Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam 22 godine i pored srpskog pasosa imam i hrvatski sto znaci da mogu da putujem u clanice EU bez vize. Hteo bih da radim negde, da zivim spartanski i ustedim sto vise. Ako neko ima neke korisne informacije, ideje ili iskustva... Pucajte!
Imam 22 godine i pored srpskog pasosa imam i hrvatski sto znaci da mogu da putujem u clanice EU bez vize. Hteo bih da radim negde, da zivim spartanski i ustedim sto vise. Ako neko ima neke korisne informacije, ideje ili iskustva... Pucajte!
Da putuju bez vize mogu i vlasnici srpskog pasoša, hrvatski pasoš omogućava i zaposlenje bez viza, odobrenja, itd. - značajna razlika.
A što se tiče posla, nema potrebe da ti ovde neko sugeriše bilo šta - otvori job search za EU državu/države u kojima bi želeo da živiš i čiji jezik poznaješ (ili barem dobar engleski za početak), pretraži poslove za koje si kvalifikovan, pošalji CV i propratno pismo. Kad dobiješ posao, pronađi stan tamo, organizuj preseljenje, i to je to.