Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodine jedno pitanje ako moze da mi odgovorite vrlo mi je vazno....radi se o gradilistu GOK PAVLIK....jedan moj prijatelj je trenutno tamo....dobio je biznis vizu 003 mora da se vrati pocetkom februara ali kaze da mora tamo da potpise vizu na jos dodatnih 6 meseci...Pitanje : Ako potpise taj ugovor dali mora da se vrati u narednih 7 dana kako su mu rekli ili moze da odgodi povratak u Gok Pavlik bar na neko duze vreme tj....bar nekih mesec dana?
Kada je vaš prijatelj otišao i šta je po struci, koju poziciju ima u Gok Pavliku?

Pozz! Čeka li neko za Samaru?Kakvi su tamo uslovi? Ljupka teta mi reče danas da svaki dan čekam poziv.

pozdrav,tata mi je tamo,otisao je krajem septembra,on kaze da je super,uslovi su dobri,smestaj,hrana sve je ok.Samo jako dugo je radio nocne smene,danas se javio i kaze da ide na 6 dana negde drugo,pa se opet vraca u Samaru,ali tu ima posla do 25 ovog meseca,treba da ide naj verovatnije negde prema Sibiru,pa tek u februaru ce biti u Samari posla,ako neode onda se vraca kuci pa pocetkom februara opet ide u Samaru.Sve u svemu puno se radi,nije losa para iako bi moglo i bolje,nema alkohola,cigareta sve je kaznjivo mnogo.Srecno:cao:

Poz... Ja da pitam, jel ide neko za Kuyumbu?

Ih i ja prijatelju čekam da me pozovu. Sve sam predao i rekli mi gde idem i sada čekam. :dash:
Ako ostanes u planu za Куюмбу,strpljenja...Novu Godinu i Bozic ces provesti kuci...A kad dodjes ovamo,ceka te udarnicki posao,ovde sve krece iz nule...:per::ok:
dobro je iscupa se ,,,,hahahhaa pozitivna nulaaaa,,,:zcepanje:
Hm.....Imas vremena da preokrenes u prednost na tvoju stranu...:zag:....
Mi možemo da svodimo račune tek u aprilu :cepanje:

Tek ti imas vremena da se pripremis i povedes u prvom minutu...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back