Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

''Morate razumeti, ja nisam posebna, ja sam tek jedna obična devojka, prosečna po svemu. no imam jednu tajnu.Možete izgraditi zidove sve do neba, ali ja ću pronaći način da ih preletim. Možete me sa sto hiljada ruku pokušati prikovati za tlo, no nekako ću se uspeti odupreti.Ljudi koji odbijaju prestati verovati.Ljudi koji se odbijaju spustiti na zemlju. Ljudi koji vole u svetu bez zidova, ljudi koji vole uprkos mržnji i odbijanju, koji se nadaju uprkos tome što nade baš i nema, i koji su u tome neustrašivi.Volim te. Zapamti. Ne mogu mi to oduzeti.''

Deliria Nervosa - Lauren Oliver..

Poslednja izmena:
scaled.php

Ovo je za mene najlepsi i najtuzniji predeo na svetu. To je isti predeo kao i na prethodnoj stranici., ali ja sam ga jos jedanput nacrtao da bih vam ga dobro pokazao. Ovde se mali princ pojavio na Zemlji, a zatim iscezao.
I ako vam se desi da prolazite tuda, preklinjem vas, ne zurite se, pricekajte malo, tacno ispod zvezde! Ako vam tada pridje neko dete, ako se smeje, ako mu je kosa zlatna, ako ne odgovara kada ga pitate, sigurno cete pogoditi ko je. Tada budite dobri! Ne ostavljajte me tako tuznog: brzo mi napisite da se vratio... (Mali princ -Antoan de Sent-Egziperi)
HD-Wallpapers-Wide-Pack-42-(6).jpg

Polako ali sigurno priblizava se dan godisnjice kada smo se prvi put sreli.
Ne znam kako cu preziveti taj dan, samo da znas.
Secacu se tog najhladnijeg dana te zime, moje mokre kose i tvog zadivljenog pogleda koji nisi cele noci skidao sa mene.
Ucinio si da se osecam najlepsom zenom na svetu.
Poklonila sam ti knjigu simbolicnog naslova ``Dolazim po tebe i vodim te sa sobom... Tako je i bilo. Dosao si i odveo me sa sobom.
Hvala ti za najlepse cetiri godine u mom zivotu, koje sam provela sa tobom.
Cetiri godine su prosle posle naseg raskida, a jos te volim. Da znas. Ne trazim, ne molim da me volis, meni je vazno da si negde tamo daleko srecan, a ja zivim i secam se nasih lepih dana. I sanjam ih. Jer jedino u snovima mojim mozemo da budemo zajedno. Meni je i to dovoljno do kraja zivota.

Kad iz sna izađeš u javu , onda se dešava čudo.
Sanjao sam lepe snove i onda ih doživeo u javi.
Sanjao sam nju , onako predivnog pitomog pogleda
Sanjao sam njenu kosu , meku kao duša pamuka
Sanjao sam njene oči , predivne kako gledaju u me.
Sanjao sam njene predivne ruke kako ih dodirujem,
Sanjao sam njeno anđeosko lice , kako gledam u njega.
I njen osmeh u mom snu beše osmeh anđela.
I san postade java, i sve u javi postade kao u snu.
Protrljah oči svoje , da li one stvarno sve ovo vide.
Svojom rukom dotakoh njenu kosu.
Svojim dlanom dotakoh njene predivne prste
I prostruja mi neka energija kroz dlanove.
Moje oči ugledaše njene i moj pogled ostade na njenom licu.
I znam da će mi tamo neko ispuniti san
I znam da postojim i da ona zna da nisam iluzija.
I znam da mi se desila java.
Sada se sećam njenih pogleda, i ležem u krevet da je još malo sanjam.

:heart::heart:

tumblr_ly0na9iN981qa1j0eo1_400_large.png

Poslednja izmena:

Back