Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E šteta...:( Ako neko zna koliko se čeka na to neka javi. Hvala:heart:

pa nema pravila...moj muz je druge nedelje vec otisao do prve varosice u nabavku...a karticu mu je vec prvog dana kupio neki kolega koji je imao pasos...valjda moze neko da mu izadje u susret...pa su cak u jednom trenutku njih troje koristili jedan broj...ali je tad stvarno imao dobru ekipu u sobi...

Koje zatisje ovde od kad bila plata....Al se parice troseeeee......:zcepanje: .....Joj ljudi moji moj dragi je dobio taj zeleni karton i dolazi kuci tek krajem marta i to nije sigurno.....Preko skype smo uspostavili kao neki kontakt,ali ja imam Telenor net koji je ocajan imam i Vipov i on je jos gori i tako nas razgovor se svodi uglavnom na to "jel me cujes".....Jojjjjj gde je mart.... :( :( :( .....Pozdravcic za sve..... :heart:

jao jelena...kod tebe je situacija bas da ne znas da li da se radujes ili places....sto je mnogo-mnogo je....ali covek se na sve navikne...uvedi SBB odlican je i ja sam imala Vipov-blagi uzas

pa nema pravila...moj muz je druge nedelje vec otisao do prve varosice u nabavku...a karticu mu je vec prvog dana kupio neki kolega koji je imao pasos...valjda moze neko da mu izadje u susret...pa su cak u jednom trenutku njih troje koristili jedan broj...ali je tad stvarno imao dobru ekipu u sobi...
Blago njemu:) Pitaću ga sutra da li može neko da mu kupi karticu bar,ali čisto sumnjam, daleko su od grada, ne znam kako to kod njih funkcioniše, da li se često ide...:think: Ma samo nek nabavi tu karticu i internet, ima da mi svane:D Čujemo se porukama i to jedna dnevno, da bi štedeli kredit, a toliko toga imam da ga pitam. Uf:mrgreen:

Blago njemu:) Pitaću ga sutra da li može neko da mu kupi karticu bar,ali čisto sumnjam, daleko su od grada, ne znam kako to kod njih funkcioniše, da li se često ide...:think: Ma samo nek nabavi tu karticu i internet, ima da mi svane:D Čujemo se porukama i to jedna dnevno, da bi štedeli kredit, a toliko toga imam da ga pitam. Uf:mrgreen:

ja mislim da su skoro sva gradilista daleko od grada...nedeljom se radi krace i tad odlaze u grad nekakvim taksijem (bar je tako bilo na 19-ici) njih 4-oro izdele taj trosak,a tamo ima bezicni internet

Tijana ma to Velesstroj za tebe steka pare,vidis kako se brinu za tebe.... :zcepanje: Salim se naravno,ja bi nervni slom dobila da je kod merne doslo do takve greske....:mrgreen:

Solari iskreno vise mi se place,jer ne mogu da zamislim da ne vidim mog dragog do marta....znaci ne znam ni sama kako cu toliko dugo bez njega.... :(

Ivana ja jesam malo starija.....mislim imam 25 godina punih,ali nema potrebe da mi persiras..... :zcepanje::whistling: Inace moj dragi je na zeleni karton cekao samo 6 dana,kosd njega se sticajem okolnosti sve brzo odigralo,ali je zato na prvi odlazak cekao skoro 6 meseci....

pozdrav svima sad sam se prijavio na forum,treba za nekih mesec dana da putujem u tjumen,u sustini mi je sve jasno sta me ceka tamo od klime pa do posla jedino me zanimaju kakva su iskustva tamo sa tamnosnjim ziteljima grada i kakve su ruske zene kakav im je mentalitet s obzirom da je klima tamo dosta razlicita od nase i da je to drugi kraj sveta predpostavljam da se puno razlikuju od nas,ne toliko kao ljudi s marsa ali sigurno primetno haha pozdrav

Nps 11,da li ima glasa od nekog sa tog gradilista,kako im je tamo?

moj muz je juce stigo na 11-icu...javljao se danas dva puta preko skajpa...ali i pored pojacivaca za laptop uzasno je los signal u dva minuta veza se prekine 5 puta...ne znam sta da ti kazem mi smo vise pricali kako je prosao u putu...koliko ih je u sobi...i da li je hladno (jeste)...zvace me sutra pa ako te nesto konkretno zanima reci da ga pitam...ili kako ti se zove muz da ga potrazi pa da se cujete

pozdrav svima sad sam se prijavio na forum,treba za nekih mesec dana da putujem u tjumen,u sustini mi je sve jasno sta me ceka tamo od klime pa do posla jedino me zanimaju kakva su iskustva tamo sa tamnosnjim ziteljima grada i kakve su ruske zene kakav im je mentalitet s obzirom da je klima tamo dosta razlicita od nase i da je to drugi kraj sveta predpostavljam da se puno razlikuju od nas,ne toliko kao ljudi s marsa ali sigurno primetno haha pozdrav

