bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Bože što vas volim.......
čak sam vas turila i u knjigicu
di je majstorboža?
I mi volimo tebe Majka

A kakvu i o čemu pišeš knjigu? Majstorboža odputovao juče

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože što vas volim.......
čak sam vas turila i u knjigicu
di je majstorboža?
pa daj link i da mi malo citamo - da ne zaboravimo slova
ma ništa....obična na Blogu...samo život...
Честитам, лепа вест!!! Да ли путује на туристичку или радну?
Поздрав, Горане. Након колико дана од поласка је легла аконтација на рачун?
Имам руски МТС још кад сам био туристички у Западном Сибиру. Вероватно више није активна јер је прошло неколико година.
Ја нисам слао на мат папиру. Можда и мене буду звали да исправим.
Колико знам копрокултура није потребна. Опција је била чекирана као непотребна на папиру у захтеву за документацијом.
@Бобуљка
Нису још.![]()
Tjumen: juce je grupa od 30ak radnika isla u Kazahstan - presli granicu i vratili se u RF,
bez puno zadrzavanja i maltretiranja...
a posle koliko su morali da izadju iz zemlje tj da predju granicu? i zna li se na koliko je otisla ta grupa? to je turisticka viza?!
Tjumen: juce je grupa od 30ak radnika isla u Kazahstan - presli granicu i vratili se u RF,
bez puno zadrzavanja i maltretiranja...
pa daj link i da mi malo citamo - da ne zaboravimo slova![]()
Malo prije sjedim sa ženom i pijemo kaficu, kad zove Mikica i pita dali hoću li da idem odmah. Reče evo stavljam te na spisak budi spreman da kreneš zvaćemo te uskoro naj kasnije za 10-tak dana ideš.
Pretpostavljam da ću ići turistički nisam ni pitao ništa, bitno je da krenem više, već sam počeo da se nerviram od čekanja.![]()
Malo prije sjedim sa ženom i pijemo kaficu, kad zove Mikica i pita dali hoću li da idem odmah. Reče evo stavljam te na spisak budi spreman da kreneš zvaćemo te uskoro naj kasnije za 10-tak dana ideš.
Pretpostavljam da ću ići turistički nisam ni pitao ništa, bitno je da krenem više, već sam počeo da se nerviram od čekanja.![]()
Moj muz je poslao jos odavno taj famozni mat papir,ali ga je ta zvala cisto onako malo da procaskaju...Inace ja juce vidim svakakve informacije na forumu,dragi i ja pozovemo Mikicu i on nam je rekao da ne treba nikakva visa inspire,ali da ako hoce das putuje 14-tog mora da dostavi i fotokopiju dinarskog racuna koja se negde zagubila....ali nema veze.....poslali smo ponovo i tako se nadam da moj muz krece 14-tog....
![]()