- Poruka
- 13.394
kada cu ja bre pocnem da radim? bilo gde, molim samo ozbiljne ponude. P.P. Subotica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada cu ja bre pocnem da radim? bilo gde, molim samo ozbiljne ponude. P.P. Subotica
Што би реко Милан Тарот - Почећеш да радиш чим нађеш посаоkada cu ja bre pocnem da radim? bilo gde, molim samo ozbiljne ponude. P.P. Subotica
izgleda da sam trebao da temu stavim u male oglase kada toliko puno njih hoce da se reklamira...
izgleda da sam trebao da temu stavim u male oglase kada toliko puno njih hoce da se reklamira...
ej ljiljo da li znas Da te ja uopste ne citam, jer nemas sta da kazes sem da spamujes na temama. Vidim samo tvoje ime i kao kisa oko kragujevca![]()
ej ljiljo da li znas Da te ja uopste ne citam, jer nemas sta da kazes sem da spamujes na temama. Vidim samo tvoje ime i kao kisa oko kragujevca![]()
Ljiljo legendo hehe
- - - - - - - - - -
Da li mi neko normanal moze reci kako da nadjem posao da dodjem do posla?
aj cha i muchi visekianu brate reci npr sada kako npr znaci, jel, dodjem ja sada npr u firmu i sada koga triba prva pitat` da li zaposljavaju, zaposlene il odma aj ca pa traziti jel sifa te firme pa pitat njega, jel znades li to?
- - - - - - - - - -
kianu brate reci npr sada kako npr znaci, jel, dodjem ja sada npr u firmu i sada koga triba prva pitat` da li zaposljavaju, zaposlene il odma aj ca pa traziti jel sifa te firme pa pitat njega, jel znades li to?