Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

304519597_1748003.gif

Mojih 18 prijatelja su 18 bisera,svaki sa posebnom nijansom.Sve ih volim,i svaki mi je drag na poseban način.
Njima se obraćam:
Grip me popusta,a pošto radim više poslova-obaveza se nakupilo.Neću neko vreme biti ovde tako redovan.Svaki od tih poslova volim i uživam obavljajući zadatke koje mi oni nameću.
Voleo bih da vam mnogo ne nedostajem.
Srdačan pozdrav i lep provod vam želim.

Imam osećaj da mi je neko umro....Taj neko sam ja. Dugo si me lomio, dok me nisi slomio. I ne znam sto osecam krivicu, a dala sam sve od sebe. Jesam zaista. Trudila sam se maksimalno koliko sam znala, mogla i umela. Jesam. A nije vredelo. To jeste negde i poraz moj, jer sam na slikama videla da nemaš više osmeh taj a ne znam šta se desilo, sta sam pogrešila, u čemu ti nisam samo dobro donosila? Što taj osmeh nije bio, kao osmeh kod njih, sta sam zgrešila i pogrešila, a sve sam učinila? Šta nisam umela? Zar nisam bila samo radost, smeh, odanost i istina? Jer nisam? Da, dugo ste me lomili, dok me niste konačno i slomili. Znali ste od pocetka ko sam ja, sta ce me povrediti i kako cu reagovati. Da, dugo ste me lomili, dok me niste slomili. Dok me nisi slomio. I sta sada hocete? Jel malo bilo sto ni sad ne umem da se saberem, pokupim delice, jer malo bilo sto ste za svakoga svog imali plan, sto je svako imao svoje mesto, svoju titulu pred porodicom, svoje postovanje i svoju vaznost, samo ja ne? Da, dugo me je lomilo i konacno me je bilo slomilo. NIsam umela više da se borim, nisam znala sta hocete, nisam imala cemu da se nadam, znala sam da me više ne voliš kao pre, da ti je ovo došlo kao samo jedno veliko olakšanje. Falim Vam? Ne verjem. NIkada i nisam. Bolelo je, boli i boleće, teško se borim sa tim šta me je snašlo, ali sam u miru sa sobom i savest mi je mirna. To je sve što imam ja. To je zapravo najvrednije sto imam ja..a što Vama trebalo nije. :kiss:

Back