Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Честитам, лепа вест!!! Да ли путује на туристичку или радну?

Поздрав, Горане. Након колико дана од поласка је легла аконтација на рачун?

Имам руски МТС још кад сам био туристички у Западном Сибиру. Вероватно више није активна јер је прошло неколико година.

Ја нисам слао на мат папиру. Можда и мене буду звали да исправим. :confused:

Колико знам копрокултура није потребна. Опција је била чекирана као непотребна на папиру у захтеву за документацијом.

Jesu li tebe kontaktirali?

Moj muz je poslao jos odavno taj famozni mat papir,ali ga je ta zvala cisto onako malo da procaskaju :zcepanje:...Inace ja juce vidim svakakve informacije na forumu,dragi i ja pozovemo Mikicu i on nam je rekao da ne treba nikakva visa inspire,ali da ako hoce das putuje 14-tog mora da dostavi i fotokopiju dinarskog racuna koja se negde zagubila....ali nema veze.....poslali smo ponovo i tako se nadam da moj muz krece 14-tog....:mrgreen:

Pozdrav ljudi,
citao sam ovaj forum gotovo ceo jer sam se javio u Hopex-u za posao. Trebalo je u aprilu da idem na prvi razgovor ali su me zvali iznenada i posto nisam mogao biti u bg-u za tri sata odlozili su mi za maj. Ono sto mene zanima je da li neko zna da mi kaze kolika je satnina za inzinjera ( ili inzenjere posto vidim da je i oko toga bilo polemike ) i koliko dugo se najvise moze ocekivati angazman u RF. Pitam jer naravno jurim i druge poslove a jedan mi je i izvestan ( ili mi se cini jer sam prosa 2 kruga, cekam treci razgovor ) E sad ako je plata bolja tamo ali na kratak period sta mi vredi kad opet za par meseci treba da jurim i molim za posao ovde ( po onom sto sam racunao kako su ljudi opisivali svoja iskustva i saznanja bravari i varioci mogu da zarade oko 1,5h e sa 300 sati) a ja ovde verujem da bih imao oko 500-600 e. molim sve koji znaju nesto o ceni sata inzinjera da mi jave jer ocekujem poziv na razgovor iz Hopex-a. Pozdrav svima koji su svoja iskustva i saznanja vec podelli ovde :bye:

Malo prije sjedim sa ženom i pijemo kaficu, kad zove Mikica i pita dali hoću li da idem odmah. Reče evo stavljam te na spisak budi spreman da kreneš zvaćemo te uskoro naj kasnije za 10-tak dana ideš.
Pretpostavljam da ću ići turistički nisam ni pitao ništa, bitno je da krenem više, već sam počeo da se nerviram od čekanja. :)

hahahah fala deco...samo prepisan život ... da znate da ne sedim samo i štrikam čarapke :strika:
za sve vas :heart:

- - - - - - - - - -

Malo prije sjedim sa ženom i pijemo kaficu, kad zove Mikica i pita dali hoću li da idem odmah. Reče evo stavljam te na spisak budi spreman da kreneš zvaćemo te uskoro naj kasnije za 10-tak dana ideš.
Pretpostavljam da ću ići turistički nisam ni pitao ništa, bitno je da krenem više, već sam počeo da se nerviram od čekanja. :)

:klap:

Cestitam Zlatko,gotovo je sa nerviranjem sad iskoristi tih desetak dana da provedes sa tvojima,,,ja se trudim da mog dragog sto vise mazim i pazim i skoro i da ne pricamo o njegovom skorasnjem odlasku,....:bye:

Moj muz je poslao jos odavno taj famozni mat papir,ali ga je ta zvala cisto onako malo da procaskaju :zcepanje:...Inace ja juce vidim svakakve informacije na forumu,dragi i ja pozovemo Mikicu i on nam je rekao da ne treba nikakva visa inspire,ali da ako hoce das putuje 14-tog mora da dostavi i fotokopiju dinarskog racuna koja se negde zagubila....ali nema veze.....poslali smo ponovo i tako se nadam da moj muz krece 14-tog....:mrgreen:

Super,možda se sretnemo u Zlatiborskoj 5,samo da se dogovorimo za znak raspoznavanja hoćeš cvetić u kosi ili karanfil u levoj ruci?:rotf: A gde mu je odredište?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back