:ljutko: nas zene si naso da pitas za zene....mi samo mozemo da ti kazemo kad ce plata....kolika je plata...da li je redovna plata....plata....:rotf: ustvari pomocicu ti:uzasno je hladno -100 stepeni...nemas domet za mob....nema interneta...odsecen si od sveta...radis 15 sati dnevno za 4,5 dolara...cekaj...sta si ti ono pitao???a da za zene....e to ne znam stvarno :rotf:

Види синак.. Припреми се добро.. жене кад те угледају,секу вене,падају у транс... јер зима је жестока.. рестрикција је у топланама... само мушка тела могу да их угреју... И да.. тамо жене имају бркове ( клима је погодна за раст бркова - арктичко тропска)

Никакве разлике нема.... Људи као људи... смеју се,плачу.. једу.. седе увече уз тв.. прде.... Зашто би се приметно разликовали? Како тако формирате у глави представу о људима и местима... никада нећу схватити...

Види синак.. Припреми се добро.. жене кад те угледају,секу вене,падају у транс... јер зима је жестока.. рестрикција је у топланама... само мушка тела могу да их угреју... И да.. тамо жене имају бркове ( клима је погодна за раст бркова - арктичко тропска)

Никакве разлике нема.... Људи као људи... смеју се,плачу.. једу.. седе увече уз тв.. прде.... Зашто би се приметно разликовали? Како тако формирате у глави представу о људима и местима... никада нећу схватити...

:cepanje:ovo za brkove je najjace :zcepanje:

moj muz je juce stigo na 11-icu...javljao se danas dva puta preko skajpa...ali i pored pojacivaca za laptop uzasno je los signal u dva minuta veza se prekine 5 puta...ne znam sta da ti kazem mi smo vise pricali kako je prosao u putu...koliko ih je u sobi...i da li je hladno (jeste)...zvace me sutra pa ako te nesto konkretno zanima reci da ga pitam...ili kako ti se zove muz da ga potrazi pa da se cujete

Samo da znam da li je sve u redu,sve ostalo cemo kad bude moglo.Zove se Sasa Krstic.Ma samo poruku kad bi poslao.Hvala do neba.

sad znam kako je nastala pesma Oj Jolanda, Jolanda kolki su ti brkovi odlicno:hahaha::hahaha::hahaha:

Treba da provedem prvu zimu u Rusiji. Zanimaju me vaša iskustva u vezi izbora čizama. Moram da kupim čizme ali ne znam koje su pouzdane za njihove uslove. Čuo sam da je bilo raznoraznih ispala, da su ljudima u Rusiji pucale čizme koje su kupili u Beogradu, a sa tim čizmama bi ovde lako pregurali par zima.
Ako imate neke preporuke ili još bolje fotke/linkove poželjnih modela čizama, bio bih vam zahvalan. Unapred hvala:ok:

cekam poziv oko 2 pa cu mu preneti da ga potrazi da ti se javi....nema potrebe da se zahvaljujes svi ovde bi isto uradili...kao sto vec rekoh zbog toga smo ovde:bye:

probali smo da stupimo u kntakt...evo informacije za NPS 11 ...ukinuli su im internet...nema dometa za mob....mi smo samo porukama preko skajpa i tto slanje poruke traje 100 god...uspeli da razmenimo 5 poruka...hladno,sneg do kolena...klopa solidna...dala sam ime i prezime tvog muza ali me pitao cime se bavi,nisam znala da mu odgovorim...probace da ga potrazi ali mi i ti napisi

- - - - - - - - - -

Samo da znam da li je sve u redu,sve ostalo cemo kad bude moglo.Zove se Sasa Krstic.Ma samo poruku kad bi poslao.Hvala do neba.

probali smo da stupimo u kntakt...evo informacije za NPS 11 ...ukinuli su im internet...nema dometa za mob....mi smo samo porukama preko skajpa i tto slanje poruke traje 100 god...uspeli da razmenimo 5 poruka...hladno,sneg do kolena...klopa solidna...dala sam ime i prezime tvog muza ali me pitao cime se bavi,nisam znala da mu odgovorim...probace da ga potrazi ali mi i ti napisi

bem ti sunce žarko..:zeek:....nisam znala ovo za.......grejna tela :zcepanje:
a jel važi i za kontra pravac...sms ako krenem da znam da će iza mene da ostanu krvave trake i transirani tipovi :manikir::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back