Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

...aj polako pozuri..cekam te :p ...

tumblr_lk4ksh5hfv1qbitbyo1_500.jpg

Želim da znaš, da ćeš me se stideti, kada sve ovo jednog dana pročitaš u mojoj knjizi sto će izaci jednog dana. Ljubiša moj. Da. Evo i zasto. Kada si nudio pomirenje, ja ga nisam htela. Odmahnula sam glavu i ostavila te bila, pre godinu i po dana, zbog sada shvatam sitnice. Jer ima puno gorih stvari u zivotu. Bog mi je veruj mi svesrdno, zbog toga uputio najgoru kaznu, pa mozda je malo i djavo uneo se u sve to, uneo nešto sto cu zapamtiti do kraja zivota. Jednu ogromnu ličnu nepravdu, nešto sto ja nikada ne doziveh. Kao covek, kao zena. Kao dete. Kao neko ko nije umeo da se izbori sa svim tim. Plašim se, patices kada budes procitao. I plakacemo zajedno. Mozda su tvoji roditelji u pravu, da je svako isterao sta je imao i da je vreme da se pomirimo i krenemo u zajednicki zivot.Znao si da nesto u redu nije a ja...Sve mi je to vraceno sa kamatom, ne brini. Ja sto tada nisam prihvatila to pomirenje a ti sto si za ovih sedam meseci uvek cuo u mom glasu plač, a ja nisam mogla da ti kazem zbog cega tako loše izgledam i sta mi je. Sada znam i shvatam, da jedini si vredeo od svih. SVe to sto ja nisam zelela da slusam od tebe jula meseca prošle godine, ne brini BOg mi je dobro vratio i sve naplatio. Mozda i previše. Svakako me je sibnuo najstrasnije da vidim da ovo sto sam imala sa tobom bese jedna prelepa bajka i da od gore uvek moze biti najgore. Da jos nisam nista videla. Plasim se da ces se u mene razocarati kako nisam dobro procenjival i gledala. KOju sam glupost ucinila i uradila. STa sam uradila. Kada cujes kako sam sebe opet razbolela. Plašim se da tebe to hoce razboleti. Za ovih godinu i po dana kakko zajedno nismo, videla sam da zaista i jedino vredis istinski kao ti. Da si me ti jedini uvek pitao kako sam i jesam li dobro, treba li mi ista. TVoji pitali za mene. Mala Veka i Ika. Vaše komsije. Da na Fejsu tada svi budu tuzni kada su videli moj i tvoj status tada. Rastavljeni. A ocekivali da im kazemo da smo vereni. A jedino sam se bila ljutila, sto nisi bio tako preduzimljiv, vec miran i povucen. Sada se kajem. Da, zelim to da znas. Ti me nikada povredio nisi niti mi uputio ikada ikakvu uvredu. Lošu reč. NIkaad za pune tri godine. MOzda nisi umeo biti jako romantican i sve drugo...Ali imaš najbolju dušu. Čast mi je sto sam bila tvoja. Volim te. :heart:

Ljupče, budi mi dobro. I ne očajavaj. Biće sve dobro. Krivo mi je što nisi umeo ili bio dovoljno uporan da ostvariš svoj san. Nazalost, danas nisam ni ja dovoljno moćna niti uspešna, da ti u tom naumu i ostvarenju pomognem. Znam ja kako je to biti u tesnoj kozi, kaad si rodjen za neke stvari, a moras prislino da radiš druge. Ika je premedena. Tako je porasla. Lepa na ujaka. Videla sam onomad slike na fejsu kao bebce je a sada i kaad je napunila godinicu.. Lepo ti stoje bebice. Bices jednog dana sjajan otac. Ljubi ih obe za mene. :heart: Nedostajete mi. :kiss:

Čekajući tebe da zasvetliš ljubavi:heart:

Opet stigosmo na isto mesto.
Tamo gde razgovaramo često.
Pitam se dokle ćemo morati.
Ovako kucati jedno drugom, a ne šaptati?
Gledati u monitore.
Tako voditi nežne razgovore.

Prosto ne znam da li net da kunem.
Ili da ga hvalim jer bez njega ne umem.
Bez njega ne mogu noćas do tebe.
Da umesto rečima, rukom pomerim ćebe.
Pored tvoga tela smestim svoje.
Jedino moje, voljeno moje.

Da. Znam šta ovog časa radiš.
Žuriš da završiš sve što moraš.
Da sve središ i decu uspavaš.
Hitaš da sebi oduška daš.
Da čekam te ovde odavno znaš.
Još samo malo takav će biti život naš.

Dolaze naši dani i noći
Kad uvek ćemo ljubiti se moći.
Tepati jedno drugom uz dodire nežne.
Ležati opušteno iza svojih vrata.
Svake noći spavaćeš kraj mene.
Bez alarma na mobilnom, bez prokletog sata.

Back