Volim se do bezumlja.
Lepa sam, radosna, zadovoljna i cesto zadovoljena.
Verujem u Ljubav iako znam da je napljujem kao poslednju kucku. Slaba sam na onu " prirodnu strast" koju mnogi nazivaju magnetizmom izmedju dve osobe. Harizmaticna sam i svesna svoje pojave i uticaja na ljude - i zivotinje. Ili me vole ili bi da me udave. Nema zlatne sredine. Ne ostavljam nikoga ravnodusnim, a sise nemaju nista s tim. Ni pozadina.
Posmatram svet oko sebe sirom otvorenih ociju i ne okrecem glavu od tudjih nesreca cak i kad ne mogu da pomognem. Neki bi to nazvali Budalizmom, ali gurnem nos i gde treba i gde ne treba -a ako ocenim da mogu ikako promeniti svet.
Rodjena sam na velikog sveca, kazu da sam Bozije dete, iako ja verujem da smo svi Bozija deca. Postujem crkvu i veru, nisam pristalica zagrizenosti i ne postim cak ni na Veliki Petak, ali pokusavam da ocuvam dusu cistom sto je vise moguce u ovom svetu smoga i izduvnih gasova tudjih nezadovoljstva i zlobe. Vrlo sam jednostavna. Ne pusim, ne pijem kafu, volim da popijem par viskija sa (posebno ) kokakolom ili par casa crnog vina. Smejem se puno. Malo pazim sta pricam i to mi je puno puta izaslo na nos, ali Boze moj - savrsenstvo ne postoji, zasto bih ja pokusavala da menjam to.
Slaba sam na reci. Mogu da me kupe ili prodaju u bescenje.
Volim ljude koji imajusta da kazu i znaju da formulisu to. Ne volim one sto previse pricaju, prebrzo pricaju, a premalo toga kazu. Volim opustene, samouverene ( s razlogom), ostvarene ljude. Volim lepe ljude. Esteta od rodjenja. Gram udaljena od perfekcionizma kome ne tezim.
PREPISANO SA JENDOG BLOGA JER OSOBA KOJA JE PISALA O SEBI KAO DA JE I MENE OPISALA