POSAO U KUCI

Bavim se elektronikom od 2002 god.Trenutno popravljam module na novim wesh mashinama ali bi mi dobro dosao jos neki posao iz struke elektronike.
Radio bih iskljucivo kod svoje kuce tipa sklapanja elektr. komponenti.
Pa ako ima nesto tako ja sam tu.

P.S cuo sam da je bilo nekih ponuda da se rade moduli za liftove ali ja do tog nisam mogao da dodjem.

HVALA UNAPRED

Ukoliko te zanima garantirana zarada preko interneta predlozio bi ti da posjetis fatam pare blog se vise od 8 godina internet zaradom.Trenutno sam jos nov sto se tice balkasnkog trzista jer nisam bas najbolji za nas jezik jer zivim u inostranstvu.100 posto sam uvjerne da nesto mozes naci sto bi tebi pasalo da zaradiv profit iz tvoje kuce.

Evo ti par kategorija koje mozes da cekiras ukoliko te zanima zarada preko interneta od kuce preko tvoga racunala :

WAZZUB je potpuno novi koncept kakav do sada nije viđen! U izradi je od 2007. godine i u njega je već uloženo više od 2.000.000 $.

VREME JE NAJBITNIJE!!!

Sad je prilika da obezbedite sebi doživotna primanja i to tako što ćete se registrovati (potpuno besplatno) i početi da pozivate prijatelje.
Što više prijatelja učlanite, više novca ćete zaraditi.

Zaradite 1$ po osobi koju učlanite x 5 nivoa u WAZZUB porodici.

Navodim primer:

Pozovete 5 prijatelja da se učlane i oni to urade u 5 nivoa, to će izgledati ovako:

1. nivo 5 x 1$ = 5$
2. nivo 25 x 1$ = 25$
3. nivo 125 x 1$ = 125$
4. nivo 625 x 1$ = 625$
5. nivo 3125 x 1$ = 3125$
Vaša zarada iznosiće 3.125$ ne radeći ništa drugačije od onoga što danas radite.

Neko će pozvati i više od 5 ljudi, u tom slučaju zarada će biti veća.

Zbog čega sam napisala da je VREME NAJBITNIJE?

Vreme je ovde od ključne važnosti, jer od 09. aprila 2012. WAZZUB počinje sa radom, a članovi počinju sa zarađivanjem novca.

WAZZUB će biti savršena početna stranica: moćan pretraživač, najbolje ponude na internetu, najbolja zabava...

50% od profita biće plaćeno članovima, i to samo onim članovima koji se registruju pre 09. aprila 2012. godine.

Pitanje je KOJI SU IZVORI PRIHODA WAZZUB-a kada će zauvek biti besplatan, a ništa se ne plaća, kupuje ili prodaje?

Glavni izvori prihoda WAZZUB-a, kao što je slučaj i kod Googla, jesu reklame.

STOGA REGISTRUJ SE, POZOVI PRIJATELJE I ZARAĐUJ!

Ovde se možeš registrovati: http://signup.wazzub.info/?lrRef=cc3d0015

Back