Jedri se sa 10-metarskom jedrilicom od juna do septembra,uglavnom Jonsko more. Iskustvo je pozeljno ali nije nuzno.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedri se sa 10-metarskom jedrilicom od juna do septembra,uglavnom Jonsko more. Iskustvo je pozeljno ali nije nuzno.
Klonirani skrndelj...prva poruka,pa jos postavi temu,a ne zna ni da je postavi kako treba.![]()
Pa kad se covek nije kacio od onomad
A i malo sam mu izmenila poruku,jerbo je licila na mali oglas![]()
![]()
posto sam ja vec mnogo pisaom o jedrenjnu i o svemu sto ide uz to ovdje na putovanjima ne bi se ponavljao ..no pomoci cu kolegi u osnovnim informcijama..mozda smogne hrabrosti da nam i on opise svoje vidjenje godisnjeg odmora na moru na takav nacin ..
ne znam sa kojom jedrilicom je mislio da plovi i gdje ..tako da te stvari ne mogu da pojasnim ali nema razlike bitne izmedju jadrana i grcke ..bar koliko sam se ja raspitao ,posto se spremam vec neko vreme da provedem dulje vreme upoznajuci grcke otoke kojih stvarno ima ..
no mozda kolega ipak skupi malo hrabrosti i priblizi nam njegovu viziju letovanja na jedrilici...
![]()
Морају да се пропрате егзити, бирфести, гуче, ракијаде гитаријаде, правнијаде, пасуљијаде. Има доста догађаја у току лета, стварно је много да се оде на једно место 4 месеца.
- - - - - - - - - -
Зови и мене таман да идемо. Ја ћу ионако бити тамо у јулу једно време, имам неки бизнис везан за Грчку.
ako moze malo vise detalja o troskovima...