LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/QU da stvar jos gluplje izgleda - njemu jos sredinom maja rekli da star za te poslove, medjutim, krajem maja ga opet zvali i pitali da li hoce da ide za Rusiji i u julu on, na njihov zahtev, isao na lekarski u BG, uradili i vizu njemu... Ne razumem zasto ga cimali?
tacnije je zakucan na 36,ja sam se preksinoc vratio iz RF,tacnije sa sabete,i od sada ce svaki ugovor biti potpisivan u rubljima,a gubi se od 8 do 12 % na platu
e jbg,koje je god? i mene kad su zvali neki dan pitali su za god,kad sam im rekao 86 kaze odlicno!, juce su zvali da kazu da putujem u ponedeljak!Juce nazvali muza iz Velesstroja i rekli da ne odgovara njima, jer je star.. Svasta... U julu zvali ga na lekarski i isao - sve uredu bilo... Ne razumem takvo poslovanje sa zamajavanjem ljudi...
Mozes li mi odgovoriti?
Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?
Pozdrav!!!
Unapred zahvalan
Mozes li mi odgovoriti?
Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?
Pozdrav!!!
Unapred zahvalan
ne razumem - zasto fludis na forumu - pises deset poruka istog sadrzaja??
Neeeee...Kurs je promenjen sa 32 na 36,38 niko nije pominjao... :-)Kurs je trenutno "zakucan" na 38 (1usd=38rur), ako se ne varam, a vrsice se korekcija na svaka tri meseca
Trustnoone,jesmo li se upoznali na sabetti?ako sam dobro shvatio ti si tamo?
Neeeee...Kurs je promenjen sa 32 na 36,38 niko nije pominjao... :-)
Na moju srecu,nisam bio tamo....Jos. :-)Kujumba i sve oko nje,tu sam stacioniran.
Verovatno je neka greska
e jbg,koje je god? i mene kad su zvali neki dan pitali su za god,kad sam im rekao 86 kaze odlicno!, juce su zvali da kazu da putujem u ponedeljak!
dal nece da nas j..tamo pa im trebaju mladji ili u belo roblje!![]()
1956 godiste on - sutra puni 58 god. Ali nista njemu ne smeta - vitalan...
pa starosna granica je 55 koliko ja znam za odlazak u rusiju !
E jbg,pa kako ja sa 60 idem uskoro treci put u sabettu
bekut,ti ides 3 put, njemu je coveku mozda tek prvi put u firmi,ima mnogo velike razlike
Traze mladje robove,koji mogu vise da povuku i koji su sa dobrim zdravljem.1956 godiste on - sutra puni 58 god. Ali nista njemu ne smeta - vitalan...
makakvi! Isao on ranije 3-4 puta - od 2011 godine. Bio u Habarovsku, Tjumenu.. a od februara 2013, kad vratio se - nista, samo zamajavanje sa strane Velesstroja.
Ne bih da budem suvise pametan,ali da li se mozda zamerio nekom poslovodji.znate li da sada oni salju ocene za sve radnike i to imaju kao obavezu
drugar bio neki dan,i rekli su mu da im treba farbara i montera i da ce se relativno brzo ici.Поздрав свим члановима посебно женском делу форума.
Из велесстроја тренутно не шаљу браваре за Русију барем ко иде први пут кажу тренутно немају посла за браваре па ко конкурише на место бравара да не жури са припремама.![]()