Posada za jedrenje po Grckoj

• Začetnik teme Začetnik teme Squaw
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kada je kolega zapoceo temu valjda je imao neku viziju ..
bilo bi ljepo da malo napise nesto o brodu-jedrilici ..
gdje se plovi ..jonsko more je za nekog pre sirok pojam..kako zeli da sastavi posadu ..koliko dugo .i koliki su predvidivi troskovi ..itd..
bilo bi lepo i da postavi koju sliku jedrilice a i otoka ili obale uz koju se plovi :)

:bye:

posto sam ja vec mnogo pisaom o jedrenjnu i o svemu sto ide uz to ovdje na putovanjima ne bi se ponavljao ..no pomoci cu kolegi u osnovnim informcijama..mozda smogne hrabrosti da nam i on opise svoje vidjenje godisnjeg odmora na moru na takav nacin ..

ne znam sa kojom jedrilicom je mislio da plovi i gdje ..tako da te stvari ne mogu da pojasnim ali nema razlike bitne izmedju jadrana i grcke ..bar koliko sam se ja raspitao ,posto se spremam vec neko vreme da provedem dulje vreme upoznajuci grcke otoke kojih stvarno ima ..
no mozda kolega ipak skupi malo hrabrosti i priblizi nam njegovu viziju letovanja na jedrilici...:D

Poslednja izmena:
Морају да се пропрате егзити, бирфести, гуче, ракијаде гитаријаде, правнијаде, пасуљијаде. Има доста догађаја у току лета, стварно је много да се оде на једно место 4 месеца.

- - - - - - - - - -

posto sam ja vec mnogo pisaom o jedrenjnu i o svemu sto ide uz to ovdje na putovanjima ne bi se ponavljao ..no pomoci cu kolegi u osnovnim informcijama..mozda smogne hrabrosti da nam i on opise svoje vidjenje godisnjeg odmora na moru na takav nacin ..

ne znam sa kojom jedrilicom je mislio da plovi i gdje ..tako da te stvari ne mogu da pojasnim ali nema razlike bitne izmedju jadrana i grcke ..bar koliko sam se ja raspitao ,posto se spremam vec neko vreme da provedem dulje vreme upoznajuci grcke otoke kojih stvarno ima ..
no mozda kolega ipak skupi malo hrabrosti i priblizi nam njegovu viziju letovanja na jedrilici...:D

Зови и мене таман да идемо. Ја ћу ионако бити тамо у јулу једно време, имам неки бизнис везан за Грчку.

Морају да се пропрате егзити, бирфести, гуче, ракијаде гитаријаде, правнијаде, пасуљијаде. Има доста догађаја у току лета, стварно је много да се оде на једно место 4 месеца.

- - - - - - - - - -

Зови и мене таман да идемо. Ја ћу ионако бити тамо у јулу једно време, имам неки бизнис везан за Грчку.

sto se tice poziva ..nema problem NO NECU U TE VODE TAKO SKORO...za dulji boravak a i dolazak tamo ipak trebaju malo vece pripreme kao i samo vreme..:)

ako moze malo vise detalja o troskovima...

posto postavljac teme ne odgovara uzet cu si slobodu i nesto napisati o tome

ako vas netko pozove na svoju jedrilicu ne ocekujuci da to naplati onda su vam troskovi zanemarivi ..vjerojatno participacija u hrani picu i mozda troskovima veza u marinama ako se u njima vezete tokom plovidbe ...ali u grckoj je to zanemariv iznos za razlik od jadrana ..

ako se ide u najam ( charter ) plovila racunice su razne ...no ako se pazljivo planira i optimalno sve poslozi moze se proci sa nesto vise od 300 € po osobi tjedno ..

oko 400 € je iznos sa kojim se moze dosta komotno provesti odmor na takav nacin ..jasno po osobi tjedno ...:)

ljetovanje na takav nacin je daleko sadrzajnije i kvalitetnije od ostalih nacina ljetovanja...pod pretpostavkom da nemate predrasude vezane uz takav nacun ljetovanja ...

Back