Subabus
Obećava
- Poruka
- 57
Poz... Ja da pitam, jel ide neko za Kuyumbu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najbolje....Pozdrav ekipa stigoh u Moskvu i javljam se sa aerodroma pa samo da vas pozdravim imam let za dva sata i cuvajte se.
oooooooooo nisi valjda i ti otisla na NPS 2 ,,,,
oooooooooo nisi valjda i ti otisla na NPS 2 ,,,,![]()
Kada je vaš prijatelj otišao i šta je po struci, koju poziciju ima u Gok Pavliku?Gospodine jedno pitanje ako moze da mi odgovorite vrlo mi je vazno....radi se o gradilistu GOK PAVLIK....jedan moj prijatelj je trenutno tamo....dobio je biznis vizu 003 mora da se vrati pocetkom februara ali kaze da mora tamo da potpise vizu na jos dodatnih 6 meseci...Pitanje : Ako potpise taj ugovor dali mora da se vrati u narednih 7 dana kako su mu rekli ili moze da odgodi povratak u Gok Pavlik bar na neko duze vreme tj....bar nekih mesec dana?
aaaaaaaa ja kad vidim ovo minus 40 padam u nesvest ,,,,,moj je dosao posle pet meseci ,,,iz tjumene ,,,i eto pricamo delimo utiske ,,hahahahaha ravnjamo racune![]()
dobro je iscupa se ,,,,hahahhaa pozitivna nulaaaa,,,i dokle ste stigli sa računicom
![]()
dobro je iscupa se ,,,,hahahhaa pozitivna nulaaaa,,,![]()
pa doso u petakk,,,cek maloo ahahahhahahaНисте се видели 5 месеци маните се приче..![]()
ahahahha dobro jeee,,imas vremena opusteno cccccMi možemo da svodimo račune tek u aprilu![]()
Pozz! Čeka li neko za Samaru?Kakvi su tamo uslovi? Ljupka teta mi reče danas da svaki dan čekam poziv.
Poz... Ja da pitam, jel ide neko za Kuyumbu?
Ako ostanes u planu za Куюмбу,strpljenja...Novu Godinu i Bozic ces provesti kuci...A kad dodjes ovamo,ceka te udarnicki posao,ovde sve krece iz nule...Ih i ja prijatelju čekam da me pozovu. Sve sam predao i rekli mi gde idem i sada čekam.![]()
Hm.....Imas vremena da preokrenes u prednost na tvoju stranu...dobro je iscupa se ,,,,hahahhaa pozitivna nulaaaa,,,![]()
Mi možemo da svodimo račune tek u aprilu![]()
Dali sam dobro razumela da ce plata tek u petak?Ako nece pre petka, ne verujem i da ce u subotu, tada tek 9...10. decembra. Ihh..
Dali sam dobro razumela da ce plata tek u petak?
jeste li normalni, pa do petka ce da izumremo ko dinosaurusi