobegnu,cima se pocne sa velikom bukom,nije to toliko opasno,kao sto izgleda...:-)
Jesam, ali mi nejasno zato sto poznajem dosta koji rade tamo a imaju bosanski pasos . pa nije valjda da samo ja ne mogu
Ako je za neku utehu, ni mi /forumasi/ nismo usamljeni u moru dezinformacija...
Suprug kaze, juce je jedan Uzbekistanac pao sa skele u blizini gde je on radio i povredio se.
Dok je muz otisao do kolege da mu kaze sta se desilo, ovaj ga je prekinuo u pola recenice sa ''znam, poginuo je'' (a nije ni bio tamo).
A one radnike sto su pohapsili pre neki dan - sad, navodno, nisu uhapseni, vec samo ''skinuti'' sa aviona (i kapiram da su ih onda posluzili mlekom i krekerima, ali 'ajde...).
Данас су ме звали из банке да је готова Виза. Требао бих што пре да однесем у фирму. Ако неко буде добио везу Хопекса нека их пита до колико сати раде радним данима, одн. до кад најкасније у понедељак се може доставити документација. Данас кад зовем Хопекс мени аутомат говори, позовите 988..![]()
Ja sam danas zvala,čisto da proverim ono oko 988 ali telefoni odzvonili do kraja od automata ni traga ni glasa (mislim da sam zvala sve brojeve)![]()
"Важни телефони" није више 988 већ 11811![]()
pa zar ti nisi otišao? Šta bi.....opet neka njihova ujdurma?
"Важни телефони" није више 988 већ 11811![]()