Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

traveling%20alone%20women.jpg

HEJ TI....

Hej TI..slucajni prolaznice
sto nehajno na staze
zivota moga zadje..
Ti...putnice zalutali
koji skroviste od kise
u srcu mome nadje..
Ti nespretni konjanice,
kako bas,galopirajuci ,
se na mome putu saplete
ti veliki covece
sa osmehom decaka,
nasmejan al' sa ocima punim sete...

Ko te to posla u odaje moje
sakrivene i tajne,
od ociju drugih vesto cuvane
ko ti dozvoli da zalutas
po skrovitim predelima
duse moje
da se kao sareni paun
ponosno sepuris
i sve ono dugo skrivano
postane samo tvoje

Danas sam Vam dala otkaz. Jer više to moja zdravstvena situacija ne moze da izdrzi. Moja konstitucija, moja gradja. Zdravstveno opet nisam ok, ali dobro, verujem da ce opet biti jednog dana ok. To je onako, primarno. Sekundarno, jer moj kapacitet koji ja posedujem tavori i nije uopšte cenjen. Duboko osecam, da tu nesto zulja kao kakav kamencic u tesnoj cipuski. Da niste svi baš dobronamerni. Da sam najobrazovanija, a da delujem najgluplje jer nije baš ni bilo želje, da mi se štošta dokaže i pokaze, zar ne? A ja kao vo, kao mazga. MOgu ja to i hocu. E, pa ne mogu. Zaista. Vise ne teram na samounistenje jer me u buducnosti ceka neko ko ce sve zeleti sa mnom i ja moram ostati zdrava zbog njega, zbog svega onoga sto cu imati sa njim. Pored njega. Danas sam prvi put stoički primila poraz i nije mi bilo krivo. Osetih ogromno olakšanje. Nije to ništa bilo za mene. I jednog dana cu biti sretna sto sam sve ovo izgubila. sada mi ne deluje tako, ali dobro...Da, ipak neko pazi na sve. I cuva me. A ne izgleda uvek tako. Pa, dobro, ni ti Boze ne možeš stići na sve strane. Da, danas sam primila poraz. Sa osmehom. :D

Back