Posao i novac

Novac se gleda kroz drugo polje???.A ja u drugom polju nemam nista.Nijednu planetu,niti neke aspekte...Sta to znaci :( ?Evo mi je karta

2me1o94.png

kad nema planeta onda se gleda vladar tog znaka u kom je drugo polje

vladar Ovna je Mars
vladar Bika je Venera
vladar Blizanaca je Merkur
vladar Raka je Mesec
vladar Lava je Sunce
vladar Device je Merkur ( opet)
vladar Vage je Venera ( opet)
vladari Škorpije su Mars i Pluton
vladar Strelca je Jupiter
vladar Jarca je Saturn
vladar Vodolije je Uran i Saturn
vladar Riba je Jupiter i Neptun

Novac se gleda kroz drugo polje???.A ja u drugom polju nemam nista.Nijednu planetu,niti neke aspekte...Sta to znaci :( ?Evo mi je karta

Znaci dosta toga. Drugo polje predstavlja odnos individue ka materijalnim vrednostima i reper je preko kojeg mozemo uociti potrebe, da li ce ih zadovoljiti ili ne. Znak Lav uz Jupitera i Sunce u Nadiru znaci da je dalji predak sa oceve strane posedovao veliko bogatstvo ali je kasnije to isto bogatstvo bilo kao vodom odneseno (Pluton polje 5).

Podznak Rak, pozeljan je rad sa decom, po mogucnosti vreme provoditi napolju a ne u zatvorenom. Alternativu tome daje naglasen znak Devica koji donosi dosta kracih poslova sa manjom zaradom u pocetku uz mogucnost stabilizacije u drugoj polovini zivota (Saturn polje 6). Znak Devica pruza mogucnost rada i zarade preko literature, publikacija i slicnih zanimanja, mada, zbog vladara drugog Sunca bice ponudjeno ili ces ti traziti posao u salonu lepote (parfemi, mirisi, ulepsavanje etc...)

Da li neko može da pogleda moju natalnu kartu, interesuje me koja bi profesija bila dominantna kod mene, i odakle novac i uspeh dolaze? Na šta da se koncentrišem? Radim trenutno više stvari, imam više interesovanja i oblasti koje proučavam... Mnogo bi mi značilo kad bi neko odgovorio.. 😊 Hvala unapred! Pozz
Screenshot_20200331-182040~3.png

Back