Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tacnije je zakucan na 36,ja sam se preksinoc vratio iz RF,tacnije sa sabete,i od sada ce svaki ugovor biti potpisivan u rubljima,a gubi se od 8 do 12 % na platu

Mozes li mi odgovoriti?

Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?

Pozdrav!!!

Unapred zahvalan

Juce nazvali muza iz Velesstroja i rekli da ne odgovara njima, jer je star.. Svasta... U julu zvali ga na lekarski i isao - sve uredu bilo... Ne razumem takvo poslovanje sa zamajavanjem ljudi...
e jbg,koje je god? i mene kad su zvali neki dan pitali su za god,kad sam im rekao 86 kaze odlicno!, juce su zvali da kazu da putujem u ponedeljak!
dal nece da nas j..tamo pa im trebaju mladji ili u belo roblje!:dontunderstand:

Mozes li mi odgovoriti?

Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.

Pozdrav!!!

Unapred zahvalan

Te analize njihove se rade u beogradu,kod partizanovog stadiona,tamo radis sve to,labaratoriju,ekg,ultrazvuk i na kraju kod psihologa,tako je bar bilo kada sam ja isao,ali nisam nista radio o sopstvenoj reziji.
Pozdrav

Mozes li mi odgovoriti?

Pozdrav!!!

Unapred zahvalan

ne razumem - zasto fludis na forumu - pises deset poruka istog sadrzaja??

Поздрав свим члановима посебно женском делу форума.
Из велесстроја тренутно не шаљу браваре за Русију барем ко иде први пут кажу тренутно немају посла за браваре па ко конкурише на место бравара да не жури са припремама.:mrgreen:

Molim nove korisnike, one koji se prvi put javljaju, da izvole i uključe se u diskusiju, da daju neke informacije, kad već koriste ove odavde koji drugi pišu.
Postovi "kad će plata za taj i taj mesec" i sve u tom smislu će biti obrisani, jer svakako ne doprinose temi.
Ovo se odnosi i na postove "padobranaca" koji su spam na temi.

:strika:

Dogovoreno Ljiljo!
Ja mogu podijeliti informaciju da sam potpisao Pismo namjere sa Velesstroy Moskva, za radno mjesto mehaničara, sa plaćom od 2050 USD,

Pokrenut je postupak dobivanja Pozivnog pisma, tzv. "priglašenja". I obećan mi je polazak za najkasnije do 01.12.2014.

Rečeno mi je da idem na GNPS-1 Zapolyarye, Novy Urengoy.

Za informaciju da se zna da sam iz Zagreba, a potpisano Pismo namjere i dokumente sam poslao 23.08.2014., dok sam na razgovoru bio ovdje u Zagrebu 04.07.2014.

Općenito, čini mi se da je sve korektno jer mi se čovjek iz kadrovske "Заместитель директора Управления персоналом
ООО «Велесстрой»" javi kroz sat-dva mailom i redovito me obavještava o svemu što se dešava.

Ako sam ikome pomogao ili možda nešto znam što bi nekom pomoglo neka slobodno pita.

A i ja se slažem da ljudi podijele ono što znaju i da što manje ima pitanja oko plaće (iako znam da je to problem, ali kad se pedeset postova vrti oko toga....?) ili sličnih.

Podijelite što znate, konkretne informacije.

Poslednja izmena:
Da se razumemo. Nemam ništa protiv priče i šala o plati, jer je to suva i sirova reala, kao i ova tema. Ali, napisati prvi post na Krstarici i u njemu pitati za platu, nije u redu. Znači da se tema prati, čita, čitaju se informacije koje drugi pišu trošeći svoje vreme, volju i snagu, ali se ne učestvuje pišući na temi. Svako kome je neko tamo, u Rusiji, ili čeka da ode, ili se vratio ima nekakve informacije. To jednostavno nije pošteno prema svima onima koji pišu.

:strika:

Поздрав свим члановима посебно женском делу форума.
Из велесстроја тренутно не шаљу браваре за Русију барем ко иде први пут кажу тренутно немају посла за браваре па ко конкурише на место бравара да не жури са припремама.:mrgreen:
drugar bio neki dan,i rekli su mu da im treba farbara i montera i da ce se relativno brzo ici.

- - - - - - - - - -

ima li neko da putuje sutra!u firmi da bude u 8,30?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back