Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz... Pre par godina sam bio u Aljohminsku da radim, radio sam kao armirac a kada smo sve izarmirali prebacio sam se da radim kao visinac- montaza konstrukcija itd... Radio sam za Jovisu tj. za stroj international ako se tako zvala firma, interesuje me da li ima sanse da idem preko Hopex-a jer sam cuo neke price jos dok sam bio tamo da Roki ne zaposljava Jovisine ljude tj. ljude koji su prvo radili u toj firmi. taman sam se skrasio u Srbiji i sad sam ostao bez posla, tako da ..:think: moram opet da palim u rusiju:rotf:

Pozz... Pre par godina sam bio u Aljohminsku da radim, radio sam kao armirac a kada smo sve izarmirali prebacio sam se da radim kao visinac- montaza konstrukcija itd... Radio sam za Jovisu tj. za stroj international ako se tako zvala firma, interesuje me da li ima sanse da idem preko Hopex-a jer sam cuo neke price jos dok sam bio tamo da Roki ne zaposljava Jovisine ljude tj. ljude koji su prvo radili u toj firmi. taman sam se skrasio u Srbiji i sad sam ostao bez posla, tako da ..:think: moram opet da palim u rusiju:rotf:

A zasto ne ides opet kod Jovise?

neznam sta bi vam ljudi rekao samo da znam da mi neki drugar ide preko nekog lika u rusiju da radi koji opet iz priboja pa ako imate nekog tamo raspitajte se covek placa a opet saradjuje sa hopeksom pa ako imate nekog u priboju???????????????????????

Prodje jos jedan mesec a od poziva Hopexa nista!!! Dal ima svrhe nadati se dalje? Posla ovde nema a izgleda ni tamo! Jel i dalje nikog nisu pozivali od ljudi koji su bili na razgovoru u septembru? Dal je neko upoznat dal je neko otisao na rad za poslednja 2 meseca? Pozdrav svim forumasima!!

dr7 imao bih pitanje za tebe,Posto citam komentare na forumu zakljucio sam da si ti vise puta bio na razgovoru u Hopexu! Dal gresim? Mozda bi i ja trebao ponovo otici ili zvati??? Tamo imaju moje podatke ali neznam.... Ima li neko savet!!!????!!!

:think:cula sam da se radi na svim temperaturama.... ali opet sa druge strane cujem i da zimi tj jan i feb nema tamo radnika puno da u dec idu kuci.. pa me zanima jel neko zna nesto , jer koliko znam da se na puno gradilista zavrsavaju radovi pa kao salju kuci...al tamo niko nista nece da kaze..samo price i nagadjanja....
i kad im tamo produzavaju vize...kako to ide...mora nekoliko dana pre...jel nesto potpisuju...il samo produze a ti nemas nista s tim..

Interesuje me da li je neko ovde radio lekarski pocetkom avgusta i da li su ga zvali iz Hopexa za polazak,posto smo nas cetvorica geometara lekarski obavili pre 4 meseca i jos nas ne zovu!Ako neko zna neku informaciju oko toga zamolio bih za pomoc!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back