Зна ли неко проценте уништених, порушених верских објеката у Босни и Херцеговини у току последњег рата? Бројеве, углавном, знамо. О узроцима не вреди расправљати, сви имају своју истину које се држе као пијан плота.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зна ли неко проценте уништених, порушених верских објеката у Босни и Херцеговини у току последњег рата? Бројеве, углавном, знамо. О узроцима не вреди расправљати, сви имају своју истину које се
ovaj ko vuk draskovicČuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak
ovaj ko vuk draskovic
obozavam visoke intelektualce sto su cuvali krave... moje misljenje, ne mora da je tacno.Pise sarkasticno i iskreno o sebi.
Све?Џамије су уништавали агенти ЦИА преобучени у униформе ВРС, да би компромитовали борбу српског народа за слободу.
Рекох, бројке су нам познате. Занимају ме проценти. Они су веродостојнији од пуких бројки, по мом мишљењу.
Оне које нису коришћене као митраљеска гнезда.
Џамије су уништавали агенти ЦИА преобучени у униформе ВРС, да би компромитовали борбу српског народа за слободу.
Оне које нису коришћене као митраљеска гнезда.
Хахаха, које глупости.По вашим рачуницама испада да је 80% џамија било на територији Српске, а само 20% на територији Федерације.То су најобичније лажи.Pa eto pise iznad da je potpuno poruseno preko 80% dzamija. Na teritoriji koju su kontrolisani Srbi su sve porusene sve dzamije osim jedne u selu Baljvine. To je jedina dzamija koja nije srusena.
Inace su Srbi rusili dzamije gde i nije bilo rata ni borvenih dejstava tipa Trebinje, Banja Luka itd...
Istrazi koliko je bilo crkvi u Bosni i dobices i procenat crkvi
Мислим да знам шта тражиш, статистика и хронолошки распоред. Јако занимљиво.Рекох, бројке су нам познате. Занимају ме проценти. Они су веродостојнији од пуких бројки, по мом мишљењу.
Те џамије су порушили Алијини агенти који су се представљали као Срби.Znaci muslimani su imali jaka uporista u Banja Luci jer je minirano svih 17 dzamija
ovaj prvi je garant iz bih.. kaka crna cia ybtPogledajte prilog 980027
Srbi u rusenju dzamije u Bijeljini. Ovo su tzv arkanovci koji su ubaceni u Bijeljinu i napravili masakr iz cista mira
То су типичне физиономије ЦИА агената хиспаноамеричког порекла.Pogledajte prilog 980027
Srbi u rusenju dzamije u Bijeljini. Ovo su tzv arkanovci koji su ubaceni u Bijeljinu i napravili masakr iz cista mira
ovaj prvi je garant iz bih.. kaka crna cia ybt
a i nisu arkanove uniforme...neki lokalac
Хвала на препоруци. Нисам успео да пронађем тај податак (о броју цркава пре рата у БиХ) и зато сам замолио познаваоце да ми нешто о томе кажу.Istrazi koliko je bilo crkvi u Bosni i dobices i procenat crkvi
Хахаха, које глупости.По вашим рачуницама испада да је 80% џамија било на територији Српске, а само 20% на територији Федерације.То су најобичније лажи.
Хвала на препоруци. Нисам успео да пронађем тај податак (о броју цркава пре рата у БиХ) и зато сам замолио познаваоце да ми нешто о томе кажу.
Не идем на њихове портале. Ради хигијене.Мислим да знам шта тражиш, статистика и хронолошки распоред. Јако занимљиво.
Виђао сам давно по Хр порталима, пробај тамо.
Дооообар савет. Пробаћу.