7sins
Primećen član
- Poruka
- 553
Znam da nisi zato sam se i iznenadila, mada samo sam cekala kad ce neko od nas da pukne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7sins:Ma naravno da nismo svi isti i naravno da ce biti i drugih sansi za posao, samo mislim da se takve prilike za posao ne pruzaju bas cesto u zivotu i zato ih mozda ne treba propustiti. No, to je moje misljenje, Ja imam 4-voro dece i samo ja radim, i veruj mi bez razmisljanja bih ga nagovorila da prihvati neki takav posao kad bi se pruzila prilika, jer izdrzavanje dece zaista zahteva mnogo. Mozda ruzno zvuci ali tako je. Moj najveci strah je da ce mi se desiti da mi dete jednog dana potrazi nesto a da ja to ne mogu da mu/joj kupim, da dete bude zeljno osnovnih stvari. Hvala Bogu, za sad se super snalazimoPozdrav jos jednom.
Aaa, ti bi i jare i pare...dragoslava:Može se i jedno i drugo.
moje srce:elektroinzenjer u srbiji ne moze da nadje stalan i dobro placen posao? u bree. da je masinac pa i da razumem...
glasam za to da ostanete zajedno, kakva odvajanja sa malom bebom...
Limelight:Jesi li razmislila da se tvoj muz odlucio da ne ode iz straha, jer se recimo boji rizika i svog eventualnog neuspeha(ne mislim pod ovim nista lose, to se desava).