Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Dobro jutro, golubice :cmok:

Zelim ti lep dan danas. Samo bez nervoze ;)

Mountain_Mist.jpg

:heart:

Sedim i razmisljam o mnogim stvarima...stvarima koje su iza mene,upravo nekim dogadjajima koji su trenutno prisutni,a o onome sto dolazi,sto tek treba da dodje ni ne razmisljam.Vreme u kome zivim naucilo me je da ne gledam nesto previse u napred.Svoje snove nikada nisam ostvarivala da bi se drugi u njima radovali,nikada nisam zivela niciji zivot,zivim samo svoj.Neko sam ko je celoga zivota obracao paznju na ono sto ljudi rade-na njihova dela.Jer na recima svako je hrabar i sve moze.Delo je ono sto ostavljamo,ono sto govori o nama.Na delima su ljudi retki.Na recima emocionalno otupeli,srecni tudjim neuspesima i nesracama I onda se stalno pitam gde i cemu sve ovo vodi?Kuda ovaj svet stremi?Umorna sam od onoga sto vise nosim u sebi,umorna sam od svih onih delica stakla koji su rasprseni u hiljadama komada po meni.

Lazni prijatelji,lazni osmesi lazni govori.Gorak ukus njihovih malih zivota.Zatvaram oci,i ne dozvoljavam vise nikome da mi narusi srecu i sve ono sto imam u sebi.Moram da gledam u bolje sutra,ne znajuci sta mi donosi.A ono lose' juce.'..ostavljam iza sebe.
27279_6872887-md_blogshow-1.jpg

Odustani od onih koji te ne
prepoznaju,NIKADA te nece ni prepoznati... koliko god se trudila da
budes prepoznatljiva NIKO nece primetiti TVOJU dobrotu,veselost,sarm i
inteligenciju.....JER MU SE NEDA.
Jer misli da je Bogom dan....Jednom ce se pojaviti NEKO ko' ce te odmah prepoznati,jednim pogledom u oci,
i znace koliko si posebno bice....
Znace sve tvoje kvalitete i vrednosti....nece biti potrebe za
ikakvim objasnjenjem,da crtas putokaze,da vodis besmisleni zivot,
da se patis,a da ti NIKO ne prizna....

ZATO VERUJ....ima ih koji umeju,koji nas traze,koji nas nadju
I POSTOJE ONI KOJI IMAJU SUNCE U OCIMA,
VERUJ DA POSTOJE ONI KOJI ZELE DA VOLE I BUDU VOLJENI....
P O S T O J E !!!

Back