Druze,zainteresovan sam za rad napolju,konkretno posao vozaca,pa mi posalji broj tel ili adresu agencije kako bih se detaljno raspitao.alexyu73@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Imam stan,radnu vizu na godinu dana i medjunarodnu vozacku B kategorije tako da firma ne bi morala za mene nista placati.
Поздрав! Доста времена сам провео у Русији, а конкретно прегазио сам је од почетка до краја (буквално)! Увек сам био у грађевини и могу вам рећи пар ствари... Многе наше фирме тамо раде , а услови варирају. Смештај је углавном за преживети, али не иде се тамо на одмор јел... Плата (конкретно моја) варирала је од 2000$ до 2500$ за месец дана (+ плаћен смештај и храна).Е сад једини је проблем што нема кући док шеф не каже - уколико хоћеш да ти фирма плати пут (и да се вратиш следеће сезоне). Остаје се минимум 4 месеца па до 10 (понављам - моје искуство). Што се тиче услова рада-у Русији је закон да се ради до -25 (нек ме неко исправи ако грешм). Ради се по 10ак сати дневно (негде и суботом и недељом). Ако неког занима нешто конкретно а ја знам одговор нек пита. Поз!

Za dobre vodoinstalatere ima posla i ovde a tebi je izgleda bitno da ga pošalješ što daljePitam
Kako da posaljem muza u Rusiju? Rad na gradjevini. Vodoinstalater sa visegodisnjim iskustvom.
Bexo kakve su šanse da žena,odličan poznavalac srpske nacionalne kuhinje dođe do posla u Rusiji?
dem,iznajmim sobu pa krenem da tražim posao.PozdravSvakome kome treba broj neka mi se obrati na pp.........Meni je glupo ostavljati broj telefona javno ovde...
Ili neka ostavi poruku ovde da hoce broj telefona............
Hvala!Muž je oboleo i još nema uslova za penziju pa je na meni da se staram o nama.Sasvim se solidno služim ruskim jezikom a i oboje smo rusofili.Znam da je Rusija ogromna ali u meni se radja ideja da pođem put nje pa da pokušam na licu mesta da se snađem.U zrelim sam godinama koje predstavljaju određenu zaštitu a tu je i znanje jezika.Imala sam pre desetak godina priliku da provedem 2 nedelje u Permu i bila sam oduševljena.Sada razmišljam o Arhangelsku.Šta misliš o varijantidem,iznajmim sobu pa krenem da tražim posao.Pozdrav