Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Svaku tvoju misao, reč,emociju,
doživim toliko jako,
da počinjem da osećam
miris tvoje kože.

attachment.php

Postoje Andjeli cuvari, ja to znam. Andjeli u vidu ljudi, u vidu osoba prelepog i sirokog srca, dobrote koja naprosto isijava. Neko ko mi je izuzetno drag i ko mi je pomogao da osetim sta znaci toplina reci, misli i osecaja. Ko me je razumeo i shvatao. Shvatao moje reči, njihovu dubinu. Ko je znao šta mislim i kada me samo pogleda, ko je znao šta mi se vrzma po mojoj lepoj glavici cim vidi na koji se nacin osmehujem. To imate jdnom samo u zivotu, osecaj da je neko toliko senzitivna i emotivna duša, da Vam naprosto kao misli čita. Uvek smo se šalili da smo garant karmički blizanci, on moj blizanac a ja njegova blizančica, jer se toliko dobro poznajemo i razumemo. Ko je shvatao da se iza mog oklopa tako kvalitetnog krije zapravo jedna duboko ranjena dušica, slomljena ali sa tako nasmejanim i šarenim okicama koje su sijale veselo i sretno. Hvala ti. Nikada se niko nije prema meni ponašao tako lepo, vedro i poletno.Nasmejavao me i brinuo za mene, ulepšavao mi svaki dan. Ti si zaista doneo boje u moje dane. Pamtiću sve. Hvala ti. :heart:

Горану...јунаку своје земље

Био си дете и био си ратник,
остао си када су сви бежали,
пао си за одбрану својих сабораца,
они живе у свом паклу а ти у свом рају,
твоје свето име бацају у заборав
никад заборављено,
душа твоја са анђелима је
ореолом вечне славе окруњена,
твоја жртва никад освећена,
никад прежаљена...

Почивај у вечном миру, Горане