Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na gradilistu CIRKISTOV radnici nerade od danas strajkuju zbog neisplacene plate, i smanjivanja sati,na sta im je odgovoreno kome se nesvidja moze da napusti.Poceli su i u velestroju polako sto su i bila predvidjanja ,da smanjuju sate i polako i oni pocinju da zezaju sa platama.Na cirkistovu nece raditi sve dok im neisplate platu.

Na gradilistu CIRKISTOV radnici nerade od danas strajkuju zbog neisplacene plate, i smanjivanja sati,na sta im je odgovoreno kome se nesvidja moze da napusti.Poceli su i u velestroju polako sto su i bila predvidjanja ,da smanjuju sate i polako i oni pocinju da zezaju sa platama.Na cirkistovu nece raditi sve dok im neisplate platu.

CIRKISOV?gde je to?na kom kraju rusije?verujem da su u pravu,ali.....vreme ce pokazati

jos jednom milim vas pomozite mi hocu da izludim.da li neko poznaje milorada boskovic armiraca iz valjeva stigao je 28.2 na jedno od gradilista u kujmbi.javljao se samo 2puta pre nego sto je tamo dosao,od tada ni traga ni glasa od njega.mnogo brinemo imamo dva mala klinca koji non stop pitaju da li se tata javlja:(:(.molim vas ljudi ko ima bvilo kakvu informaciju o njemu da mi se javi bicu vecno zahvalana:) ocekujem dragi moji vasu pomoc jer stvarno sam mnogo zabrinuta,moram da znam kako je.nocima i danima ne spavam.......
veliko hvala svima unapred i cekam bar 2 pozitivna odgovora

pogledaj privatnu poruku!!!!!!

jos jednom milim vas pomozite mi hocu da izludim.da li neko poznaje milorada boskovic armiraca iz valjeva stigao je 28.2 na jedno od gradilista u kujmbi.javljao se samo 2puta pre nego sto je tamo dosao,od tada ni traga ni glasa od njega.mnogo brinemo imamo dva mala klinca koji non stop pitaju da li se tata javlja:(:(.molim vas ljudi ko ima bvilo kakvu informaciju o njemu da mi se javi bicu vecno zahvalana:) ocekujem dragi moji vasu pomoc jer stvarno sam mnogo zabrinuta,moram da znam kako je.nocima i danima ne spavam.......

nadam se da si od jutros dobila firmu...i da si se smirila...

da se i ja nadovezem... sigurno je dobro, i sigurno je i njemu tesko sto ne moze da vam se javi, ali nesto im net ne radi. moj suprug je na nps11 - podstanici, i ima pristup kancelarijama, satelitskom telefonu i netu cesto, ali sve se redje javlja... i, iskreno, da nema ovog foruma, odavno bih prolupala..
pozdrav

danas mi se javljao momak sa nps11,kaze dobro je,sve je ok,lose se veze strasno,sa firmine 064 zvao,bas sam se obradovala,nije hladno puno,Borko kaze da je drustvo ok,hrana isto tako.Ne znaju kad ce se nesto popraviti po pitanju veza,pozdrav

ne brini, meni se moj momak javio tek danas posle 10 dana kako je otisao na nps 11,dobro je I tvoj muz sigurno.Ja sam zvala firmu pre 3 dana firmu I oni su mi rekli da je sve ok,zovi I ti firmu malo ces se smiriti,znam da nije lako.pozz

hvala nasim momcima na lepim cestitkama za 8.Danas su mi u firmi rekli da je moj suprug dobro stigao i ako se ne javi ovih dana sam da pozovem firmu pa ce oni da urgiraju.Hvala dragom Bogu da sam bar nesto saznala,veliki pozdrav svima i veliko havla na podrsci znaci mnogo!

Verujem da je lapsus ,da se radi o radionici Cekistov u Tyumenu.Da oni su takvi tamo (bioi tamo pa znam)i nista im ne zameram jedino tako mozes nekako da ukazes Velesstroju tj vrhuski da sve vise kasni i to je to
I ne znam kako smanjuju sate kad se tamo radi od 8 do 19i30h a jos rade sve za nps2,Pur pe ,Zapoljarje.hmmm
Da li ja onda da idem kad je vec satnica bedna
poz

- - - - - - - - - -

i da sretan 8.mart svim damama i svako dobro

Verujem da je lapsus ,da se radi o radionici Cekistov u Tyumenu.Da oni su takvi tamo (bioi tamo pa znam)i nista im ne zameram jedino tako mozes nekako da ukazes Velesstroju tj vrhuski da sve vise kasni i to je to
I ne znam kako smanjuju sate kad se tamo radi od 8 do 19i30h a jos rade sve za nps2,Pur pe ,Zapoljarje.hmmm
poz

- - - - - - - - - -

Da jeste Cekistovo,i ostali pokusavaju da se organizuju..ali im bas ne ide ,sto je i logicno-jel te?!

Dobro vece gospodje I gospodjice.Da vam cestitam I ja 8 Mart. I tebi Ljiljo :) Pa kako ste ljudi,jel ste vredni,jel ste se trosili danas sa vasim gospodjama I gospodjicama,drugaricama,itd :) Ja juce odradio lekarski za Sabetu. I mogu vam reci da sam bio prijatno iznenadjen kada sam otisao u Vojvode Stepe,a tamo u ordinaciji plavusa kaze "skidaj gace" :D Lepsu recenicu nisam u zivotu cuo ;) Ima li sta novo u vezi Sabete,zna li neko nesto?

poz

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se upravu si moja greska radionica.radnici su danas dobili dopis da nestrajkuju da ce im plate biti isplacene u skorije vreme,medjutim sutra je strajk i upravu si pozivaju sva gradilista da stanu,jel po svemu sudeci nesto ozbiljno je pocelo da skripi u firmi sa parama.Ja kada sam vam rekao da je problem ukrajna smejali ste se,iz proverenih informacija sam dobio info od jacih ljudi u firmi,da rusi od sredine januara zbog krize u ukrajni neplacaju firmi

Izvinjavam se upravu si moja greska radionica.radnici su danas dobili dopis da nestrajkuju da ce im plate biti isplacene u skorije vreme,medjutim sutra je strajk i upravu si pozivaju sva gradilista da stanu,jel po svemu sudeci nesto ozbiljno je pocelo da skripi u firmi sa parama.Ja kada sam vam rekao da je problem ukrajna smejali ste se,iz proverenih informacija sam dobio info od jacih ljudi u firmi,da rusi od sredine januara zbog krize u ukrajni neplacaju firmi
i pre toga su strajkovali u radionici cekistov.

Mozda je situacija trenutna,ali verujem da ce sve biti u redu. I u Decembru je bila frka sto je plata bila iz dva dela,ali ipak je bila I ipak ljudi ce da idu da rade uprkos ovoj situaciji. Ne kazem da je to u redu jer nije,ali ne treba dizati tenziju zbog toga sto plata kasni 5 dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back